Cu acele carduri de reducere se mai aude ceva?
Service ASKO
Collapse
X
-
-
Azi am plecat cu masina de la Asko, reparata in timp record dupa un mic accident,...arata incredibil....exista si in Romania asemenea service-uri, profesionalismul si seriozitatea celor de-acolo (Florin, Razvan, etc ) sunt aproape ireale pt tara asta !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Am fost şi eu ieri pe la Asko pentru revizie şi ceva mărunţele. Extrem de încântat că la ora programată eram aşteptat deja. Faţă de ce au avut de făcut timpul a fost destul de scurt. Profesionişti, toată echipa, şi am fost plăcut surprins să văd că preţul era mai mic decât mă aşteptam. Le mulţumesc tuturor!Maşinile se împart în două categorii: Honda si ... restul!
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Dacian/?g2_page=1
Comment
-
Ieri am fost la Asko pentru revizia gratuita si schimbarea rotilor de iarna cu cele de vara.
Tot respectul!
Razvan amabil si profesionist, atmosfera placuta (trebuie sa mentionez si ca s-a adoptat modelul "platoului de bun venit" din hotelurile occidentale, deci cafea, suc, alune, covrigei gratis, parca eram acasa)!
Cu aceeasi ocazie am inlocuit stergatoarele originale care dupa doi ani si jumatate erau uzate cu cele recomandate de voi in topicul "What fits Accord" si sunt incantat de ele - e vorba de Bosch Aerotwin AR 801S 600/530!
Multumiri tuturor'09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/
Comment
-
Am fost si eu, dar sunt putin nemultumit ca a durat cam mult toata chestiaAm fost programat la 13:00, abia la 14:00 a intrat masina la verificari si abia la 15:00 pe rampa
In rest, nici o problema. M-am mai intretinut cu oamenii, am mai mancat o aluna. Frumos.ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012
Comment
-
salut, as dori sa fac si eu o programare pe data de 18.04.2011 , cade luni,daca se poate cat mai dimineata, pentru inlocuit un proiector care este spart, sunt din provincie si luni as vrea sa ma si intorc acasa. Am sunat la Razvan si nu imi raspunde , banuiesc ca este foarte ocupat din acest motiv am postat aici. Am un accord 2009, tel:0740085478
Comment
-
Eu zic sa insisti la Razvan sau sa suni pe fix!2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
2000 Honda S2000 Berlina Black
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/
Comment
-
Originally posted by rezare View PostAm fost si eu, dar sunt putin nemultumit ca a durat cam mult toata chestiaAm fost programat la 13:00, abia la 14:00 a intrat masina la verificari si abia la 15:00 pe rampa
In rest, nici o problema. M-am mai intretinut cu oamenii, am mai mancat o aluna. Frumos.
Comment
-
Originally posted by Yoo View PostSi la mine a durat un pic mai mult decat mi s-a spus initial, dar...sa nu fim carcotasi. Evenimente neprevazute se pot intampla. In plus au dat si ei o aluna, o bomboana...
Comment
-
Originally posted by rezare View PostNu sunt carcotas, da' pana acum pentru orice revizie/verificare am fost la ei sub 2-3 ore nu am scapat-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Originally posted by JCar View PostCitisem mai demult pe forum, ca pentru membrii forumului se face un discount la revizii. Mai e valabila chestia? si daca da, cum se procedeaza ?
Cat costa uleiul oferit de Asko la revizie pentru Accord 2.0 CU1?Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
Comment