If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise." "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Merci, merci. Cand va fi timpul voi prezenta lucrarea finalizata.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Maine nu, dar Luni da. Ai nevoie de ceva de la ei?
Are cineva drum saptamana aceasta pe la ASKO? Am nevoie sa iau o factura de la ei, iar astazi cand am ajuns erau in pauza si nu am putut astepta. Daca ma poate ajuta cineva, ii multumesc anticipat.
Lista societati de asigurare cu care avem contract de service incheiat: Allianz-Tiriac, Groupama, Asirom, Certasig, Generali, Eureko, Omniasig, Uniqua, Asito Kapital, Credit Europe Asigurari.
Cam astea sunt,
Trebuie sa fac asigurarea casco in cateva zile si ma intrebam daca lista este aceasta sau a mai suferit modificari.
Multumesc anticipat.
Joi asigur transport moca la/de la Asko, 13.00/16.00 pt Hondafani pietoni din motive obiective, ma duc sa-mi beau cafeaua acolo cat sta "Zambilica" mea la coafor, chiar mi-era dor de Asko, n-am fost de ceva timp !
Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl. "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Au ajuns in finala Asito Kapital si AllianzDirect.In doua zile se stabileste castigatorul.Le-am zis sa mai umble putin la preturi.
Fugi de Asito Kapital cat poti de departe!!! Daca ai cumva o dauna o sa patesti ca mine sa te certi cu ei cand iti dau parbriz de reparat si far de polisat (!? cum repari sticla sparta?).
Pe langa faptul ca nu sunt ieftini, comenteaza daca iti repari masina la reprezentanta ca probabil ca tot romanu' au ei o "combinatie smechera" cu un service in spatele blocului, Asito Kapital e o firma "de apartament".
Fugi de Asito Kapital cat poti de departe!!! Daca ai cumva o dauna o sa patesti ca mine sa te certi cu ei cand iti dau parbriz de reparat si far de polisat (!? cum repari sticla sparta?).
Pe langa faptul ca nu sunt ieftini, comenteaza daca iti repari masina la reprezentanta ca probabil ca tot romanu' au ei o "combinatie smechera" cu un service in spatele blocului, Asito Kapital e o firma "de apartament".
De-aia e bine sa ai casco - nu iti faci probleme ca te loveste unu cu asigurare la "facemasigurarisinuplatimdaunelecasuntetifraieri&c o" si sa stai sa te rogi de ei sa iti plateasca reparatia.
Comment