Service ASKO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si un montaj de bare de rigidizare, fata spate, cat ar fi?
    The things you are scared of, are usually the most worth while...
    If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Originally posted by Niculae Razvan View Post
      Salut,

Aproximativ 900 lei.

Multumim
      Cred ca 900 ron toata revizia , nu doar manopera
      ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

• @Niculae Razvan : multumesc !

Din pacate o sa ajung mai repede in service. Ieri am avut un accident usor. Pe langa asta pompa de ambreiaj da semne de oboseala (face un clic la jumatatea cursei) la doar 15k km !?

Comment

• Service Asko

Originally posted by alex2680 View Post
          Cred ca 900 ron toata revizia , nu doar manopera

Salut,

Imi cer scuze, nu am fost destul de explicit.

Pretul include manopera si TVA.

Multumim,

Razvan

Comment

• Originally posted by zagado26 View Post
            @astrul - Service-ul Asko International are decontare directa cu urmatoarele
            companiide asigurare:
            Allianz-Tiriac, Asiban, Asirom, Certasig, Generali, Eureko, Omniasig, Unita, Asito Kapital, Credit Europe Asigurari.

http://hondaauto.ro/contact-service

Salut! Am vazut ca Dacian si-a facut CASCO la Groupama si are deconatre directa cu Asko. Puteti face un "update" la lista companiilor de asigurari cu care aveti decontare directa? M-ar interesa in special daca aveti cu BCR, Astra si Ardaf. Saptamana aceasta trebuie sa inchei o noua polita CASCO si am mai multe oferte. Multumesc!
            Honda Jazz '09, Deep Violet Pearl...
            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/scooby29/
            Numele japonez: 秋本 Akimoto (true autumn) 海斗 Kaito (big dipper of the ocean)

Comment

• Cu BCR iti pot spune 100% ca nu au si ca nu mai lucreaza pt au datorii la ei.
              Am intrebat eu acum 2 sapt si nu cred ca s-a schimbat ceva.

Comment

• Service Asko

Originally posted by scooby29 View Post
                Salut! Am vazut ca Dacian si-a facut CASCO la Groupama si are deconatre directa cu Asko. Puteti face un "update" la lista companiilor de asigurari cu care aveti decontare directa? M-ar interesa in special daca aveti cu BCR, Astra si Ardaf. Saptamana aceasta trebuie sa inchei o noua polita CASCO si am mai multe oferte. Multumesc!
                Lista societati de asigurare cu care avem contract de service incheiat:
                Allianz-Tiriac, Groupama, Asirom, Certasig, Generali, Eureko, Omniasig, Uniqua, Asito Kapital, Credit Europe Asigurari.

Cam astea sunt,

Comment

• Salut,
                  Un montaj de bare de rigidizare, fata spate, cat ar fi?
                  Multumesc.
                  The things you are scared of, are usually the most worth while...
                  If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Cam cu cati bani sa ma pregatesc pentru revizia de 10k km la un Civic 5D 2.2 i-ctdi, cu uleiul meu? Doresc sa schimb si filtrul de aer.
                    ex.Civic i-CTDi ; Accord i-DTEC & X6 3.0d

Comment

• Originally posted by don cipo View Post
                      @Niculae Razvan : multumesc !

Din pacate o sa ajung mai repede in service. Ieri am avut un accident usor. Pe langa asta pompa de ambreiaj da semne de oboseala (face un clic la jumatatea cursei) la doar 15k km !?
                      Eu am schimbat-o la 9800 si la 20000 km pe garantie. Deci se poate si mai rau Revizia si pompa.
                      Honda Type R 2.0 - Black Pearl GT Pack
                      Ex: Honda Civic 5D 1.8 Sport - Orange Tangerine 2008

Comment

• Originally posted by Seth View Post
                        Cu BCR iti pot spune 100% ca nu au si ca nu mai lucreaza pt au datorii la ei.
                        Am intrebat eu acum 2 sapt si nu cred ca s-a schimbat ceva.
                        Nu cred ca a acesta a fost principalul motiv pentru care nu mai exista decontare directa cu ASKO. Sunt putini asigurati BCR care sunt posesori de Honda. Din acestia, si mai putini fac reparatiile la ASKO, intrucat exista si CARPATI. S-a reziliat contractul de prin iarna anului 2009 cu ASKO si motivul a fost mai degraba cel scris de mine mai sus. Eu lucrez la BCR ASIGURARI si cam atat stiu, pana la urma, aceste lucruri se discuta intre directori, dar BCR ASIGURARI plateste la timp despagubirile (maxim 1-2 zile), exceptand cazurile in care ceva nu 'miroase' bine si se fac investigatii.

Comment

• Originally posted by ionutbratu84 View Post
                          Nu cred ca a acesta a fost principalul motiv pentru care nu mai exista decontare directa cu ASKO. Sunt putini asigurati BCR care sunt posesori de Honda. Din acestia, si mai putini fac reparatiile la ASKO, intrucat exista si CARPATI. S-a reziliat contractul de prin iarna anului 2009 cu ASKO si motivul a fost mai degraba cel scris de mine mai sus. Eu lucrez la BCR ASIGURARI si cam atat stiu, pana la urma, aceste lucruri se discuta intre directori, dar BCR ASIGURARI plateste la timp despagubirile (maxim 1-2 zile), exceptand cazurile in care ceva nu 'miroase' bine si se fac investigatii.
                          Cred ca nu ai luat in calcul ca exista un om care are un trabant asigurat la BCR si intra intr-o Honda.

Rezulta ca posesorul Hondei trebuie sa si-o repare cu RCA trabantului..... care e de la BCR deci nu poate sa o repare

Sau BCR considera asigurare numai CASCO?

Si cum adica exista si Carpati? E vreun fel de incurajare nu mergeti la Asko mergeti la Carpati ca sefii nostri au niste intelegeri intre ei (ca in Romanica) sa pape si un sefulet de la BCR mai mult pe spatele Asko care pierde clienti

Si nu nu lucrez la Asko dar motivul evocat cu asigurarea ca nu e din cauza neseriozitatii BCR nu sta in picioare....
                          '07 Accord 2.0 ES A/T
                          '01 Golf IV 1.6 Edition

Comment

• Originally posted by drmyt View Post
                            Cred ca nu ai luat in calcul ca exista un om care are un trabant asigurat la BCR si intra intr-o Honda.

Rezulta ca posesorul Hondei trebuie sa si-o repare cu RCA trabantului..... care e de la BCR deci nu poate sa o repare
                            De unde ai dedus treaba asta? Unde scrie ca "nu poate sa o repare"? Chiar sunt curios sa aflu. Pe de alta parte, miram-as sa fie Trabant-ul asigurat RCA la BCR Si chiar daca e, chiar daca vinovatul e un Ferrari, nu-i nici o diferenta. Exista un vinovat si un pagubit, exceptand celalalt caz.

Originally posted by drmyt View Post
                            Sau BCR considera asigurare numai CASCO?
                            Nu inteleg intrebarea. Ca e CASCO, ca-i RCA, exista dosar de dauna.

Si cum adica exista si Carpati? E vreun fel de incurajare nu mergeti la Asko mergeti la Carpati ca sefii nostri au niste intelegeri intre ei (ca in Romanica) sa pape si un sefulet de la BCR mai mult pe spatele Asko care pierde clienti
                            De unde si pana unde ai tras matale concluzia asta? Intre ASKO si CARPATI, din pct BCR ASIGURARI de vedere, diferenta e fix zero barat.

Si nu nu lucrez la Asko dar motivul evocat cu asigurarea ca nu e din cauza neseriozitatii BCR nu sta in picioare....
                            Minunat. Nu toti trebuie sa reusim in viata, fiecare cu rationamentul si parerile sale.

Daca tot tii matale mortis sa aflii amanuntele astea, afla ca eu, posesor al unui autoturism Honda, achizitionat recent, am fost nemultumit de cum mi-au vopsit cei de la ASKO masinuta, cand am avut si eu un eveniment nefericit. Pentru ca si la ASKO si la CARPATI si la PORSCHE N/V etc, si la TOYOTA, exista un nene intitulat pe scurt 'Gigi', care chipurile cica e vopsitor de cand ma-sa l-a facut. Romanii nu vor intelege niciodata faptul ca desi pravalia e straineza, angajatii sunt tot romani, iar calitatea este la un nivel destul de scazut, comparativ cu ce se mai intalneste prin 'tarile calde'. Am vazut cateva masini la viata mea si am intalnit ceva oameni care au fost extrem de nemultumiti de calitatea unei reparatii efectuate la reprezentantele de mai sus, si/sau in general, la service-urile din Ro.

De aceea, o societate de asigurari nu va fi interesata in primul rand de cat de bine lucreaza un service auto. Atata vreme cat service-ul este autorizat RAR, el isi poate desfasura activitatea. Nu pe baza acestui amanunt se fac aceste contracte de parteneriat. Nu din acest motiv BCR nu lucreaza cu ASKO. Motivele sunt altele, dar asta intr-un episod viitor.

Comment

• cum ar fi ora de manopera?

Comment

• Originally posted by ionutbratu84 View Post
                                De unde ai dedus treaba asta? Unde scrie ca "nu poate sa o repare"? Chiar sunt curios sa aflu. Pe de alta parte, miram-as sa fie Trabant-ul asigurat RCA la BCR Si chiar daca e, chiar daca vinovatul e un Ferrari, nu-i nici o diferenta. Exista un vinovat si un pagubit, exceptand celalalt caz.

Nu inteleg intrebarea. Ca e CASCO, ca-i RCA, exista dosar de dauna.

De unde si pana unde ai tras matale concluzia asta? Intre ASKO si CARPATI, din pct BCR ASIGURARI de vedere, diferenta e fix zero barat.

Minunat. Nu toti trebuie sa reusim in viata, fiecare cu rationamentul si parerile sale.

Daca tot tii matale mortis sa aflii amanuntele astea, afla ca eu, posesor al unui autoturism Honda, achizitionat recent, am fost nemultumit de cum mi-au vopsit cei de la ASKO masinuta, cand am avut si eu un eveniment nefericit. Pentru ca si la ASKO si la CARPATI si la PORSCHE N/V etc, si la TOYOTA, exista un nene intitulat pe scurt 'Gigi', care chipurile cica e vopsitor de cand ma-sa l-a facut. Romanii nu vor intelege niciodata faptul ca desi pravalia e straineza, angajatii sunt tot romani, iar calitatea este la un nivel destul de scazut, comparativ cu ce se mai intalneste prin 'tarile calde'. Am vazut cateva masini la viata mea si am intalnit ceva oameni care au fost extrem de nemultumiti de calitatea unei reparatii efectuate la reprezentantele de mai sus, si/sau in general, la service-urile din Ro.

De aceea, o societate de asigurari nu va fi interesata in primul rand de cat de bine lucreaza un service auto. Atata vreme cat service-ul este autorizat RAR, el isi poate desfasura activitatea. Nu pe baza acestui amanunt se fac aceste contracte de parteneriat. Nu din acest motiv BCR nu lucreaza cu ASKO. Motivele sunt altele, dar asta intr-un episod viitor.

Nenea suparat pe toata lumea care lucreaza la BCR ai scris matale : "Sunt putini asigurati BCR care sunt posesori de Honda" ?.
                                Ce ai intelege din asta nu ca au Casco, ca doar nu-si repara propria masina cu RCA-ul?

Nu mai fi asa suparat ca nu e cazul nu suntem la judecata aici sa instrumentezi cazul.
                                E forum Honda nu BCR sa faci o fatada frumoasa maretei banci.

P.S. Pastreaza-ti rautatile pt tine cu reusitul in viata etc. pt ca asta nu arata cat esti de cool si ca ai dreptate ci fix pe dos si mai mult
                                drmyt
                                Senior Member
                                Last edited by drmyt; 04-06-10, 00:34.
                                '07 Accord 2.0 ES A/T
                                '01 Golf IV 1.6 Edition

Comment

Working...
                                X