Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din nefericire trebuie sa dau si eu o bila alba ptr. service-ul Asko ; am avut toata partea dreapta sifonata (din fata pana in spate) in urma contactului cu un bizon care a schimbat banda fara sa se asigure; masinuta a iesit mai mult decat bine. Sper sa nu apara probleme pe parcurs; acum arata ca noua.

Comment

• Se intampla si este in Romania, un service ce aproape multumeste pe toata lumea. Eu pe langa faptul ca am o simpatie pentru Honda mi-am cumparat masinile si din cauza service-ului pe care il ofera Asko.

Ultima mea achizitia se afla la Asko in service, unde zi de zi mesteresc la ea. Am sa va prezint in curand o poveste despre ce aceasta masina si modificarile pe care i le-am adus.
      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• @Niculae Razvan poti sa imi spui si mie un pret informativ pt prima revizie la o Honda Civic 2.2 diesel

Filtru ulei, filtru polen , manopera .Uleiul il voi aduce eu, Mobil 1 0w30 fuel economy sau eneos 0w50; care este mai recomandat?Filtrul de aer l-am schimbat acum 500 de km si nu cred ca este nevoie

Multumesc

Comment

• O mare bila alba si de la mine pentru service-ul Asko,un loc unde intradevar poti spune ca esti in Europa!
          h o n d a c i v i c satin silver ep 1

Comment

• Am si eu o intrebare: Daca as veni la prima revizie la 1 an si 3 luni, prin martie, se pierde garantia? Ideea e ca acum masina are cam 10500km abia, de mers pe perioada iernii nu merg decat drumuri strict necesare si numai daca nu e zapada. Estimez prin urmare ca pana in martie mai fac maxim 1000-2000km. As prefera sa schimb uleiul si toate filtrele la inceputul primaverii cand masina va reincepe sa fie folosita (asa cum fac si la motocicleta).
            @ ASKO Service: se poate asa ceva fara a pierde garantia?
            Multumesc!
            sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
            Honda Civic Type-R FN2

Comment

• Pai in caietul de service scrie destul de clar: 20.000 KM sau 1 an - care intervine mai repede, deci "legal" o pierzi.
              Probablil ca te poti intelege cu baietii de la ASKO ca nu sunt asa fixisti.

Comment

• Iarasi marea problema, garantia o ofera HTR. Chiar daca zic cei de la Asko ca e OK, daca doamne fereste ai nevoie sa schimbi ceva pe garantie si verifica cei de la HTR ca nu ai facut revizia la zi, ai mari sanse sa o pierzi.
                Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
                sigpic
                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

• Originally posted by strumfuadi View Post
                  Am si eu o intrebare: Daca as veni la prima revizie la 1 an si 3 luni, prin martie, se pierde garantia? Ideea e ca acum masina are cam 10500km abia, de mers pe perioada iernii nu merg decat drumuri strict necesare si numai daca nu e zapada. Estimez prin urmare ca pana in martie mai fac maxim 1000-2000km. As prefera sa schimb uleiul si toate filtrele la inceputul primaverii cand masina va reincepe sa fie folosita (asa cum fac si la motocicleta).
                  @ ASKO Service: se poate asa ceva fara a pierde garantia?
                  Multumesc!
                  Sfatul meu: du-te si fa-o la timp; conteaza enorm daca doamne-fereste vei avea nevoie de garantie la HTRO; altfel, iti pot refuza direct cererile de garantie, pe motiv de neintretinere conform calendar de service.

Nu Asko sau alt dealer iti ofera garantia.
                  -------------------
                  There is no point of having if you can't share.

Comment

• Domnilor, multumesc pentru sfaturi, maine imi fac programare..
                    sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
                    Honda Civic Type-R FN2

Comment

• Daca intarzii cu cateva zile nu e problema..insa cu cateva luni nu e bine!
                      ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

• Astăzi cine a fost pe la Asko?

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                        ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Eu am ajuns pe la 5 fara 20 si te-am observat din showroom cand plecai cu vaporul alb salutare!
                          Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                          Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                          ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

• Originally posted by Doc View Post
                            Astăzi cine a fost pe la Asko?
                            +1 cu mine; te-am vazut la tigara dar nu am apucat sa te salut, stateai de vorba cu un tip din service. Salutari aici !
                            -------------------
                            There is no point of having if you can't share.

Comment

• Mă gāndeam eu că-mi sunt cunoscute mașinile din parcare. La ora 16:30 s-a terminat programul pentru mine și am zis ca fac o afacere, prin drumul mai liber. Bineințeles că era plin prin Chiajna.

Posibil miercuri să ajung iar pe la Asko.

Comment

• @Strumfuadi: Problema asta o am si eu. Masina nu mai e in garantie, dar nu vreau sa imi bat joc de ea... Trebuia sa fac revizia acum o luna si am zis sa o aman pana in primavara, tot pentru ca iarna fac km putini si nu as vrea ca uleiul abia pus sa stea in acele conditii de temperatura si sa isi piarda din proprietati.

Din ce am discutat cu Alex de la Asko, problema e ca dupa un an uleiul incepe sa se depuna, indiferent de nr de km parcursi, deci nu e ok. Pasla aia depusa nu o mai cureti usor...

Asadar eu ma pregatesc de o revizie mica.
                                '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Working...
                                X