Daca vreti sa insinuati ca angajatul a fost constrans de ce nu ati sunat la politie ???
Cum mi-am luat teapa cu o masina cu concursul HACHI MOTORS IASI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vazand si parerea dlui Saviuc trebuie sa recunoastem ca asumarea acestui incident cu tot ceea ce este in spatele lui este un lucru admirabil, avand in vedere ca o negare sau pur si simplu ignorarea acestui caz putea inchide tipic romanesc acest subiect.
Totusi bila neagra se acopera greu in timp insa numai cu bile albe.....
Comment
-
Originally posted by Ionut Saviuc View Post... Urmatorii doi proprietari ai masinii sunt persoane de care e mai " safe" sa nu pomenim.
... nimeni nu a luat in calcul si a treia varianta care putea fi " constrangerea" angajatului.
... Noi in firma suntem 14 oameni, care in medie avem 1,5 membrii ai familiei adica in total 35, care in momentul de fata trebuie sa fim atenti. Va rog sa faceti o evaluare financiara acestei situatii, cat costa sa iti fie frica sa mearga copilul la scoala singur sau nevasta la cumparaturi.
Asta e nivelul de la care se pune cutitul la gat unei reprezentante auto, cateva mii de euro? Inseamna ori ca e criza mare, ori ca potlogarii au tupeu nemasurat.
Nu are nimeni acolo relatii pe la trupele speciale?Accord CL9 Type S
CB 600 FA Hornet
Comment
-
1) Subiectul este...esuat din start.
2) La ce iti trebuie CRV daca ai accord? Cred ca diferenta de dimensiune este atat de mica incat pur si simplu nu are nici un sens sa iti bati capul...mai bine te uitai de la Transporter in sus, daca chiar vroiai masina mai mare.
3) Sa ai farurile prinse cu soricei...si sa nu vezi?! Wtf, pe bune? Adica nu ai ridicat si tu capota sa bagi un ochi sa vezi cum arata lucrurile acolo? Sa tragi de un plastic, sa vezi daca se rupe, sa vezi daca par fiarele in ordine? Nu ai ciocanit si tu masina peste tot, sa vezi pe unde suna a chit?
Ar fi trebuit ca inainte sa te duci sa o vezi pe asta, sa mergi la reprezentanta sa ridici capota la una, sa vezi cum arata dedesubt, sa stii la ce sa te astepti.
4) Cum sa te duci singur, stiind ca ai 0 experienta, sa cumperi o masina, iar apoi, sa mergi tot la ala in batatura, sa ti-o verifice X? Serioooos? Dar e la mintea cocosului ca ala ii stie pe toti ai lui de-acas. Mai bine convingeai un prieten sau un coleg de forum care se pricepe si in care ai incredere, sa mearga cu tine sa o vada. Plateai tu tot. Iar acum nu erai in situatia asta. Asa cum zice si Ionut Saviuc, masina nici macar nu ar fi trebuit sa ti-o primeasca in service la verificare, tocmai pentru povestea stupida care se putea genera si care chiar a devenit realitate, si este doar punct negativ pentru ei si fara nici o concluzie pozitiva pentru tine.
5) Masina ai luat-o merge; boacana ai facut-o asta e. Decat sa mai dai mii de euro pe nu stiu ce piese, mai bine ti-o asiguri, mergi cu ea asa, cat este, si te bucuri cat poti, si in caz de doamne fereste...schimbi ce este de schimbat. Si intre timp iti strangi bani si iti iei piesele de la dezmembrari, de la CRV lovite in spate, etc.
Consider ca thread-ul ar trebui inchis si sters. Face o reclama negativa in mod inutil unei companii unde tot clientul a gandit si actionat gresit.
Mi-am rupt din timpul meu si am scris tot acest mesaj pentru ca nu mi se pare normal si corect cum este folosit pentru informare un spatiu public, mai ales unul asa restrans, cum este cel al hondarilor.
(P.S.: ca idee, am avut un prieten care si-a luat acum ceva ani o masina...un Megane; la fel, mare oferta mare, vezi doamne, adusa de afara: a fost la Reno', n-are domne nimica, super masina. A fost la un service aproape de el, la fel si aia, ca e foarte buna, impecabila, nelovita, e foarte buna.
Dupa ce a cumparat-o am mers cu el de curiozitate la o cunostinta care are service de tinichigerie, si mai repar uneori masinile la el.
Dupa 20 de minute de holbat la ea, ne-a enumerat in cate locuri fusese lovita (vreo 3: usa dreapta spate, din fata, si din spate), care sunt punctele de sudura (pe la lonjeroane), ce a avut taiat pe ea (praguri si altele), ce e prins aiurea, cam cati bani ar trebui bagati acum, practic cat de mare ii este paguba.
Deci nu esti nici primul, nu vei fi nici ultimul pagubit vreodata de astfel de samsari.
Asta-i Romania, astia-s oamenii, obisnuiti-va, gasiti metode sa va descurcati, si nu mai improscati cu noroi aiurea.)
Comment
-
dupa ceva zile de absenta pe forum citesc astazi cu stupoare ca sunt inclus in categoria ,,soarec,, pt stilul meu mai extrem de a vede-a lucrururile. hmm anuntz colegu de forum din iasi ca eu nu trag la gaurica dc in dormtor si nu ma ascund dupa un calculator. pur si simplu eu asa ma manifest dc cineva se ofera sa iau o teapa de 15000e . moralitatea unora nu ma intereseaza iar capul plecat nu ma caracterizeaza asa ca stimate domn nu trage concluzii pripite, reactia mea a fost legata de patania unui om care a fost pur si simplu inselat de catre un sarlatan si dus in eroare de catre o japita pusa intr-o functie menita sa avem incredere. asa ca au aceeasi vina, crezi ca-mi pasa ca este criza sau ca astia au familie??? lor le pasa oare cat a muncit omul asta pt banii aiai???? nu va gasiti voi lupii moralisti so ardeti acum ca nu-i corect sau nu stiu ce. tara de pasarici virgine cu state de plata la bordel. din respect pt multi care-i cunosc aici ma opresc acum de oare ce in timp ce scriu aceste randuri sangele incepe sa-mi clocoteasca asa ca fug la ,, gaurica mea sa ma ascund de soarec ce sunt,,
Comment
-
Sunt prea pretioase parerile astea in care pagubitul e de vina, desi s-a dus la o reprezentanta honda pentru verificari. La fel si "pai de ce n-ai facut x si y, ca stiu io" sau mai rau, "da' de ce ai vrut crv". Pretios, cum ziceam. Poate nu toti au gena de mecanic tinichigiu la ei cand cumpara o masina.
Faptul ca angajatul a fost "constrans" nu are nici o importanta si in nici un caz nu e o scuza mai buna decat e "incompetent" sau "a luat spaga". Trebuia sa refuze verificarea. Cu atat mai grav ca stia ca masina e lovita si a indus in eroare cumparatorul. Daca era incompetenta, era chiar mai bine, asa bate un pic spre caz penal.Last edited by rezare; 22-10-12, 08:20.ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012
Comment
-
Eu unul tot sustin ca omul nu are nici o vina. Daca o reprezentanta (oricare) isi asuma o verificare in scopul unei vanzari/cumparari, apai ar trebui trasa la raspundere. Altfel, ar trebui sa fie ceva de genu: Domle, noi va putem oferi o verificare in scopul unei revizii; nu ne asumam sub nici o forma raspunderea pentru eventualele probleme cauzate dinaintea orei la care discutam, si care nu o observam acum. Adica, ori faci treaba ca la carte, si daca se dovedeste ca ai gresit platesti, ori spui dinainte ca nu faci astfel de verificari. Daca au facut, acum sa plateasca. Ar trebui penalizati cei care au verificat masina, ca data viitoare sa trateze o astfel de verificare ca la propria masina. Superficialitatea isi are locul in randul samsarilor (celui care-a vandut-o spre ex.). Apoi, oricat de multa razbunare am dori fata de acel samsar, nu avem ce-i face daca nu a dat cu subsemnatul nicaieri ca masina nu are nimic. Doar daca apelezi la niste moldoveni de peste prut. In rest, eu unul sa fi patit acelasi lucru cand am luat Accordul, nu stateam la discutii deloc
. Cum se spunea si in diferite reply-uri: omul a dat niste bani (cam multisori), si mai trebuie sa dea ffff multi iarasi (la care nu se astepta). De ce sa fie acuzat tot el? Mi se parea corect sa il acuzati cand mergea sa o cumpere singur, o lua, venea acasa, si apoi se plangea pe forum. Dar el a preferat sa stea linistit sa mearga pe mana unor oameni profi. Poate i-a fost jena sa apeleze la cineva de pe forum, poate nu ii sta in caracter, si oricum, teoretic, cei de la reprezentanta ar trebui sa stie mult mai multe ca noi (cel putin in acte, in diplomele detinute, in practica, samd).
'08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T
Comment
-
@littleman:
1. explica-ne si noua ca nu intelegem
2. daca singura diferenta intre accord si cr-v ar fi fost dimensiunea, cred ca nu se mai oboseau inginerii honda sa o proiecteze. ma rog, nu imi mai bat capul
3. pe bune. daca omul nu se pricepe nu a vazut. sau poate ca nici nu s-a uitat stiind ca oricum nu sa isi dea seama de nimic. nu conteaza, oricum.
4. daca nu ma pot duce la o reprezentanta Honda sa imi verifice o masina, atunci unde? aici il rog si pe domnul Saviuc sa ne raspunda.
"clientul a gandit si actionat gresit" - zau? cat de greu i-ar fi fost lui nenea Costel sa-i explice situatia intre patru ochi? : "mosule, asta ma taie daca iti zic ca masina e lovita, asa ca nu iti zic nimic". cred ca fraza asta era de ajuns. si nu dura decat cateva secunde.
Comment
-
@chipson78 +1 pentru punctul 4. Gasea o "portita" incat sa nu il vada samsarul, insa nu cred ca era ca intr-un film cu chuck norris incat toti sa stea sa pazeasca cu kalasnikov si nea' mecanicu' facea pe el ca erau toti in jur si nu putea nici sa respire decat prin teava unui pistol pus la gura special sa nu scoata vreun cuvant negativ.
Cu alte cuvinte, teoria ca teoria, dar practica ne omoara. Situatii favorabile pentru a-i comunica adevarul despre masina se gaseau.'08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T
Comment
-
Pai daca ar fi fost corecti cei de la Hachi, ar fi trebuit sa ii spuna: noi NU am controlat/raspundem pe partea de X,Y,Z din cauza ca A,B,C (ex: tinichigerie ca nu suntem capabili sa punem verdicte pe partea asta). Au spus asta ? Hmmm nu cred. Dar cand omului i se spune ia-o ca faci o afacerea buna , ce sa crezi ?Honda Accord - 2006 2.0 Executive
Comment
-
Deci se pare ca este greu asa ca o sa scriu exact:
1. Masina nu se stia ca este lovita la Hachi, se stia la celalat service.
2. Nu pot verifica istoricul masinii de aceia a fost trimis la celalat service.
3. La Hachi s-a facut verificare mecanica si masina este buna din acest punct de vedere asa cum a confirmat si Asko, asa cum arata si devizul, clientului i s-a spus ca partea estetica este alegerea lui.
4. Intermediarii pe la care a trecut masina i-am aflat ulterior.
5. Nu am spus ca a fost constrangere, am precizat ca nu s-au luat decat doua variante in considerare, cand pot fi trei.
6.Lui Chipson ii raspund la punctul 4 , la fosta reprezentanta la care a fost servisata masina, acolo unde a fost si trimis din start de catre noi, deoarece ei au istoricul masinii.
7. Valoarea masinii in momentul de fata este peste suma initiala data de client , plus valoarea pieselor toata lumea are impresia ca este o epava.
Elementele care trebuie inlocuite pot fi evaluate doar prin darea mastii fata jos, precum si a scutului de sub motor( asa cum s-a efectuat la Asko). Clientul nu a solicitat acest lucru.
9. Din respect pentru ce a insemnat acest forum il ajut pe client in aceasta problema, sunt membru din 2005 si multi prieteni mi-am facut datorita lui.
10. Mai sunt date pe care Razbanica nu le-a prezentat referitor la masina si modalitatea in care achizitionat-o si de la cine, precum si ce status are acea masina cu casco inca activ.
11. Daca se apeleaza la lumea samsarilor , nu dati vina pe reprezentante si nici nu le aduceti "lumea gri" in firma lor.
12. Acest thread cu siguranta este inutil si nu ajuta pe nimeni decat ca se emita pareri fara a se cunoaste toate datele. Dar este sport dati cu noroi in altii.
Comment
-
Originally posted by wolfydRg View PostPai daca ar fi fost corecti cei de la Hachi, ar fi trebuit sa ii spuna: noi NU am controlat/raspundem pe partea de X,Y,Z din cauza ca A,B,C (ex: tinichigerie ca nu suntem capabili sa punem verdicte pe partea asta). Au spus asta ? Hmmm nu cred. Dar cand omului i se spune ia-o ca faci o afacerea buna , ce sa crezi ?
Comment
Comment