If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta-i boală generală, la toate mărcile, la toţi dealer-ii.
Trebuia să-i avertizezi înainte să nu cumva să se atingă de suporţii tăi...
Faza mai tare e că dacă ai suporţi de la ei, dar sunt jerpeliţi în ultimul hal, nu se bagă să-i schimbe, dar dacă ai orice altceva - chiar şi impecabili, imediat îţi fac schimbul...
Ce vorbiti aici oameni buni? Eu am avut suporti cu HF de multa vreme si nu mi i-a schimbat nimeni. Iar masina a ajuns de cel putin 4 ori pana acum in service. Nu mi-a zis nimeni nimic de ei.
Si chiar daca ar fi fost schimbati, ii ceream inapoi, ca deh, erau proprietatea mea, dadusem bani pe ei. Doar daca nu-i primeam inapoi mi s-ar fi ridicat parul pe ceafa...
...
Si chiar daca ar fi fost schimbati, ii ceream inapoi, ca deh, erau proprietatea mea, dadusem bani pe ei. Doar daca nu-i primeam inapoi mi s-ar fi ridicat parul pe ceafa...
pai eu am observat duminica, la intalnirea de la Poli.
...a trecut deja o sapt de la "fapta" si parca mi-e nu stiu cum sa ma duc sa-i cer
'18 BMW X1 18xd
'15 BMW i3 range extender ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe
Foarte frumoasa locatia din Expozitiei a celor de la Carpati Motor. Acum cateva zile am fost impreuna cu un prieten, interesat de un Tourer, la Carpati Motor in Bd. Expozitiei, arata foarte bine, locul e deschis, foarte multa verdeata si ceea ce nu am vazut la multi dealeri (la Honda la nici unul), au showroom separat pentru vehicule de ocazie. Recomand celor care nu au pareri preconcepute legate de CM si sunt interesati de marca Honda sa viziteze locatia, acum dupa ce este gata, sincer va spun ca nu o sa regretati este in Bucuresti, as zice chiar foarte accesibila. Mie mi-a placut. Numai bine tuturor.
Este binevenită această investiţie pentru toţi posesorii de Honda şi sper (sunt sigur) că se ridică la standarde înalte, moderne.
Accord62, ai scris 8/9 posturi numai despre Carpaţi Motor. N-ar fi mai simplu să ne spui că rolul tău aici pe forum chiar ăsta este? Cred că ar fi în avantajul ambelor părţi...
Personal sunt foarte interesat de păreri venite din partea oamenilor implicaţi direct acolo "în câmpul muncii".
Cu prietenie, Măruţă.
Intr-adevar locatia Carpati Motor din Bd. Expozitiei este la standarde inalte insa de multe ori CM lasa impresia ca poate mai multe dar...nu se vede. Totusi se pare ca aceasta situatie incepe sa schimbe incet incet lucru benefic pentru clientul Honda. Ramane de vazut...dupa marele val (a se citi criza) lucrurile e posibil sa se aseze altfel.
Eu pe 9 iunie sunt cu masina la Carpati in Expozitiei. Cred ca va sta pe acolo vreo saptamana. O sa dau o raita si prin showroom-ul cel nou, ca ultima oara nu era deschis publicului
Desi initial n-am prea avut cuvinte de lauda fata de CM in comparatie cu ASKO, acum situatia s-a schimbat radical. In plus am impresia ca cei de la CM vor sa "strice piata" cu preturile lor mai mici
Cu inima deschisa si fara de prejudecati am lasat si eu Accord-ul la CM ieri.
Cu aceasta ocazie am facut cunostinta si cu domnul manager al departamentului de service Mihai Guta. Prima impresie este pozitiva, discutiile au fost amiabile si relaxate.
Sper ca operatiile pentru care am "imprumutat" masina la CM sa fie executate in asa fel incat sa nu-mi schimbe aceasta prima parere despre ei.
O sa revin cu detalii si feedback dupa ce o sa scot iarasi masina pe "arterele patriei si pe venele ei", fapt ce se va intampla peste circa 3 saptamani.
revizia de 1 an la masina din semnatura, la CM - Calea Grivitei. Nu am nimic negativ de comentat, mai ales in contextul in care masina a fost cumparata de la alt dealer
M-a costat 900 RON, timp de lucru aprox 1 ora, respectat programarea la secunda, am putut vedea toate operatiunile executate la masina, mi s-a raspuns amabil la intrebari, chiar daca i-am cam stresat (am vrut sa testez cum fac daca se enerveaza dar n-am reusit)......
Deci, citind parerile de pe forum, m-am convins inca odata ca pentru a avea o certitudine asupra unui lucru trebuie sa-l testezi singur.
In principiu, CM si-a castigat un client la service.
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Am fost si eu la CM pt o revizie (nu de alta dar daca tot sunt gard in gard cu ei)...si ce pot sa zic e ca m-a surprins placut atitudinea celor de-acolo Maaareee diferenta fata de cum isi tratau clientii acum vreo 2 ani
Ma gandeam, cand va spune cineva ceva legat de ceea ce am postat, intradevar de bine despre CM, din acest motiv am si insistat, trebuia sa deranjeze pe cineva o opinie pozitiva la adresa CM. A durat destul de putin pana sa reactionati.Un om multumit de CM nu poate fi decat angajatul lor, asa ganditi si e gresit. Nu lucrez la CM, am o Honda de cativa ani, sunt foarte multumit de aceasta masina si deasemenea sunt multumit de service. Intradevar nu am avut probleme majore si sper sa nu am nici de acum incolo. Am mai avut masini si atat fiabilitatea cat si service-ul erau catastrofale.
Am postat, asa cum ai spus, de mai multe ori favorabil pentru CM pentru ca asa am crezut ca e normal, dupa cum bine stii sunt anumite persoane pe acest forum care au vorbit foarte urat la adresa CM, cam aceleasi, nu ma gandesc ca ar lucra pentru cineva dar eu merg la service-ul acesta de multi ani si multe din cele spuse sunt total deplasate.
Ar fi de retinut ca imaginea marcii se tine cu bani si cei care au investit si investesc chiar si in perioada asta in imaginea Honda nu ar trebui sa fie pusi la zid de niste interese bizare, pana la urma cu cat sunt mai multe service-uri Honda cu atat mai bine, nu ar trebui sa va deranjeze opiniile pozitive la adresa unor dealeri. Sper ca ai avut rabdare sa citesti ce am postat.
Tot cu prietenie.
Week-end placut
Comment