Teapa de la Merlin Auto Baia Mare

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Teapa de la Merlin Auto Baia Mare

  Bună ziua!
  As vrea sa va povestesc experienta mea cu Merlin Auto, Baia Mare. Am cumpărat în 2017 o Honda CR-V an 2014, benzina, pret 19.900 euro.
  Mergand cu ea la reprezentanta Honda din Brașov, cei de acolo,au constatat ca masina avea puntea strâmbă, tocmai cauciucul spate dreapta pe interior. Concluzia lor a fost ca masina a fost lovita spate dreapta.
  Mentionez ca masina a fost recuperata din leasing și revândut mie. Eu crezând ca voi cumpara o masina din reprezentanta, merg la sigur.
  De fapt masina a fost recuperata cu dauna, reparata în reprezentanta ,pentru ca nu apare în istoric dauna și revânduta. M-a costat reparația ei la Brașov 19.500 lei.
  Recent am avut o dauna la ușa dreapta fata, a dat un domn cu spatele și poc. Sa îmi spună ce-i din service ca masina are multe elemente revopsite pe partea dreapta ,cât și pe față. Ceea ce îmi reconfirma varianta mea ca mi-am luat cea mai mare țeapă cu o masina cumpărată din reprezentanta. Ce pot sa spun?
  Dacă nu am vrut sa îmi iau masina de la samsari din târg, mi-am luat de la Merlin Auto, Baia Mare dar mi-am luat și teapa.
  hondatu
  Administrator
  Last edited by hondatu; 09-02-21, 17:58.

 • #2
  Dacă conducerea are ceva de lămurit, sa ma contacteze.Dupa ce am plecat cu masina la Brașov am sunat șeful de showroom sa il întreb de ce scârțâie la frâne.Nici în ziua de azi nu a răspuns.Stiau toți de teapa!

  Comment


  • #3
   Noua ne-au promis 3 revizii grauite cand am cumparat masina noua nouta de la ei, practic nu am primit nici una. Ne-am dus la prima revizie si suferau de amnezie. A fost si ultima.

   Comment


   • #4
    Nimic nu mai este sigur in tara asta, acesta e modul in care romanii au ales sa faca bani, tepuind pe toata lumea. Incercati sa apelati la oameni de incredere, cu experienta in domeniul auto atunci cand cumparati o masina, chiar daca o cumparati din Germania, din Vitan sau de la dealer. Au mai fost cazuri cu tepe date de o reprezentanta Honda din Iasi, daca nu ma insel, tocmai pt ca cel care dorea sa vanda masina se intelesese cu mecanicii din reprezentanta sa ii ascunda cumparatorului problemele pe care le avea masina. Atunci parca fusese lovita in fata.

    Comment


    • #5
     Eu am cumparat masina noua de la Honda Nord, dupa 2 ani mi s-a exfoliat lacul de pe bara fata. Merg la o alta reprezentanta, se uita la exfoliere si imi spun ca bara fata a fost revopsita...deci am cumparat masina noua cu bara fata revopsita.

     Comment

     Working...
     X