Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by drmyt View Post
    Nenea suparat pe toata lumea
    Nu pe toata lumea, dar astea sunt afirmatii gratuite, nu cred ca vorbesti in cunostinta de cauza. Nu zic ca societatea respectiva e cea mai cea, dar fereasca sfantul sa te loveasca cineva de la Carpatica, sau Euroins si apoi sa te mai gandesti la ceea ce ai afirmat.

Originally posted by drmyt View Post
    care lucreaza la BCR ai scris matale : "Sunt putini asigurati BCR care sunt posesori de Honda" ?.
    Ce ai intelege din asta nu ca au Casco, ca doar nu-si repara propria masina cu RCA-ul?
    Cam asta as intelege, cam asta ar intelege toata lumea. Doar ca discutia era alta si vad ca n-ai prins-o: o societate de asigurari are in vedere cand doreste sa faca un contract de parteneriat cu un service auto, SI CATI asigurati care sunt posesori ai acelei marci auto exista si isi repara autoturismele la reprezentanta sau service-ul respectiv. Pentru ca posesori de Honda in Bucuresti sunt cativa, sa fim realisti, nu sunt la nivelul celor care detin un VW sau Dacia Logan. Din totalul posesorilor de Honda care sunt asigurati la o societate, unii se duc la o reprezentanta (sa zicem Carpati), pentru ca de acolo au achizitionat masina, iar altii se vor duce la cealalta reprezentanta (sa zicem ASKO), din aceleasi motive, probabil. Din experienta mea, asiguratii BCR care au o Honda, sunt cam 50-50 privind reprezentanta de la care au achizitionat respectivul autoturism, adica si cu alte cuvinte, 50% posesori de Honda - Carpati si 50% posesori de Honda - ASKO, toti asigurati BCR Asigurari. Si atunci sunt alte elemente care intra in ecuatia asta, pe baza carora se decide cu ce reprezentanta se va face conventie, se va tine cont de alte aspecte, aspecte pe care nu le voi mentiona aici.

Nu mai fi asa suparat ca nu e cazul nu suntem la judecata aici sa instrumentezi cazul.
    E forum Honda nu BCR sa faci o fatada frumoasa maretei banci.
    BCR Asigurari nu este o banca, ci o societate de asigurari. BCR banca si BCR Asigurari sunt 2 lucruri total diferite si independente. Exista proprietari si actionari diferiti, ERSTE si respectiv Vienna Insurance Group, nu ne uneste si nu ne leaga nimic.

P.S. Pastreaza-ti rautatile pt tine cu reusitul in viata etc. pt ca asta nu arata cat esti de cool si ca ai dreptate ci fix pe dos si mai mult
    Eu am zis asa:
    "Minunat. Nu toti trebuie sa reusim in viata, fiecare cu rationamentul si parerile sale."

De unde ai dedus ca ma refeream la tine din punctul de vedere al reusitei in viata, cum ai dedus asta? E la fel de valabil si pentru mine, corect? Adica, exact cum spuneam, fiecare cu rationamentul si parerile sale.

Comment

• Haideti sa intrerupem galceava ca nu isi are rostul, topicul e cu totul altul, respectiv subiectul lui. Hai sa revenim la el.
      -------------------
      There is no point of having if you can't share.

Comment

• Revenim, dar e bine de stiut cu ce companii are Asko decontare directa, cu care companii are (sau a avut) intarzieri la plata, samd. Eu am fost in situatia in care am asteptat acceptul de la Euroins mult si bine. Daca nu are cu BCR si daca cineva vrea sa isi repare masina la Asko, atunci e clar ca trebuie sa isi instrumenteze singur dosarul.

Deci discutia, dupa parerea mea, isi are rostul, pentru ca atentioneaza utilizatorii de eventualele probleme care pot aparea.
        2.0i 2005

Comment

• Asta-i alta discutie, si ca sa fie clar si simplu pentru toata lumea, putem face o intrebare direct la ei, iar raspunsul sa apara aici, ca si lista, vizibil pentru toata lumea.

Intr-adevar e neplacut sa fii in situatia descrisa, era sa o patesc si eu, noroc ca au reluat colaborarea cu Uniqa inainte sa fie gata masina
          -------------------

Comment

• Intr-adevar e aiurea discutia numai ca nu pot sa nu intervin cand vad cum un angajat de la X firma isi lauda compania ca e cea mai buna cand nu e asa.

Acum revenind la topic chiar daca au decontare directa cu Asirom eu am avut mari pb cu ei.
            Nu au venit la reconstatare au dat acceptul dupa 2 saptamani desi masina era gata....

Faceti-va la Groupama sau Tiriac CASCO si rugati-va ca daca Doamne fereste va loveste cineva sa aiba asigurare la ei
            '07 Accord 2.0 ES A/T
            '01 Golf IV 1.6 Edition

Comment

• nu conteaza unde are asigurare cel care te loveste, o faci pe casco si ei se regreseaza. e din categoria aia cu autor cunoscut.

Comment

• Originally posted by merluciu View Post
                nu conteaza unde are asigurare cel care te loveste, o faci pe casco si ei se regreseaza. e din categoria aia cu autor cunoscut.
                Da ideea e sa ai CASCO unde trebuie ca daca nu atunci te rogi sa aiba ala RCA unde trebuie.

Eu am patit sa am CASCO la ASIROM si ala RCA tot acolo si mi-am luat-o
                '07 Accord 2.0 ES A/T
                '01 Golf IV 1.6 Edition

Comment

• ) asta da, asa e. mai e o varianta, iti spun eu, sa nu ai casco unde trebuie dar sa stii pe cineva la acel asigurator care nu trebuie. functioneaza totul de minune. eu am la allianz acuma, dar inainte am avut la bcr si mi-am facut treaba cu ei.

Comment

• Eu ma refeream la cei de la Asko cand am zis sa continuam discutia pe tema asta (doar e topicul lor, nu?) O sa fac un split la ultimele posturi, daca e cazul, pe alt topic.
                    2.0i 2005

Comment

• Originally posted by dio View Post
                      Eu ma refeream la cei de la Asko cand am zis sa continuam discutia pe tema asta (doar e topicul lor, nu?) O sa fac un split la ultimele posturi, daca e cazul, pe alt topic.
                      Reparatia am facut-o la Asko dar am asteptat din cauza Asirom-ului desi au decontare directa cu ei...
                      '07 Accord 2.0 ES A/T
                      '01 Golf IV 1.6 Edition

Comment

• Originally posted by BlackMagic View Post
                        Asta-i alta discutie, si ca sa fie clar si simplu pentru toata lumea, putem face o intrebare direct la ei, iar raspunsul sa apara aici, ca si lista, vizibil pentru toata lumea.
                        Cu cateva pagini in urma, la postul #606 aveti raspunsul lui Niculae Razvan in legatura cu societatile de asigurare cu care ASKO are decontare directa!
                        Honda Jazz '09, Deep Violet Pearl...
                        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/scooby29/
                        Numele japonez: 秋本 Akimoto (true autumn) 海斗 Kaito (big dipper of the ocean)

Comment

• Am dat si eu quote postului lui Razvan, dar mi-a fost sters postul dintr-un motiv sau altul. In fine, nu mai comentez ca nu are rost )
                          ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                          Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                          Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                          Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• Originally posted by scooby29 View Post
                            Cu cateva pagini in urma, la postul #606 aveti raspunsul lui Niculae Razvan in legatura cu societatile de asigurare cu care ASKO are decontare directa!
                            Daca e prea vechi, posibil ca situatia sa se mai fi schimbat, poate ne mai raspunde dl. Razvan inca o data la intrebare, sa facem un update la zi.
                            -------------------

Comment

• Ai si data in postul ala, e de acum 5 zile raspunsul.
                              ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                              Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                              Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                              Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• Sorry, n-am mai avut rabdarea aseara sa caut post-ul.
                                -------------------

Comment

Working...
                                X