Pei gaseste si tu pe cineva care e 'liber' sa ti-o duca in service.
Service ASKO
Collapse
X
-
Originally posted by ramm View PostPei la cate topicuri ai deschis + alte posturi am crezut ca 'arde'...- de-aia am deschis mai multe topicuri, sa stiu ce trebuie facut, da' merge si asa deocamdata
De fapt asta e problema, ca la matiz eram obisnuit sa 'mearga si asa', dar credeam ca daca am dat pe ea cat castig in 2 ani, n-o sa mi se mai spuna ca merge si asa - intelegi?Speed never killed. Only brisk stopping.sigpic
Comment
-
Revin cu impresii despre service ASKO. Sunt foarte tari. Am fost cu masina la ei, am facut programare, au comandat piesele (bara fata, radiator aer conditionat si ornament cromat fata). Am lasat masina dimineata la 8 si pe la 10 m-a sunat Ionut (care e super de treaba de altfel) sa imi zica ca au terminat baietzii. Eram in al noualea cer, eu imi faceam deja planuri ca probabil nu vor termina intr-o zi. Mai aveau de indreptat si oala farului stanga. Oricum, sunt super multumit. Plus ca mi-au schimbat geamul dreapta fata (spart in parcare) fara sa aiba macar confirmarea de plata de la CASCO. Din partea mea 10 cu felicitari. O sa ma duc in ianuarie sa vopsesc bara spate ca am gasit-o zgariata. O sa va mai zic impresii si de la noul lor cuptor dupa.
P.S. Stie cineva cum se pot ridica farurile ca imi bat putin prea aproape? Nu din butonul ala din bord. Ma gandeam ca tre sa existe un reglaj mecanic chiar la faruri. Masina e un Civic sedan din 2008.sigpic
Civic Sedan 2008 Taffeta White 1.8 140bhp
Comment
-
Sunt cu laptopul in brate la ASKO Chiajna, in timp ce masinii i se face revizia intermediara la 32.000 km. De ce nu a zis nimeni pana acum ca au internet wireless? As fi venit mai repede2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
2000 Honda S2000 Berlina Black
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/
Comment
-
Noul service ASKO e acolo pe centura? In giulesti nu mai au nimic? Am nevoie sa schimb placutele de frana, trebuie programare? Si cam cat costa operatiunea? Multumesc.ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012
Comment
-
Astazi am primit o instiintare pe mail de la Razvan ( Asko) in care imi reamintea ca masina mea face un an si ar trebui sa merg la revizieI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Nu cred ca vin ca la revizia de 10 000 am schimbat ulei, filtre, etc. Am 18 000 acum. Mai astept. Multumesc de invitatieI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Originally posted by turbionu View PostP.S. Stie cineva cum se pot ridica farurile ca imi bat putin prea aproape? Nu din butonul ala din bord. Ma gandeam ca tre sa existe un reglaj mecanic chiar la faruri. Masina e un Civic sedan din 2008.CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
Comment