If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La Multi Ani 2011 ASKO ! Cu respect, un client fidel si multumit de serviciile oferite de voi permanent!
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Va anuntam cu bucurie lansarea programului de bonusare pentru lucrarile de service.
Va multumim ca sunteti clientul nostru si dorim sa va prezentam acest program. Aveti mai jos cateva detalii. Vor fi trei categorii de bonusuri, care se vor acorda dupa urmatoarele criterii:
Categorie Client
Tip Client / culoare card
Beneficii
Client care a achizitionat mai mult de un autoturism de la Asko International si a efectuat ultima revizie in locatia noastra
Premium / Negru
Reducere 20% la manopera
Client care a achizitionat un autoturism de la Asko International si a efectuat ultima revizie in locatia noastra
Standard / Rosu
Reducere 15% la manopera
Client care a achizitionat un autoturism de la un alt dealer si a efectuat ultima revizie in locatia noastra
Basic / Alb
Reducere 10% la manopera
Conform celor de mai sus, acest program se adreseaza tuturor proprietarilor de autoturisme Honda, indiferent de unde si-au achizitionat masina, cu conditia efectuarii cel putin a ultimei revizii in service-ul Asko International situat in Soseaua de Centura nr. 57 Chiajna, Ilfov.
Beneficiile acestui program nu se cumuleaza cu alte oferte, dvs aveti insa posibilitatea de a alege care este programul sau campania de care doriti sa beneficiati. Pentru a beneficia de acest program, va rugam sa va inscrieti accesand site-ul nostru www.hondaauto.ro, butonul “Program fidelizare clienti”.
Dupa centralizarea datelor va vom contacta pentru a va confirma categoria de card care vi se aplica si stabilirea detaliilor privind intrarea in posesia cardului.
Felicitari pentru initiativa! O intrebare am totusi: daca am luat masina de alt dealer si nu s-a atins de ea decat Asko (indiferent ca au fost revizii sau alte interventii de natura mecanica), unde ma incadrez? La alb, presupun... Are vreo importanta?
LE: am completat formularul si m-am lamurit.
LLE: Nu stiu dac e offtopic sau nu, dar nu ma pot abtine: cautand pe site, am vazut o rubrica Civic 2011, cu un 5D care are o masca frontala foarte interesanta (nu cred ca e doar efect foto). E cumva disponibila si pentru versiunea 2007?
Si eu sunt in aceeasi situatie, poate se trece la rosu, respectiv la negru - ca si procente - dupa niste ani de service la ASKO. Oricum, nici eu nu am lasat pe altcineva sa se atinga de ea.
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
A mea e automata, scrie in semnatura.
Problema semnalata de mine era o usoara ezitare la schimbarea din 1 in 2 si din 2 in 3 la viteze mici - adica apasand acceleratia foarte foarte usor trecerea se facea foarte "chinuit", manifestarea aparand doar in Drive.
Bafta mea e ca au mai fost vreo 2 "norocosi" inaintea mea pe care s-a incercat rezolvarea aceastei probleme, insemnand consum de timp, eu bucurandu-ma de rezultatul chinurilor suferite de ei...
Acum masina e ca noua.
Comment