La cat vrei sa fii acolo?
Service ASKO
Collapse
X
-
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
-
Ai PM!'09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/
Comment
-
Originally posted by zagado26 View PostAi PM!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Yoo, eu ma chinui de vreo 2 saptamani sa ajung la ei sambata.
Ce inseamna la tine dimineata?The things you are scared of, are usually the most worth while...
If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->
Comment
-
Originally posted by Yoo View PostAm vazut-o ieri in service. Frumoasa.
Originally posted by zagado26 View PostIti multumesc dar e putin cam tarziu pentru mine, as vrea sa ajung cat mai aproape de ora de deschidere
Si nu in ultimul rand baietilor de la Asko care s-au comportat ireprosabil ca intotdeauna!'09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/
Comment
-
Catre Asko:
Se poate sti un pret pentru un kit complet de ambreiaj (disc, placa, rulment) + manopera, pentru un CL7? Si cam cat dureaza toata distractia, adica se poate rezolva totul intr-o zi?
Multumesc de raspuns.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Parca pana acum inchideau la 14
Hai ca ai un mp.The things you are scared of, are usually the most worth while...
If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->
Comment
-
Zagado26 : Multumiri si lui WillyCRV-FAN, un adevarat domn care si-a devansat programul ca sa pot ajunge eu mai devreme la Asko!
Si nu in ultimul rand baietilor de la Asko care s-au comportat ireprosabil ca intotdeauna![/QUOTE]
Placerea a fost de partea mea ! Despre Asko si baietii de-acolo....daca ma simt ca acasa cred ca am spus tot !
PS: Frumos si rafinat Accordul, sa te bucuri de el non-stop...pana la urmatoarea bijuterie, probabil tot HONDA ! In alta ordine de idei, devansarea programului mi-a prins bine, am pierdut vreo 2 ore in balamucul de la servici, dar am ajuns mai repede acasa ca sa rezolv...scoala/caiete speciale/fondul clasei/cumparaturi/mancare caine/ghete nevasta/benzina etcLast edited by WillyCR-VFAN; 16-10-10, 12:48.Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
-
Multumesc baietilor de la Asko pentru amabilitatea si rabdarea de care au dat dovada si de data aceasta, la ultima revizie.CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
Si de la mine multumiri pentru Florin, atat pentru rezolvarea unor urme lasate de bizonii care nu stiu sa deschida portiera la civicul meu vechi, cat si pentru rezolvarea urmarilor unui accident la CRV-ul unui prieten. Amandoi (atat eu cat si prietenul meu) suntem foarte multumiti de rezultate."Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
"The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Comment
Comment