Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MGHIONU View Post
    salut. imi spuneti si mie care e cel mai de recomandat service honda din tara? multumesc. am un frv, am iesit din garantie asa ca ma intereseaza pretul, calitatea, tot...

Pe topicul unui dealer ( service ) tu intrebi care e cel mai bun service din tara ? Ce raspuns astepti tu de la ei ? Nu prea vad logica.
    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Originally posted by KMR View Post
      Pe topicul unui dealer ( service ) tu intrebi care e cel mai bun service din tara ? Ce raspuns astepti tu de la ei ? Nu prea vad logica.
      ...ghici ciuperca ce-i
      -------------------
      There is no point of having if you can't share.

Comment

• Originally posted by MGHIONU View Post
        salut. imi spuneti si mie care e cel mai de recomandat service honda din tara? multumesc. am un frv, am iesit din garantie asa ca ma intereseaza pretul, calitatea, tot...
        Du-te la Asko sau da un tel acolo...te lamuresti repede !
        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

• Încă un 10+ din partea mea pentru Asko, în special pentru Florin şi Ionuţ. Am avut mare nevoie de Jazz să fie reparat cât mai urgent şi au reuşit să mi-l dea chiar mai repede decât au promis.

Mulţumesc!
          CR-V e:HEV
          JAZZ GD1 CVT
          Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
          Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
          Ex - ACCORD Type-R
          Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Are cineva idee de ce nu raspund baietii la telefon? De 3 zile incerc sa ma programez pt prima revizie (1 an) si nu-mi raspunde nimeni la telefon. Stiu ca sunt foarte ocupati, dar mi se pare aproape imposibil ca in 3 zile sa nu nimeresc macar o data. Am inceput sa ma gandesc ca au plecat cu totii in concediu
            Alooo!!
            Rares
            Senior Member
            Last edited by Rares; 03-09-10, 16:35.
            Honda Civic Type-S PLUS Crystal Black Pearl .:. Eibach : Injen : OMP : Skunk2 : Enkei : Ferodo DS2500 : Alpine Type R : Rockford Fosgate .:.
            Honda S2000 AP1 Championship White .:. KW V2 : OZ : SKUNK2 : K&N : VOLK : Spoon : CUSCO : Mugen : Megan Racing : Goodridge : Ingalls : Powerflex .:.
            1000 Locuri de vizitat in Romania

Comment

• Si eu patesc la fel... cred ca au nr noastre in blacklist.

Comment

• Eu pe la ora 15:00 am vorbit cu Razvan si m-a programat chiar luni la revizie. Mai vine cineva pe acolo in jurul pranzului?
                2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                2000 Honda S2000 Berlina Black
                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

• Uff, s-a rezolvat pana la urma... O avea legatura cu forumul? Nu mai conteaza
                  Apreciez ca am fost sunat de Razvan dupa terminarea programului (parca la 17:00 se inchide), semn ca sunt foarte incarcati.
                  Rares
                  Senior Member
                  Last edited by Rares; 03-09-10, 17:16.
                  Honda Civic Type-S PLUS Crystal Black Pearl .:. Eibach : Injen : OMP : Skunk2 : Enkei : Ferodo DS2500 : Alpine Type R : Rockford Fosgate .:.
                  Honda S2000 AP1 Championship White .:. KW V2 : OZ : SKUNK2 : K&N : VOLK : Spoon : CUSCO : Mugen : Megan Racing : Goodridge : Ingalls : Powerflex .:.
                  1000 Locuri de vizitat in Romania

Comment

• Ieri am facut si eu revizia de 50.000 km. A durat cam 2 ore si un pic pentru schimbat uleiul, toate filtrele si bujiile, inspectii vizuale (transmisie, frane, lumini, etc) si refacuta geometria. Razvan si ceilalti s-au comportat ireprosabil, ca de obicei!
                    2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                    2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                    2000 Honda S2000 Berlina Black
                    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

• Eu am fost in fiecare zi acolo, deci nu au fost plecati in schimb astazi a fost program scurt: sarbatoare.
                      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• cine mai are drum la Asko? vreau sa iau si eu 2,5 litri ulei cutie manuala (honda MTF) si nu am timp sa ajung saptamana asta.
                        Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

• Daca te ajuta, pot sa iau eu, pe la sfarsitul saptamanii cand sper sa imi termine lucrarea. Dupa ne putem intalnii undeva in oras.

Comment

• Originally posted by Vali_lj View Post
                            cine mai are drum la Asko? vreau sa iau si eu 2,5 litri ulei cutie manuala (honda MTF) si nu am timp sa ajung saptamana asta.
                            Eu de principiu maine ajung pe acolo, cel tarziu joi, daca te ajuta...da-mi un PM sau un tel.

L.E.: Acum am vazut ca a raspuns si Yoo, acum ai de unde alege
                            -------------------
                            There is no point of having if you can't share.

Comment

• Eu sunt in fiecare zi la Asko. Da-mi un telefon si te ajut.
                              Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                              Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                              ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Da' ce tot faci acolo in fiecare zi?
                                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Working...
                                X