Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am lasat masina in service vineri pentru a-mi pune geamul stanga fata si pentru a-mi schimba placutele de frana.
    Azi mi-am ridicat masina in conditii optime. Ionut si Razvan nota 10+
    Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
    08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

• Şi eu am avut Civicul la vopsit. S-au adunat mai multe zgārieturi, unele mai mici, altele mai mari.
      Mulţumesc frumos lui Ionuţ pentru tot!

Urmează să schimb nişte bucşi de la basculă, īn rest maşina e parfum! Ne apropiem repejor de revizia de 90k.
      CR-V e:HEV
      JAZZ GD1 CVT
      Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
      Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
      Ex - ACCORD Type-R
      Ex - DEL SOL EH6

Comment

• Ieri am fost si eu in "vizita" pe la Asko, cu niste reparatii. Ca de obicei, Alex, Razvan si toata echipa au fost de nota 10++ !
        Multumiri! Masinuta merge "ca unsa".
        Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

• In ultima luna am facut reviziile de 2 ani la Civic si Cr-V, ambele 2.2 i-ctdi. Urmeaza peste o luna la Accord. Ft multumit de serviciile celor de la Asko. Ii multumesc inca o data lui Razvan, care e un baiat de nota 10 !
          ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

• Si eu am fost astazi pe acolo cu mici problemute la "batranica" si s-a rezolvat totul foarte bine. Inca o data 10+ pentru ASKO.
            "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
            "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Acolo vin taxi-urile daca trebuie sa las si eu masina?
              ex-FN2 owner
              Loved it every second!

Comment

• Vin, vorbeste cu domnisoarele de la receptie si iti cheama ele. Eu asa ma rezolvat.
                '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Originally posted by Delphi View Post
                  Si eu am fost astazi pe acolo cu mici problemute la "batranica" si s-a rezolvat totul foarte bine. Inca o data 10+ pentru ASKO.
                  Sedanul tau e cumva alb si ai schimbat azi discurile si placutele pe fata?

@zagado26- Sa ne prezinti si noua jantele noi. Sau le tii asa in secret )
                  alex2680
                  Senior Member
                  Last edited by alex2680; 06-07-10, 22:20.
                  ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

• Nu cumva e turbionu? El zicea ca si le-a schimbat azi..sa fie doar coincidenta?
                    -------------------
                    There is no point of having if you can't share.

Comment

• Originally posted by alex2680 View Post
                      Sedanul tau e cumva alb si ai schimbat azi discurile si placutele pe fata?
                      Nu, nu e alb si am fost cu civicul vechi, nu cu cel nou. Am vazut si eu un sedan alb care a plecat din service inaintea mea, dar nu mi-a trecut prin cap ca este turbionul.

LE: da, el era, am verificat numarul.
                      Delphi
                      Super Moderator
                      Last edited by Delphi; 07-07-10, 08:49.
                      "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Dap eu eram
                        sigpic
                        Civic Sedan 2008 Taffeta White 1.8 140bhp

Comment

• Imi pare bine de cunostinta, eu eram ala care fumam la coltul cladirii si ma uitam la masina ta cand te pregateai de plecare.

Comment

• Originally posted by alex2680 View Post
                            @zagado26- Sa ne prezinti si noua jantele noi. Sau le tii asa in secret )
                            Am fost deconspirat!

Sunt jantele Quartz de la Honda, arata super, momentan nu am facut nici o poza asa ca v-o dau pe cea de pe site-ul honda-acces.com

Pe astea am de gand sa pun cauciucurile de vara iar pe cele cu care a venit masina si care sunt un pic mai uzate (mai o zgarietura, mai o ciupitura ) pe cele de iarna.
                            '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• misto, si eu eram interesat de ele. ti le-ai luat pe casco?

Comment

• Originally posted by Delphi View Post
                                Imi pare bine de cunostinta, eu eram ala care fumam la coltul cladirii si ma uitam la masina ta cand te pregateai de plecare.
                                Scuze dar eram preocupat sa ajung la ea cat mai repede sa vad cum arata/merge. Arata foarte bine cu discurile alea cu (nici nu stiu cum sa le zic ca nu sunt perforate) adancituri. O a sa fac o poza sa o postez.
                                sigpic
                                Civic Sedan 2008 Taffeta White 1.8 140bhp

Comment

Working...
                                X