Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tocmai am facut 100k km si totul a fost perfect.nota 10
    PS. au venit cardurile
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/alinp/civic/
    civic sedan 08

Comment

• Tragere la sorti Asko Honda - Meguiar's

Stimati clienti,

Tinem sa va multumim pentru participarea la actiunea verificari gratuite.

Noi impreuna cu reprezentantii Meguiar's am hotarat ca la unul din 100 clienti prezenti la aceasta actiune sa oferim gratuit servicii de detailing interior si de decontaminare si ceara exterior. La actiunea de verificari gratuite au participat 291 clienti, asa ca am hotarat sa acordam aceste servicii la trei clienti.

Azi la sediul firmei s-a efectuat tragerea la sorti. Castigatorii sunt urmatorii:
      1. Magureanu Florin - Honda Civic 5D 2.2;
      2. Moldoveanu Bogdan - Honda Accord 2.0;
      3. Constantinescu Razvan - Honda Civic Type R.

Castigatorii au fost extrasi de catre o comisie formata din: Arif Enis Nuri - client, Neascu Catalin - client, Niculae Razvan - Director Tehnic si Stan Alexandru - Director Departament Mecanica/Electrica.

Actiunea se va desfasura in zilele 02.07.2011 ora 10.00 si 09.07.2011 ora 08.00 si 11.00, iar cei care sunt interesati sa vada sunt invitati la sediu firmei. Aceste servicii vor fi executate de catre un expert Meguiar's.

Va multumim,

Echipa Asko

Comment

• Razvan, nu am inteles din flyer. Asistenta rutiera se plateste?
        '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Originally posted by Niculae Razvan View Post
          Stimati clienti,

Tinem sa va multumim pentru participarea la actiunea verificari gratuite.

Noi impreuna cu reprezentantii Meguiar's am hotarat ca la unul din 100 clienti prezenti la aceasta actiune sa oferim gratuit servicii de detailing interior si de decontaminare si ceara exterior. La actiunea de verificari gratuite au participat 291 clienti, asa ca am hotarat sa acordam aceste servicii la trei clienti.

Azi la sediul firmei s-a efectuat tragerea la sorti. Castigatorii sunt urmatorii:
          1. Magureanu Florin - Honda Civic 5D 2.2;
          2. Moldoveanu Bogdan - Honda Accord 2.0;
          3. Constantinescu Razvan - Honda Civic Type R.

Castigatorii au fost extrasi de catre o comisie formata din: Arif Enis Nuri - client, Neascu Catalin - client, Niculae Razvan - Director Tehnic si Stan Alexandru - Director Departament Mecanica/Electrica.

Actiunea se va desfasura in zilele 02.07.2011 ora 10.00 si 09.07.2011 ora 08.00 si 11.00, iar cei care sunt interesati sa vada sunt invitati la sediu firmei. Aceste servicii vor fi executate de catre un expert Meguiar's.

Va multumim,

Echipa Asko
          CR-V-ul n-are noroc, dar cei din urma vor fi cei dintai !!...pana la urma cum e cu asistenta rutiera ca ,,,,,,cu Navi m-am plictisit sa intreb ??
          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• mersi echipei asko, de treaba ca intotdeauna
            R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

• Originally posted by ticker View Post
              Razvan, nu am inteles din flyer. Asistenta rutiera se plateste?
              Din discutia cu Razvan, am inteles ca da, se plateste,.... 38 de iepuroi fara TVA pe an, dar ai niste facilitati, ei suporta niste costuri. Daca ai necazuri si apelezi la aceste servicii, desi n-ai platit, nu esti ignorat, insa suporti toate cheltuielile, sper sa fi inteles bine !
              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• yup, cam la asa ceva ma gandeam si eu
                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Service Asko

Originally posted by ticker View Post
                  Razvan, nu am inteles din flyer. Asistenta rutiera se plateste?
                  Da, 38 euro + tva /an

Comment

• Revizie 4 ani facuta la Asko, pret 324 Ron (ulei si filtru ulei aduse de mine, celalalte filtre fiind doar curatate/suflate).
                    Ca de obicei serviciile au fost prompte si de calitate .
                    Deoarece masina era cam spoita (mea culpa ...) in urma reprizelor repetate de ploaie din ultimele zile am primit bonus si o spalare a masinii (inclusiv motor).

Comment

• Facut si eu revizia de doi anisori, repede, bine, totul in regula (ca de obicei) . Multumiri lui Alex si Razvan! Me very happy!

Fac si eu o observatie: de obicei, din experienta mea anterioara cu alte service-uri, de la alte marci, pleci din service cu ideea ca ai rupe capul cuiva, ca i-ai rupe mana si l-ai bate cu ea peste fata, samd. De la ASKO, in schimb, am plecat mereu cu zambetul pe buze si cu sentimentul ca s-a incercat sa se faca tot posibilul sa mi se rezolve problemele.
                      "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                      "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• am fost astazi si am facut revizia la Asko; super baieti = super service! multumesc Razvan si Sorin!

Comment

• Ce pot spune mai mult decat ca si de aceasta data am fost foarte multumit? Multumesc Razvan si Alex.
                          Eu deja nu ma mai simt ca si un client cand intru la Asko, ci merg ca intro vizita la niste prieteni.
                          CR-V e:HEV
                          JAZZ GD1 CVT
                          Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                          Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                          Ex - ACCORD Type-R
                          Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Originally posted by maruta View Post
                            Ce pot spune mai mult decat ca si de aceasta data am fost foarte multumit? Multumesc Razvan si Alex.
                            Eu deja nu ma mai simt ca si un client cand intru la Asko, ci merg ca intro vizita la niste prieteni.
                            Hmmm, dar de data asta ce ai mai lucrat pe la masina? Ceva noutati?

LE: am vazut!
                            vtin
                            Senior Member
                            Last edited by vtin; 01-08-11, 14:35.

Comment

• Ieri am fost la Asko pentru a schimba discurile si placutele de frana cu produse marca ATE.
                              Nota 10+ si multumiri pentru Razvan Niculae si Alex Stan!
                              Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
                              08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

• Am schimbat si eu marti flansele la CTR'ica, nu credeam ca cedeaza in 10000km la ce finut si pe ce drumuri s-a mers cu masina. Sa speram ca au fost un lot prost.
                                Multumiri lui Razvan Niculae pentru amabilitate si lui Mari(a?)n pentru munca depusa si explicatiile furnizate!
                                sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
                                Honda Civic Type-R FN2

Comment

Working...
                                X