Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Continuarea aici,cred ca suntem cam offtopic:

http://hondafan.ro/forum/showthread....329#post369329
    '08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
    Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.

Comment

• Service Asko

Stimati clienti,

In zilele de 08 si 09 octombrie locatiile Asko International nu vor functiona.

Va multumim pentru intelegere,

Echipa Asko

Comment

• Razvan & gasca Asko-Distractie placuta!..multumesc pt profesionalismul dovedit a mia oara azi la revizia lui Zambilica!....cumpar peste! si luni vin sa-mi beau cafeaua si sa aud povesti pescaresti !
        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Se poate sti un pret pentru un set de lame de stergatoare la civic 4d?
          Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl

Comment

• Sa nu faci greseala sa chimbi doar lamelele, ca eu asa am facut si mai bine le lasam pe alea vechi (si alea noi tot OEM sunt dar "harcaie" ca toti dracii).
            Stergatoare cu totul poate....

Comment

• Eu le-am schimbat de 2 ori cu OEM-uri, si niciodata nu am avut harcaituri. Scrie Mitsuba pe ele...
              Posibil sa aiba ceva geamul dat pe el si din cauza asta?
              pe de alta parte, ca lichid de spalat parbrizul intotdeauna am folosit doar cu teflon, acum nu stiu daca are importanta sau nu.

My 2 cents
              -------------------
              There is no point of having if you can't share.

Comment

• pai tu nu ai civic.
                si eu am schimbat un rand OEM si au mers foarte bine, saptamana asta mai schimb un rand dimpreuna cu un parbriz nou.

Comment

• Originally posted by merluciu View Post
                  pai tu nu ai civic.
                  Chiar crezi ca are importanta Civic/Accord/Jazz, etc?
                  Stergatoarele OEM tot de mitsuba-s facute, parbrizul e din acelasi material.
                  Unde-i diferenta?
                  -------------------

Comment

• nici eu nu stiu unde e diferenta dac-i fi vreuna, insa nu am auzit de posesori de accord sa schimbe cu oem si sa fie nemultumiti, dar la civic se pare ca se mai intampla.

Comment

• Adevarat si asta. Cam aiurea, totusi.
                      -------------------

Comment

• Vă rog să postaţi aici doar probleme legate de service-ul Asko. Există o arie tehnică făcută special pentru acest gen de probleme.
                        CR-V e:HEV
                        JAZZ GD1 CVT
                        Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                        Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                        Ex - ACCORD Type-R
                        Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Maine dimineata merge cineva la Asko (cu cat mai devreme cu atat mai bine ) ca trebuie sa-mi iau masina din service?
                          '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Originally posted by zagado26 View Post
                            Maine dimineata merge cineva la Asko (cu cat mai devreme cu atat mai bine ) ca trebuie sa-mi iau masina din service?
                            Am vazut-o ieri in service. Frumoasa.

Comment

• Merg pe la 10.30, daca vrei sa te culeg spune cum facem!
                              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Originally posted by WillyCR-VFAN View Post
                                Merg pe la 10.30, daca vrei sa te culeg spune cum facem!
                                Iti multumesc dar e putin cam tarziu pentru mine, as vrea sa ajung cat mai aproape de ora de deschidere
                                '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

Working...
                                X