Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La cat vrei sa fii acolo?
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Ai PM!
      '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Sambata dimineata ajunge cineva?

Comment

• Originally posted by zagado26 View Post
          Ai PM!
          Ramane cum am stabilit, daca gasim vreo borseta cu iepuroi pe drum, trebuie analizate ofertele de final de an !
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Yoo, eu ma chinui de vreo 2 saptamani sa ajung la ei sambata.
            Ce inseamna la tine dimineata?
            The things you are scared of, are usually the most worth while...
            If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Originally posted by Yoo View Post
              Am vazut-o ieri in service. Frumoasa.
              Multumesc Yoo!

Originally posted by zagado26 View Post
              Iti multumesc dar e putin cam tarziu pentru mine, as vrea sa ajung cat mai aproape de ora de deschidere
              Multumiri si lui WillyCRV-FAN, un adevarat domn care si-a devansat programul ca sa pot ajunge eu mai devreme la Asko!

Si nu in ultimul rand baietilor de la Asko care s-au comportat ireprosabil ca intotdeauna!
              '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
              http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Catre Asko:

Se poate sti un pret pentru un kit complet de ambreiaj (disc, placa, rulment) + manopera, pentru un CL7? Si cam cat dureaza toata distractia, adica se poate rezolva totul intr-o zi?

Multumesc de raspuns.
                -------------------
                There is no point of having if you can't share.

Comment

• Originally posted by Corbu' View Post
                  Yoo, eu ma chinui de vreo 2 saptamani sa ajung la ei sambata.
                  Ce inseamna la tine dimineata?
                  La orice ora intre 8 si 11. Inchid la 12 sambata.

Comment

• Parca pana acum inchideau la 14
                    Hai ca ai un mp.
                    The things you are scared of, are usually the most worth while...
                    If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Ti-am trimis mp dar nu sunt sigur ca a ajuns. Tu pe unde propui sa ne intalnim?

Comment

• K. Vorbim la tel dupa 17:30

Comment

• Zagado26 : Multumiri si lui WillyCRV-FAN, un adevarat domn care si-a devansat programul ca sa pot ajunge eu mai devreme la Asko!

Si nu in ultimul rand baietilor de la Asko care s-au comportat ireprosabil ca intotdeauna![/QUOTE]

Placerea a fost de partea mea ! Despre Asko si baietii de-acolo....daca ma simt ca acasa cred ca am spus tot !
                          PS: Frumos si rafinat Accordul, sa te bucuri de el non-stop...pana la urmatoarea bijuterie, probabil tot HONDA ! In alta ordine de idei, devansarea programului mi-a prins bine, am pierdut vreo 2 ore in balamucul de la servici, dar am ajuns mai repede acasa ca sa rezolv...scoala/caiete speciale/fondul clasei/cumparaturi/mancare caine/ghete nevasta/benzina etc
                          WillyCR-VFAN
                          Senior Member
                          Last edited by WillyCR-VFAN; 16-10-10, 12:48.

Comment

• Multumesc baietilor de la Asko pentru amabilitatea si rabdarea de care au dat dovada si de data aceasta, la ultima revizie.
                            CR-V e:HEV
                            JAZZ GD1 CVT
                            Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                            Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                            Ex - ACCORD Type-R
                            Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Si de la mine un MULTUMESC.Super OK, ca de fiecare data
                              Honda Accord 2.0 M/T Sport SE 2007, Honda Jazz 1.4 M/T ES 2002

Comment

• Si de la mine multumiri pentru Florin, atat pentru rezolvarea unor urme lasate de bizonii care nu stiu sa deschida portiera la civicul meu vechi, cat si pentru rezolvarea urmarilor unui accident la CRV-ul unui prieten. Amandoi (atat eu cat si prietenul meu) suntem foarte multumiti de rezultate.
                                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Working...
                                X