Cum mi-am luat teapa cu o masina la VIRAGO IMPEX BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• murale
    replied
    stiu ca intreb cu un an intarziere...dar cum s'a rezolvat problema?

Leave a comment:

• ramm
    omu cu warnu'

• ramm
    replied
    Am rezolvat cu ariile corespunzatoare.

Leave a comment:

• hondatu
    Administrator

• hondatu
    replied
    Originally posted by Danutzz View Post
    Rog moderatorii sa faca o sectiune pentru oamenii care au patit asa ceva sau care erau sa pateasca, sa posteze date etc... in scopul de a ajuta cumparatori de buna credinta sa nu treaca prin aceste situatii neplacute
    Am preluat propunerea ta care ni se poare foarte buna iar momentan suntem in mijlocul discutiilor fiindca am vrea - eventual - sa mai adaugam ceva pa langa.
    In urmatoarele maxim 2-3zile ii dam drumul atat cu un asemenea topic referitor la dealeri sau vanzatori auto (reali si virtuali) cat si unul la aria generala de vanzari (non-auto).

Leave a comment:

• Den1GRator
    Senior Member

• Den1GRator
    replied
    In plus eu zic sa pui mailul si la Honda Japan, poate sunt mai interesati si ei de lucrurile astea.
    Fa-i plangere penala, e posibil sa aiba ceva pile pe la procurori de a scapat atata da daca insisti si nu te lasi nu pot nici aia sa il acopere atata.

Leave a comment:

• Danutzz
    replied
    Aha pei atunci voi trimite eu un mail la honda europa sa le spun ce se intampla si cum imaginea lor este terfelita in noroi de catre niste escroci care se dau drept dealeri si cu service autorizat honda, iar cei care si-au dorit sa fie posesori de honde au ramas cu un gust amar care au apelat la acesti nemernici.

Apropo am reusit sa dau de acest infractor, care ma ameninta ca ma da in judecata ca i-am pus poza de buletin pe "acest site de gay" il citez. Iar ca o sa imi aduca piesele care imi lipsesc de pe masina cu conditia sa mergem la notar sa facem o hartie in care eu nu il voi da in judecata si tot cauta scuze si pretexte... L-am sunat azi si numai raspunde la telefon ... Cu cateva investigatii am aflat ca el este acel gainar care a furat monitoare lcd din universitatea respectiva scrisa in articol si cu furturi din bancomate.... Deci clar are cazierul patat

Voi merge la Brasov sa fac plangere la politie si dupa aia voi actiona in instanta. Mai ales ca are un trecut patat sanse de a castiga in instanta eu zic ca sunt maricele
    ramm
    omu cu warnu'
    Last edited by ramm; 11-12-12, 16:15.

Leave a comment:

• Den1GRator
    Senior Member

• Den1GRator
    replied
    HTR sunt prea ocupati SA FACA NIMIC si sa nu raspunda clientilor la telefoane/mailuri, nu au timp de de-astea.
    Acuma pe bune, HTR e ca mararu in supa, nici nu strica nici n-ajuta, un mic search si o sa gasesti destule discutii si pe aici pe forum.

Leave a comment:

• Danutzz
    replied
    Si honda romania nu se sesizeaza ca ei vand masini dauna totala ,dau tepe si pretind ca sunt dealeri honda, se folosesc de imaginea honda si o murdaresc ??

Leave a comment:

• Den1GRator
    Senior Member

• Den1GRator
    replied
    Le-a fost retrasa licenta prin 2009 parca pentru ca vindeau foarte multe masini aduse pe cont propriu si nu prin intermediul HTR.

Leave a comment:

• Dan P
    Senior Member

• Dan P
    replied
    Nu mai are

Leave a comment:

• Danutzz
    replied
    Am si eu o intrebare virago are vreo legatura cu honda romania ??

Leave a comment:

• claudiu75
    Senior Member

• claudiu75
    replied
    scuze ca ma bag aiurea, in caz ca cineva este interesat de un civic cu adevarat impecabil masina mea este de vanzare. ori ce detaliu este disponibil pe privat. scuze moderatorilor pt interventia mea aici. merci

Leave a comment:

• Laddu
    Senior Member

• Laddu
    replied
    Va accepta cel mai probabil, iar daca Asko zice ca masina are probleme, e foarte usor sa spuna ca nu a stiut. El a cumparat masina la randul lui si nu cred ca in RO exista vreo autoritate care sa tina evidenta reparatiilor sau epavelor din tara.

De aceea si in instanta treaba asta e greu de demonstrat. Daca nu ai dovezi clare ca el a reparat masina, nu poti sa il acuzi de reacredinta...

Leave a comment:

• dragostan
    Senior Member

• dragostan
    replied
    Eu l-as suna pe ala cu type-r-ul alb sa vad ce parere are despre o verificare la asko...

Leave a comment:

• Den1GRator
    Senior Member

• Den1GRator
    replied
    Foarte buna idee, +1, asa mai scapam de tepari incet incet.

Leave a comment:

• Danutzz
    replied
    Rog moderatorii sa faca o sectiune pentru oamenii care au patit asa ceva sau care erau sa pateasca, sa posteze date etc... in scopul de a ajuta cumparatori de buna credinta sa nu treaca prin aceste situatii neplacute

Leave a comment:

Working...
X