Pareri despre Carpati Motors

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu deranjează pe nimeni faptul că mai există īncă un service şi un showroom Honda la standarde ridicate. Poate doar pe cei care au un interes material direct, deşi nici pe aceştia nu ar trebui.

Īn ceea ce mă priveşte, eu sunt de partea cealaltă a baricadei, adică clientul şi mă īncāntă faptul că am posibilitatea să aleg.

Originally posted by Accord62 View Post
    Ma gandeam, cand va spune cineva ceva legat de ceea ce am postat, intradevar de bine despre CM, din acest motiv am si insistat, trebuia sa deranjeze pe cineva o opinie pozitiva la adresa CM. A durat destul de putin pana sa reactionati.Un om multumit de CM nu poate fi decat angajatul lor, asa ganditi si e gresit.
    Nu am văzut să fie cineva deranjat aşa cum afirmi tu. Te rog să aduci dovezi...Merci!

In ceea ce te priveşte, doar mi s-a părut ciudat faptul că 9 din 10 posturi ai găsit de cuviinţă să scrii numai despre un anumit service şi mai nimic despre maşina ta de exemplu...atāta tot.
    Nu am nimic cu opiniile tale. Chiar sunt bine-venite pentru cei care vor să folosească serviciile CM.

Intenţiile mele au fost şi sunt unele pozitive şi sincere, atāt la adresa ta, cāt şi faţă de CM.
    CR-V e:HEV
    JAZZ GD1 CVT
    Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
    Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
    Ex - ACCORD Type-R
    Ex - DEL SOL EH6

Comment

• accord62... si marmota invelea ciocolata...
      acelasi lucru in legatura cu posturile tale l-am observat si eu, cred ca inaintea lui Maruta, dar am tacut din gura. insa pe mine nu m-ai convins in legatura cu sinceritatea ta...

Am postat, asa cum ai spus, de mai multe ori favorabil pentru CM pentru ca asa am crezut ca e normal, dupa cum bine stii sunt anumite persoane pe acest forum care au vorbit foarte urat la adresa CM, cam aceleasi, nu ma gandesc ca ar lucra pentru cineva dar eu merg la service-ul acesta de multi ani si multe din cele spuse sunt total deplasate.
      "normal" nu mi se pare ca primele 10 posturi ale cuiva pe un forum sa fie laude "nevinovate" la adresa unui service... scuza-ma dar ceva e stinky in Danemarca, in plus traiesc cu umila impresie ca nu m-am nascut ieri... sorry.

poate ca acele persoane care au vorbit urat la adresa CM chiar erau indreptatite sa o faca... cu ce drept si pe ce baza califici tu ca "multe din cele spuse sunt total deplasate"? doar pt ca ai mers si tu tot acolo si nu ai patit nimic? e ca si cum eu cumpar rosii de la cineva din piata, si dupaia depun marturie ca toate rosiile care le-a vandut omul ala in viata lui erau cel putin la fel de bune ca ale mele
      uite... eu am fost o singura data la cm acum vreo 2 ani si mi-au bagat pe factura si o "resetare calculator" de numai 130ron... ceea ce consider o jignire a inteligentei oricarui om normal in anul 200x. din experienta asta mi-am format eu prima impresie in legatura cu ei. si ultima.

ca acuma in 2009 sub presiunea rezultatelor culesului a ceea ce au semanat, au fost constransi sa schimbe lucrurile in mai bine... foarte bine, din partea mea sanatate si virtute
      gab1
      Senior Member
      Last edited by gab1; 05-06-09, 20:46.
      ...and saw under the sun, that the race is not to the swift, nor the battle to the strong, neither does bread come to the wise, nor wealth to men of understanding, nor yet favour to men of skill; but time and chance happen to them all.

Comment

• Si eu sunt multumit de service-ul CM. Probabil ca unii au avut experiente neplacute la fel cum altii au fost multumiti, ca peste tot, dar eu ii apreciez pentru ca niciodata nu am plecat cu o problema nerezolvata de acolo si ma duc la ei de 8-9 ani pentru ca altii nu erau. In plus, exista acolo un OM, Herescu, despre care s-a mai vorbit pe acest site si care e el insusi un brand cunoscut de orice vechi posesor de Honda. La Asko nu m-am dus niciodata pentru ca este ingrozitor de departe. Nu mi se pare o solutie sa preiei in Bucurestiul zilelor noastre, moda din vest de a scoate reprezentantele in afara oraselor.
        ,,A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing" G.B.Shaw

Comment

• Oho...si inca mai au multe de schimbat.
          Pe de o parte se pare ca parerile pozitive despre CM raportate la celalalt dealer din Bucuresti sunt foarte putine iar aceste lucru se poate schimba....insa greu nu dintr-o data.
          Cat despre profesionalism pot sa afirm ca CM nu a convins inca, ma refer aici, la o problema complicat rezolvata ca la carte....nu am vazut si stiu bine cum se lucreaza in service-urile Honda, dar iarasi vin si zic hai sa vedem ce pot si ei.
          @Civics mai sus cu cateva posturi a postat faptul ca o revizie a fost 900 ron, ok bun. Ce s-a facut 900 ron ? Cu tva sau fara ? Hai sa discutam putin devizul ala si revizia aia de 1 an in care s-a acordat masinii atentie 1 ora. Am observat ca per total revizile la CM sunt mai ieftine cu cateva zeci euro nici de cum cateva milioane, aceasta diferenta fiind data in principal de pretul uleiului folosit si o manopera putin mai ieftina dar nu cu mult....dar asta e un subiect care poate consuma multe posturi aici pe forum. baga dezivul
          @Civics faptul ca tu ai vrut sa testezi daca se enerveaza omul (pe banii tai) scuza-ma ca-ti zic, dar e clar un semn de frustare sau de lipsa de activitate la birou...deh criza asta . Nu asa se face...
          Asteptam si alte pareri...
          LE: @gabrielb: este foarte adevarat ce spui despre Dl. Herescu insa singur nu le poate face pe toate. Si btw nu e o moda, e mai de graba o conditie de indeplinit
          www.apcenhancements.com.au

Comment

• Originally posted by sylver View Post
            Oho...si inca mai au multe de schimbat.
            Pe de o parte se pare ca parerile pozitive despre CM raportate la celalalt dealer din Bucuresti sunt foarte putine iar aceste lucru se poate schimba....insa greu nu dintr-o data.
            Cat despre profesionalism pot sa afirm ca CM nu a convins inca, ma refer aici, la o problema complicat rezolvata ca la carte....nu am vazut si stiu bine cum se lucreaza in service-urile Honda, dar iarasi vin si zic hai sa vedem ce pot si ei.
            LE: @gabrielb: este foarte adevarat ce spui despre Dl. Herescu insa singur nu le poate face pe toate. Si btw nu e o moda, e mai de graba o conditie de indeplinit

Ce conditie de indeplinit? Ca doar nu e vorba de vreo fabrica de ciment, sa nu aiba voie sa functioneze in oras. Eu sunt nevoit sa ma duc la service Toyota care e in Pipera, langa Porsche si tot mi se pare un blestem. Iar ca sa stau pe forum sa gasesc cu cine sa ma intorc in oras, pentru ca am inteles ca acolo nu vine nici taxiul, eu unul n-o fac.
            In ce priveste service-ul CM propun sa facem un sondaj: multumit/nemultumit si ne facem mai usor o idee despre gradul de satisfactie, mai ales pentru cei care au honda de mai putin timp si nu stiu la care service sa se duca.
            P.S. daca ai accordul din semnatura(si vad bine) sa sti ca si eu l-am avut: Type R cu cip Mugen - extraordinara masina.
            ,,A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing" G.B.Shaw

Comment

• asaaa... am fost in service la gara de nord sa ridic cartea de garantie a masinii si sa verifice o bataie in fata in momentul bracarii la maxim stanga/dreapta.

S-a rezolvat totul cam intr-o ora, pe garantie. Persoanele implicate amiabile, raspunsuri detaliate. In schimb la vanzari nu prea m-a bagat nimeni in seama cu toate ca ma invarteam pe langa masinile din showroom.
              EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
              Del Sol '94 ESI
              CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
              BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

• Da, subscriu referitor la personalul de la vanzari de-acolo. Ultima oara cand am fost, service-ul de nota 10, dar vanzarile mi-au raspuns scurt ca nu se poate sa-mi comand un ornament de difuzoare pentru 5D-ul meu, ca nu e facelift. I-am explicat "dom'le, imi pun masina garantie ca se poate, zi-mi cat costa". In 30 de secunde mi-a spus pretul, dupa ce a dat un telefon. Din punct de vedere al vanzarilor, cei din Expozitiei sunt mult mai bine reprezentati... au cel putin un om care te face sa vrei sa-ti iei masina de-acolo, numai cand il vezi cum se agita sa iti fie tie bine

Amabilitatea la service este insa prezenta atat in Grivitei, cat si in Expozitiei.
                B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
                Citeste regulamentul inainte sa faci valuri!

Comment

• asa este .. eu masina am cumparat-o din expozitiei si am fost foarte incantat cum s-au desfasurat ostilitatile acolo . pot sa zic ca sunt reprezentati mai bine decat autoklass unde am avut niste intamplari mai mult decat nefericite.
                  EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
                  Del Sol '94 ESI
                  CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
                  BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

• Si eu, "intr-un exces de entuziasm", la cumpararea masinii, am incercat o negociere la CM Grivita. Am fost, insa, foarte rapid "descurajat si pus la punct" de o persoana "acra" de la vanzari. Drept pentru care, marja de la masina mea a fost incasata de alt dealer ...
                    Ceea ce, pentru mine, va dati seama, a fost o mare "suparare"
                    http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=5516
                    Cine are Honda... ARE ! Cine n'are da'si doreste... VA AVEA !

Comment

• Continuare a postului de aici.

Ieri am ridicat masina de la CM de pe Expozitiei. In afara de o mica sincopa legata de instalatia de A/C nu am ce sa le reprosez domnilor de acolo.
                      Amabilitatea de care a dat dovada domnul Mihai Guta pe toata perioada asta m-a bucurat la fel de mult ca si modul in care a iesit masina
                      Ce ma surprinde, placut, este ca nu se vad diferente de culoare. Trebuie sa recunosc ca m-am gandit c-as putea avea probleme cu Dark Mocha Pearl la revopsirile partiale de care cu greu scapam in iubitul Bucuresti...

Nota 9,75 de la mine pentru service-ul CM din Expozitiei. Au castigat un nou client. Eu sper sa-i vizitez numai pentru reviziile periodice dar nu cred ca am sanse prea mari...
                      Reason is the first victim of emotion. -- Scytale, Dune Messiah
                      08 Honda Accord 2.0 SSE M/T, Dark Mocha Pearl

Comment

• E normal sau nu-i normal...

Salve all,

Pina acum am fost un membru "pasiv" al forumului, pentru ca nu fac exceptie de la statistici: majoritatea oamenilor posteaza cind au probleme, nu cind treaba merge bine.
                        As avea nevoie de un sfat: am avut o problema cu masina, un prag infundat, am facut reparatia la CM saptamina aceasta.
                        Incep cu cele bune:
                        - operativitate - dnul Guta, desi am discutat destul de putin, a fost intotdeauna amabil; mi-a dat masina chiar daca nu primise toate accepturile de la compania de asigurari, asa ca am putut lua masina inainte de weekend; daca asteptam dupa BCR asigurari cred ca mai stateam o saptamina (by the way, de evitat BCR asig., un vis urit de care am scapat recent)
                        - personalul de la receptie extrem extrem de amabil intotdeauna (n-am gresit cind am scris de doua ori)
                        - pricepere - e un domn la tinichigerie foarte talentat, Vasile Lucian se numeste; cine are experienta service-urilor si sta de vorba cu dinsul o sa vada diferenta - pe scurt, desi e tinichigiu nu te vopseste
                        Cele rele: - pragul a fost indreptat ok, dar am doua observatii:
                        1. Acolo unde s-a dat cu grund s-a dat si pe partea vizibila a pragului, adica nu doar dedesupt, este dat grund si pe o portiune de aprox. un cm latime pe partea imediat de sub portiera, deci frontal
                        2. Grundul nu este finisat, asa cum este cel original, adica nu se simte "catifelat" la pipait, ci este rugos, granulat, si au ramas brobonele si mici somoioage lipite de suprafata reparata

Mi s-a zis ca brobonelele si somoioagele o sa dispara in timp, dupa ce se spala masina, si ca n-o sa se mai vada. Cei cu care am vorbit mi-au dat toate asigurarile ca daca nu dispare pot sa vin inapoi cu ea pentru a o finisa mai mult. Precizez ca pe domnul Guta nu l-am mai intrebat, ma grabeam sa intorc la birou.

Am urmatoarele intrebari:
                        1. Inteleg ca a trebuit sa se dea cu grund, dar este normal sa se dea cu grund si pe suprafata vizibila? Din fabrica grundul se termina undeva la marginea suprafetei de desupt. Chiar nu se putea sa se repare doar cu kit, vopsea, whatever, pe partea vizibila, adica asa cum era original?
                        2. Este normal sa ma bazez pe urmatoarele spalari la perii pentru a scapa de surplusul de material?
                        3. Chiar nu se poate ca masina sa iasa din reparatie fara sa se vada ca a fost reparata? Pragul n-a fost super distrus, doar usor infundat. Oricum dpdv tinichigerie nu am nimic de reprosat, eu vorbesc strict de vopsit, terosonat, etc.
                        4. Ce ma sfatuiti sa fac?

Merci

Comment

• Tot ce-ti recomand eu este sa NU SPELI MASINA LA PERII !
                          I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                          My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                          '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                          '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                          '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                          EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                          EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                          EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                          EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                          EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                          EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Ai putea pune o poza? Surplusul ar putea sa-ti iasa si cu un claying. MULT MAI SIGUR decat spalatul cu periile.
                            "Hondas make the solar system look unstable and unreliable" - Jeremy Clarkson.
                            sigpic

Comment

• Poze

Atasez cinci poze, ultima e cu un prag original, ne reparat. Sorry pentru calitate, le-am facut cu telefonul.

Comment

• Da, cred ca iese cu un clay bar. Ca sa nu dai banii degeaba, daca ai drum pe la gara de nord facem o mica proba sa vedem daca iese.
                                "Hondas make the solar system look unstable and unreliable" - Jeremy Clarkson.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X