If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oameni pasionati care stiu cum functioneaza o Honda gasesti la Vip Car Service . Proprietarul e un impatimit Honda, le-au trecut foarte multe Honde prin mana, multe dintre ele construite de la 0 (masini de VTM, track sau drag) si nu numai.
Honda Civic Type-S PLUS Crystal Black Pearl .:. Eibach : Injen : OMP : Skunk2 : Enkei : Ferodo DS2500 : Alpine Type R : Rockford Fosgate.:. Honda S2000 AP1 Championship White .:. KW V2 : OZ : SKUNK2 : K&N : VOLK : Spoon : CUSCO : Mugen : Megan Racing : Goodridge : Ingalls : Powerflex .:. 1000 Locuri de vizitat in Romania
@maverick - oamenii ti-au spus care e situatia, daca procesul e greoi asta e, nu e nimeni neserios acolo! Mergi in alta parte, dar nu te zgarcii ca te costa mai mult.
@maverick - oamenii ti-au spus care e situatia, daca procesul e greoi asta e, nu e nimeni neserios acolo! Mergi in alta parte, dar nu te zgarcii ca te costa mai mult.
Nu ma refeream la Coasta de Est.
Altii sunt Doreii.
Vreau sa o rezolv amiabil cu ei -daca e posibil. Dar daca NU, o sa-i fac de 2 parele !
Nu le dau numele inca.
Chiar voiam sa iau legatura cu ei (Coasta de Est), dar mi-a fost imposibil.
La PR, mai au de lucrat.
Ca mecanici am auzit ca fac lucruri bune.
PS: Nu stiu daca avem o rubrica "service-uri de evitat"
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
PR-ul le lipsește cu desăvārșire. Dar ăsta e un lucru bun, care īi avantajează pe cliuenții vechi
Si clientii "noi" decat sa isi lase masinile pe mana Doreilor (nu vb de Coata de EST - repet! dar sunt prea multe service-uri care lasa de dorit )- mai bine isi cumpara singuri scule si le repara - daca au timp, spatiu si pasiune - cu manuta lor !
Altii isi duc masinile direct la dezmembrat din cauza unor incompetenți.
Si uite asa se duce de rapa o marca care are un cuvant greu de spus in industria auto !
Daca nu gasesc sa o repar, chiar ma gandesc sa o dezmebrez si sa imi iau BMW
VB serios! Desi.. ce masina - ce senzatii !
Dar cu Dorel in service...nu ai ce face. Romanika.
Așa o fi, nu te contrazic. Dar, referitor la CDE ( Coasta de Est): vor să lucreze, au nevoie de bani, etc dar mutatul īnseamnă și amenajarea spațiului, obținere de autorizații, etc. Cānd vor fi cu toate ok, vor anunța, sunt convins de asta. Mai sunt și alte locuri unde băieții se pricep la Honde, sunt sigur de asta, dar eu n-am ajuns pe la ei. Dar dacă ești priceput, cred că nu e o idee rea să lucrezi singur la mașină. Ce scule așa scumpe și complicate ai nevoie?
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Așa o fi, nu te contrazic. Dar, referitor la CDE ( Coasta de Est): vor să lucreze, au nevoie de bani, etc dar mutatul īnseamnă și amenajarea spațiului, obținere de autorizații, etc. Cānd vor fi cu toate ok, vor anunța, sunt convins de asta. Mai sunt și alte locuri unde băieții se pricep la Honde, sunt sigur de asta, dar eu n-am ajuns pe la ei. Dar dacă ești priceput, cred că nu e o idee rea să lucrezi singur la mașină. Ce scule așa scumpe și complicate ai nevoie?
Pai imi e sa nu fie nevoie de o girafa ptr scos motorul, eventual un extrator de supape
Plus cateva chei dinamometrice.
Oameni pasionati care stiu cum functioneaza o Honda gasesti la Vip Car Service . Proprietarul e un impatimit Honda, le-au trecut foarte multe Honde prin mana, multe dintre ele construite de la 0 (masini de VTM, track sau drag) si nu numai.
Ai putea să ne spui și de ce īți vine să vomiți cānd auzi de Asko și de CDE? Poate vrea lumea să știe ce te-a nemulțumit. Poate vrei să ne spui și ce ți-a plăcut la Carpați și la Vip Car Service.
My cars:
Comment