Teapa de 315 milioane trasa de Hachi Motors

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • andytzu
    Probabil asta e si ideea, sa se caute motiv pentru inchiderea topicului... pentru ca altii sa nu poate vedea (citi) cat de tepari sunt importatorul si dealerul... Incredibil...
    Cu ce va deranjeaza ca oamenii isi prezinta suferinta aici?! Lasati-i sa afle toata lumea ce hotie pe fata se practica in domeniul auto in Romania! In loc sa ii incurajati nu stiti cum sa le astupati gura?!


    Nu cauta ma nimeni niciun motiv sa inchida cineva ceva, nu ti se vede ca s-a postat ce s-a vrut 16 pagini? Pe tine numai atat de duce mintea, ca daca se inchide nu se mai poate citi ce s-a postat? Ma, ne lasi? Tu cu ce ai contribuit aici ca se li se rezolve lor problema in afara de vorbarie multa si slaba care oricum va fi stearsa?
    Si cu ce te face pe tine mai fericit ca toata Romania afla ca un fost dealer a tras tepe la 5 insi si ca imporatotul e cum e?
    Guri astupate n-au nevoie decat aia ca tine ca le au mai sparte decat un canal de-al lui Oprescu.
    Incredibil bai frate ce creaturi iti e dat sa intalnesti in net!!!!
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

    Comment


    • A deci eu am luat warn pentru ca am spus "rusine!" iar domnul hondatu poate sa ma jigneasca asa cum vrea muschii lui... Asta inseamna sa fii moderator aici?!

      Am inteles... carry on then!

      In alta ordine de idei, ii asigur pe userii TEPUITI pe fata de catre dealer si importator de tot suportul meu si, dat fiind faptul ca lucrez in presa, chiar ii rog sa ma contacteze pe PM pentru initierea unui plan de actiune privind mediatizarea mult mai agresiva a cazului. In primul rand, la colegii de la Antena3 in prime time, la Sinteza Zilei, apoi mai vedem. Fiti puternici, lucrurile nu se pot incheia asa!
      ramm
      omu cu warnu'
      Last edited by ramm; 26-04-14, 09:34.
      ... '09 Honda Accord, 2.0 i-VTEC, M/T, Executive, Pearl White ...

      Comment


      • Fara suparare dar mie nu imi vine sa cred ca Hondatu a scris acele randuri, nu pot in ruptul capului sa ii atribui acele randuri, e alt gen de om, mult mai diplomat, mai chibzuit...e ca si cand cineva i-a accesat contul si a scris in locul lui.
        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

        Comment


        • @andytzu
          cred ca ce a deranjat din ce ai scris tu a fost aluzia din cuvintele acestea "Probabil asta e si ideea, sa se caute motiv pentru inchiderea topicului... pentru ca altii sa nu poate vedea (citi) cat de tepari sunt importatorul si dealerul... Incredibil..."
          care nici macar nu e prea voalata

          si il inteleg pe hondatu ca s-a simtit ofensat pentru ca forumul asta e responsabilitatea lui si a incercat sa il tina curat de orice fel de influente pana acum; eu cred ca reuseste

          e foarte bine ca oamenii sa isi spuna pasul aici
          sa descrie cat mai in detaliu ce au patit si ce informatii detin chiar si la nivel de zvon si gura lumii
          dar nu e corect sa vina - oricat de furiosi ar fi - sa i acuze pe altii ca ar reprezenta interesele HTR sau ca ar fi postaci si ce s-a spus cateva pagini mai inainte
          "Ethics. That's always so inconvenient."
          Cal Lightman

          Comment


          • Honda Romania au sters toate postarile mele si ale altora care postasera pe contul lor de Facebook, referitoare la situatia asta. Nu-i nimic am mai postat eu azi. Si pentru ca ma astept sa stearga si mesajul de acolo il postez si aici.

            Copy/paste de pe Facebook:



            Ati sters tot ce am postat eu si ceilalti referitor la teapa pe care au luat-o clientii Honda. Chiar vreti sa ascundeti totul sub pres? Domnilor sunt mai multi tepuiti cu sume mari de bani. E o doamna din Iasi care a platit 72000 de lei pe o Honda Civic si nu a primit nimic. E un domn din Neamt care a dat 72000 de lei avans pentru o Honda CRV si nici el nu a primit nimic. Eu am dat 31595 de lei pe o Honda Transalp si nu am primit nimic, mobra se afla la dvs. in batatura. Domnilor un dealer Honda a tras o teapa de peste 170000. O teapa de peste UN MILIARD SAPTE SUTE MILIOANE lei verchi. Iar dvs. stergeti totul? Cand ati venit la mine acasa (dl. Florin Nita si dl. presedinte Honda Romania Takashi Kono m-ati asigurat ca veti face tot ce se poate ca pagubitii sa isi recupereze banii. CE ATI FACUT DOMNILOR PANA ACUM? NIMIC! Nici macar nu ati dat dealerul in judecata. ASA VA PASA DE CLIENTII DVS? Stergeti postarile? Vreti ca totul sa se uite? Unde e sloganul Honda: The power of dreams? Nu se va uita. Un dealer Honda a teputi 3 clienti de un 175595 de lei. Iar dvs. vreti sa se uite acest lucru. In caz ca ati uitat pun poza cu motocicleta mea:
            Attached Files

            Comment


            • Salut,

              Nu te supăra pe mine, te înțeleg că ești supărat, ai și de ce, dar începem să o dăm în bărci. Ai vreo dovadă că nu au dat dealer-ul în judecată? Din ce înțeleg eu, din tot ce ai expus, HTRo e la rândul lui parte țepuită și cred că au dat în judecată dealerul imediat ce au reziliat contractul de asociere. Așa ar face orice om normal la cap, nu mai zic de un importator. Cred că s-au spus destule, după primele 3 pagini fiecare mai aduce câte o postare doar ca să fie, dar nu s-a adăugat nimic nou, nimic important de atunci. Eu unul aș fi închis thread-ul, a creat și unele polemici iar ce a fost de spus, așa cum am zis, s-a spus.

              Seară faină îți doresc!
              '13 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Polished Metal Metallic

              Comment


              • Originally posted by DFA1 View Post
                Salut,

                Nu te supăra pe mine, te înțeleg că ești supărat, ai și de ce, dar începem să o dăm în bărci. Ai vreo dovadă că nu au dat dealer-ul în judecată? Din ce înțeleg eu, din tot ce ai expus, HTRo e la rândul lui parte țepuită și cred că au dat în judecată dealerul imediat ce au reziliat contractul de asociere. Așa ar face orice om normal la cap, nu mai zic de un importator.

                Seară faină îți doresc!
                Salut
                Da, am o dovada. L-am sunat de mai multe ori pe dl. Florin Nita si mi-a spus ca nu i-a dat in judecata. Ultima discutie a fost miercuri 23 aprilie, la orele 18:14. Am inregistrat convorbirea telefonica, deci pot dovedi. Si da mi-a spus ca nu i-a dat in judecata. Deci rectific: pana miercuri 23 aprilie orele 18:14 HTR nu a dat in judecata pe Hachi Motors. Acuma ca sa te citez pe tine(copy/ paste ceea ce ai scris tu): Din ce înțeleg eu, din tot ce ai expus, HTRo e la rândul lui parte țepuită și cred că au dat în judecată dealerul imediat ce au reziliat contractul de asociere. Așa ar face orice om normal la cap, nu mai zic de un importator. Na, eu ce sa mai cred din asta?
                Deci nu o dam deloc in barci. HTR nu i-a actionat in judecata. Dl. Florin Nita este manager la HTR deci ...
                O seara faina si tie
                robertkiran
                Member
                Last edited by robertkiran; 27-04-14, 16:13.

                Comment


                • HTR sterg in veselie mesajele pe pagina lor de FB. Prin aceasta acopera o teapa de 41365 trasa statului roman. Vad ca de clientii Honda nu le pasa. Dar vad ca acopera o teapa trasa statului roman.
                  Prin faptul ca dealerul Honda nu a platit mobra la HTR, ei au pagubit si statul roman de 7285 de lei (TVA-ul). Si nu este singurul caz, mai sunt si ceilalti doi pagubiti, care impreuna au 142000 de lei. Iar TVA-ul aici e 34080 lei. Daca nu au platit la HTR, implicit nu au platit nici TVA-ul statului roman.
                  Deci HTR, in loc sa imi stearga mesajele, mai bine ar face ceva pentru rezolvarea acestei situatii. Prin faptul ca imi sterg mesajele, dovedesc ca se asocieaza cu ei, ca sunt la fel cu ei. Se asocieaza cu niste tepari! Tepari ai unor clienti Honda si ai statului roman!

                  Comment


                  • Stii care e partea interesanta? HTR nu intra pe forum
                    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                    My cars:

                    '09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

                    Comment


                    • Sunt convins că HTR are cunoștință de discuțiile de aici (general vorbind, nu doar de topicul de faţă ). Pot fi oricum, dar nu naivi.
                      -------------------
                      There is no point of having if you can't share.

                      Comment


                      • Originally posted by KMR View Post
                        Stii care e partea interesanta? HTR nu intra pe forum
                        Ma indoiesc ...

                        Comment


                        • Îndoiește-te dar eu nu am văzut niciun post de-al lor. Nu am zis că nu citesc ce e pe aici, nu participă la discuții. Sunt curios cum evoluează lucrurile, dacă există vreo evoluție.

                          Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
                          I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                          My cars:

                          '09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                          '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                          '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                          '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                          EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                          EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                          EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                          EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                          EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                          EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

                          Comment


                          • Pai nici pe pagina lor de FB nu mi-au raspuns pana astazi, cand m-au amenintat ca imi interzic accesul pe pagina lor. Din pacate pe net nu o sa poata sa imi interzica accesul. O sa fac tot ce e posibil ca aceasta poveste sa fie arhicunoscuta. Prin internet, prin presa, prin orice. Ca sa nu mai poata in veci vreun dealer Honda sau de alta marca sa mai traga vreo teapa.
                            Ce raspuns mi-au dat pe pagina de FB:
                            Stimate domnule Stanciu,
                            Deși încurajăm orice feedback pe pagina noastră, având în vedere natura repetitivă și/sau denigratoare a unor mesaje, ne rezervăm dreptul să ștergem anumite comentarii și chiar să interzicem accesul complet pe această pagină. Pentru sesizări care privesc instituțiile de stat vă rugăm să vă adresați organelor de control competente!

                            Rezolvare tipic romaneasca!

                            Comment


                            • iti inteleg lupta, cred ca nimeni de pe forum n-ar vrea sa fie in pielea ta ! Totusi, mai concret, cum stai ? Instanta, bani, moto (e la HTR, nu?) solutii, variante, promisiuni ?
                              Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                              "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                              "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

                              Comment


                              • Daca la promisiuni te referi la Honda Bucuresti sau la Hachi Motors, de la ei nu mai am nici o promisiune. Daca inainte Ionut Saviuc de la Hachi Motors mai spunea ceva de genul "platim luni", "platim saptamana viitoare", ei bine acum Ionut Saviuc nu mai spune nimic. Cand l-am sunat ultima data mi-a spus ca nu stie cand mi se vor plati banii inapoi. Cei de la Honda Romania spun ca nu e vina lor, desi mobra platita de mine e la ei in batatura. Ei nu pot face nimic, cica. Deci ii doare undeva, ca un dealer a tepuit cu peste un miliard sapte sute de milioane trei clienti Honda. Deviza lor este "descurcati-va"! Pardon, ma invita politicos sa ma adresez organelor de stat competente. Asta dupa ce un dealer de-al lor a furat peste un miliard sapte sute de milioane de lei de la trei pagubiti. Ba a mai pagubit si statul roman cu 41365 de lei prin neplata TVA-ului.
                                Solutii? Doar prin actiunea civila si actiunea penala pe care le-am demarat, si care deja au inceput sa se miste. Atat.

                                Comment

                                Working...
                                X