Cum mi-am luat teapa cu o masina la VIRAGO IMPEX BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Exact, nu avea nici o legatura. Si nici nu citisei tot threadul, pentru ca eu de exemplu apreciasem verificarile facute la asko. Asa ca daca putem sa zicem nasoale ca pareri personale, de ce sa n-o facem.
    ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
    Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
    Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
    Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

Originally posted by rezare View Post
      Nu, dar nici o atitudine "flower power - world peace" nu mi se pare sanatoasa

Iar comentariul inflamant (adica ce a zis astrul) eu o incadrez in mod evident la gluma. Sau tu chiar crezi ca n-are bani sa-si cumpere singur o bata?
      Pai aia e, eu cred ca sigur are bani sa cumpere si o altfel de arma. Dar daca o va folosi la incurajarea de pe forum, ar fi ok? La asta te rog sa imi raspunzi!

Ideea e clara, mai bine sa nu puna astea pe forum si cred ca iarasi aici scopul a fost atins, eu l-as inchide de as fi moderator!
      Accord '06 2.2 i-CTDI Exec

Comment

Cred ca v-ati obisnuit prea mult cu poporul asta lenes si tepar.
        Nu e normal ca atunci cand platesti un serviciu sa ridici osanale pe forumuri. Pentru ca e NORMAL sa fii servit conform pretului platit.
        Daca ar veni acasa sa mi-o faca pe gratis, corect, i-as ridica pe toti in slavi.
        Dar atunci cand pe bani grei, reprezentantele, servisurile dau chix si culmea, unele mai incurajeaza si infractorii, merita facuti de rahat in cel mai grosolan mod.
        Pentru ca aici nu discutam de Gigi de la atelierul din colt care-ti face servisarea cu 100 de lei. Ci de service-uri mari carora le platesti si costumele, si maturatoarea si paznicul si toate acareturile de ajungi sa platesti preturi atat de mari, comparativ cu alte service-uri de calitate.
        Iar daca-si permit sa faca magarii d-astea inseamna ca pentru noi, nu mai este nicio sansa.
        Culmea e ca in mintea unora, exact cei pacaliti sunt de luat in ras, doar pentru ca sunt buni crestini si se duc cu incredere acolo unde se face multa propaganda.
        In fine, pareri si pareri.
        Incurajez violenta. Da, mai degraba asta decat sa incurajez niste infractori sa-si faca de cap cu concursul userilor care vor sa bage praful sub covor.
        Eu topicele astea le-as pinui, sa le vada tot poporul, nu sa ajunga in 2-3 luni in negura forumului. Atata timp cat raman deschise, mai e o sansa sa ramana vizibile.
        Vad ca e o moda deja, vine unul nemultumit ii sar 10 in cap ca e prost si nu citeste manuale, apare altul tepuit, se inchide topicul ca vezi dom'le e mafia prea puternica, acum hai sa-i bagam si astuia pumnul in gura sa traiasca smecherii linistiti in continuare.
        Denigrator...no comment man. Deja m-am obisnuit cu stilul tau zeflemitor.
        Atata timp cat nu v-am adresat vreo replica, eu zic sa va tineti parerile personale pentru voi, in ceea ce priveste persoana mea. Eu am spus ce-as face eu, fiecare face ce considera mai bine, pentru mine legea in tara asta se face dupa cat te tine buzunarul.

Comment

Mi se pare normal cand incurajezi violenta sa te astepti sa ti se raspunda tot cu violenta, daca nu-ti place nu mai incita.
          Ce spui tu de principiu e corect si sunt de acord cu tine, numai ca nu mereu lucrurile sunt chiar asa cum sunt prezentate aici pe forum (de exemplu la Hachi omul am inteles ca semnat pentru verificare mecanica doar, aia i s-a facut apoi pentru restul a fost trimis la fostul dealer honda, ATI).
          Si eu zic sa nu mai incurajezi violenta, pentru ca acei "infractori" despre care vorbesti sigur sunt mult mai specializati in domeniul asta (violenta, batai) si s-ar putea ca in final sa iesi muuult mai rau cu toate bunele tale intentii (de curand un handbalist din Suceava, manat si el de bune intentii, dar destul de violent - el a dat primul in "infractor"- a fost injunghiat in gat, a avut mare noroc sa scape cu viata).
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

Vad ca cei din Iasi sunt fruntasi la tepe. Ieri, in service la Asko a poposit un Civic 5D cumparat recent din Iasi de un "necunoscator". Estimare initiala: masina a fost dauna totala. Ce este mai grav, Civic-ul nu are niciun airbag si masina a fost foarte prost lucrata. Pur si simplu, fata nu se aliniaza.

ATENTIE MARE LA TEPARI!!! Nu mai cumparati masini fara sa le verificati la un dealer Honda. Orice verificare ar trebui sa poarte semnatura a doi sefi: mecanica si tinichigerie.
            Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
            Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
            ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

si eu caut un 5D iar unul din anunturile de aici de pe forum imi place (cel rosu cu i-shift), tot din Iasi. Incep sa-mi fac griji dupa ce citesc pe aici. Daca ajung sa o vad, va trebui sa caut alt dealer, de cel de acolo nu cred ca m-as apropia... nu stiu cum sa fac.

Comment

Originally posted by Doc View Post
                Vad ca cei din Iasi sunt fruntasi la tepe. Ieri, in service la Asko a poposit un Civic 5D cumparat recent din Iasi de un "necunoscator". Estimare initiala: masina a fost dauna totala. Ce este mai grav, Civic-ul nu are niciun airbag si masina a fost foarte prost lucrata. Pur si simplu, fata nu se aliniaza.

ATENTIE MARE LA TEPARI!!! Nu mai cumparati masini fara sa le verificati la un dealer Honda. Orice verificare ar trebui sa poarte semnatura a doi sefi: mecanica si tinichigerie.

Dar cum a cumparat masina ?

Nu a vazut , verificat ?

Era asa ieftina de a luat-o fara sa o verifice la carte?

Intreb ...
                Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

Asta ar trebui sa il intrebam pe cel care a cumparat o astfel de masina. Nu toti sunt in stare sa faca deosebirea intre o dauna totala si o lovitura de gard in parcare. Poate si vanzatorul a stiut cum sa-si vanda marfa. Ieftina nu a fost la 9500 euro, avand in vedere ca Civic-urile au preturi din ce in ce mai mici in ultima vreme.
                  Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                  Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                  ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Victoras, vino cu toata increderea la Iasi la Hachi si daca vrei sa ai si mai mare incredere, vorbeste direct cu Ionut inainte. Nu are sens sa se dechida problema cealalta aici dar cu siguranta reprezentanta de aici nu ar lasa de acum incolo o masina sa treaca fara o verficare in detaliu.
                    Accord '06 2.2 i-CTDI Exec

Comment

@ Doc, Alex nu cred ca trebuie sa exagerezi cu teparii din Iasi, de fapt teparii sunt de la multinationalele din Bucuresti care se ocupa de asigurari. Pur si simplu in Iasi sunt mai multe Honde pe cap de locuitor decat in orice alt oras din Romania.

Comment

Cu violenta nu cred ca se rezolva mare lucru ... Eu incerc sa deschid un proces impotriva acestei persoane cu mai multe dovezi si marturii. Daca cineva il cunoaste sau stie mai multe lucruri despre aceasta masina cat timp a fost in brasov rog sa ma contacteze... Voi incerca legal si cu un avocat bun sa imi fac dreptate si poate pe viitor nu vor mai exista alte cazuri odata ce exista precedent dupa aia probabil aceasta categorie de oameni (tepari) se vor gandi de 2 ori inainte sa vanda bombe pe roti.

By the way azi am fost sunat de avocata acestuia, ca nu am niciun drept sa ii postez poza cu buletinul lui, ca site-ul ar avea de suferit cica poate fi si inchis. Eu nu sterg poza daca moderatorul doreste acest lucru sa o faca ,ok eu nu voi face asta. Consider ca siguranta mea a fost pusa in pericol de aceasta persoana si e normal ca si alti cumparatori de buna credinta sa stie pe viitor peste cine pot da
                        With great power comes great responsibility !!!

Comment

Am verificat numarul dupa care am fost sunat de presupusa "avocata" a samsarului si apare la un salon de cosmetica si unul pe autovit in care vinde un type-r alb http://www.autovit.ro/honda-civic-C27144242.html
                          asta e anuntul asa ca mare atentie ce cumparati . Se pare ca mai nou o pune pe prietena lui sa vanda aceasta masina decat sa mai apara el
                          With great power comes great responsibility !!!

Comment

La asa speta eu as apela la niste "baieti recuperatori".
                            Hondafan forever

Comment

Incredibil. Chiar ma uitam la masina aia. Merci.
                              FN2-ul papa:

Comment

Originally posted by Danutzz View Post
                                Am verificat numarul dupa care am fost sunat de presupusa "avocata" a samsarului si apare la un salon de cosmetica si unul pe autovit in care vinde un type-r alb http://www.autovit.ro/honda-civic-C27144242.html
                                asta e anuntul asa ca mare atentie ce cumparati . Se pare ca mai nou o pune pe prietena lui sa vanda aceasta masina decat sa mai apara el
                                Vad ca omu inchiriaza si o vila in rasnov, 0747506376 ; 0740573967
                                Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

Working...
                                X