Nu deranjează pe nimeni faptul că mai există īncă un service şi un showroom Honda la standarde ridicate. Poate doar pe cei care au un interes material direct, deşi nici pe aceştia nu ar trebui.
Īn ceea ce mă priveşte, eu sunt de partea cealaltă a baricadei, adică clientul
şi mă īncāntă faptul că am posibilitatea să aleg.
Nu am văzut să fie cineva deranjat aşa cum afirmi tu. Te rog să aduci dovezi...Merci!
In ceea ce te priveşte, doar mi s-a părut ciudat faptul că 9 din 10 posturi ai găsit de cuviinţă să scrii numai despre un anumit service şi mai nimic despre maşina ta de exemplu...atāta tot.
Nu am nimic cu opiniile tale. Chiar sunt bine-venite pentru cei care vor să folosească serviciile CM.
Intenţiile mele au fost şi sunt unele pozitive şi sincere, atāt la adresa ta, cāt şi faţă de CM.
Īn ceea ce mă priveşte, eu sunt de partea cealaltă a baricadei, adică clientul

Originally posted by Accord62
View Post
In ceea ce te priveşte, doar mi s-a părut ciudat faptul că 9 din 10 posturi ai găsit de cuviinţă să scrii numai despre un anumit service şi mai nimic despre maşina ta de exemplu...atāta tot.
Nu am nimic cu opiniile tale. Chiar sunt bine-venite pentru cei care vor să folosească serviciile CM.
Intenţiile mele au fost şi sunt unele pozitive şi sincere, atāt la adresa ta, cāt şi faţă de CM.
Comment