Am fost astazi dimineata la revizia de 100k km, totul ok, multumiri baietilor de acolo, in special lui Razvan. De nota 10, ca de obicei !
Service ASKO
Collapse
X
-
-
Eu am lasat furia rosie la verificari si saptamana viitoare ajunge si Accordul pentru revizia gratuita.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
furia rosie e gata, si accordul a fugit
pe scurt am fost la revizia gratuita unde totul a fost de nota 10.http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/alinp/civic/
civic sedan 08
Comment
-
Service Asko
Stimati clienti,
Va anuntam ca reducerile aferente cardurilor de fidelizare se vor aplica incepand cu 01.05.2011 si va rugam ca la urmatoarele vizite in service sa mentionati receptionerilor ca sunteti posesorul unui card de fidelizare, pentru a beneficia de aceasta reducere.
Cardurile vor sosi fizic la sediul nostru in jurul datei de 15.05.2011 si vi le vom inmana ulterior, pe masura ce veti ajunge la noi in service.
Va multumim,
Echipa Asko
Comment
-
Pentru cei care nu sunt din Bucuresti , poti trimite cardul prin posta?
Comment
-
Service Asko
Stimati Clienti,
Tinem sa va multumim pentru participarea destul de numeroasa la activitatea de verificari gratuite.
Va rog sa aveti in vedere faptul ca in urma acestor verificari, daca s-au descoperit anumite piese ce necesita inlocuire, in luna Mai beneficiati de discount de 15% la factura.
Va multumim,
Echipa Asko
Comment
-
Vreau sa le multumesc inca odata celor de la Asko pentru felul in care ma trateaza atunci cand vin la ei cu vreo problema!
Zilele trecute am intrat de curiozitate intro reprezentanta Subaru. Nu am fost bagat in seama de nimeni cat timp m-am uitat prin showroom (am stat ceva la fiecare model in parte).CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
Jos palaria pentru Florin, Razvan si toata echipa. Ieri dupa ce am calarit o bordura pe motiv de proasta care-mi taiase calea, am ajuns la ei cu gandul sa evaluez pagubele. Desi erau pe sfarsit de program si foarte aglomerati, au gasit putin timp sa ma ajute sa reasez pe cat posibil ce se stricase pe acolo ca sa pot folosi masina pana o bag in reparatie.Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red
Comment
Comment