Teapa de 315 milioane trasa de Hachi Motors

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • skakiur
  replied
  ) acum 15 ani printr-o intamplare am ajuns cu un expat, la un dealer sa isi ridice omul masina.
  cand i-au cerut banii el a scot cardul, iar dealerul s-a blocat si de aici "n" drumuri.
  pe drum ne intreba englezul, dar voi pt ce folositi cardul ?

  Originally posted by Delphi View Post
  Da, asa da, asta cu cardul cred ca ar merge... Nu stiu daca nu e o limita de suma la plata cu cardul, dar ca idee in general poate sa fie foarte productiva.

  Leave a comment:


 • Delphi
  replied
  Da, asa da, asta cu cardul cred ca ar merge... Nu stiu daca nu e o limita de suma la plata cu cardul, dar ca idee in general poate sa fie foarte productiva.

  Leave a comment:


 • Contabil
  replied
  Plata nu este un obstacol, mai ales pentru pers. fizice, deschizi un cont pe numele tau la banca unde are dealer-ul contul (daca din intimplare nu este aceeasi banca), il alimentezi cu suma+comisionul de transfer, si cum mai toate bancile practica platile electronice ...... platesti cind si de unde vrei (chiar din fata casieriei lor). Isi verifica contul dealer-ul, si n-are nici un motiv sa nu-ti elibereze vehicolul in acelasi timp.

  PS. Varianta scurta .... plata cu cardul.
  Last edited by Contabil; 15-05-14, 13:16.

  Leave a comment:


 • Delphi
  replied
  Ar fi frumos sa faca si un ghiseu la dealer. Platesti cheş? Daca te jefuieşte pe drum de punga cu bani?

  Leave a comment:


 • ady_uaic
  replied
  eu as prefera variant gen:
  - avans modic (gen 1000 ron) urmat de un contract prin care ei se angajeaza in a-ti vinde masina respectiva (sau ce vrei sa cumperi), cu mentiunea ca restul sumei se achita atunci cand primesti produsul
  - vine masina, o parcheaza, iti da cheile, iti prezinta ce si cum, ramai la ghiseu, platesti diferenta
  - pleci acasa cu masina dupa ce ai platit (in urma cu 30 min).

  Leave a comment:


 • Contabil
  replied
  Nu le dai banii pina nu pot sa-ti faca factura finala si contractul, eventual doar un mic (foarte mic) avans. Mai exista si alte forme de plata, de exemplu contul escrow : "Principala caracteristica a contului escrow este ca permite depunerea sumelor in favoarea beneficiarului, insa ridicarea acestora este conditionata de indeplinirea unor conditii contractuale. In acelasi timp, deponentul are posibilitatea recuperarii integrale a disponibilului din cont in cazul in care conditiile specificate nu sunt indeplinite sau termenul de depunere al documentatiei este depasit."

  Si o ultima observatie, daca remarcati, reprezentantele se implica in a gestiona cit mai perfect problemele de garantie, postgarantie, service, ....etc prin tot felul de clauze contractuale impuse oricarui dealer, dar in ceeace priveste siguranta de a intra in posesia vehicolului dorit si platit-0 barat, ce ironie!
  Last edited by ramm; 15-05-14, 11:30.

  Leave a comment:


 • fst
  replied
  Eu un singur lucru as vrea sa invat din topicul asta, cum pot sa ma duc la dealer si sa-mi iau a 3-a honda si sa dorm impacat ca nu voi pati asa ceva. Aia de la iasi sa se faca frate dealer de bugatti, vand 2 asa s-au aranjat pe viata, si sa ne lase pe noi cu hondele noastre

  Leave a comment:


 • hondatu
  replied
  Pai asa putem sa atasam un banc la fiecare topic ca ceva se va potrivi.
  Se exagereaza cu moralele astea, inca se pune accentul pe un FOST dealer incercandu-se parca a-i murdari si pe ceilalti.

  Leave a comment:


 • WillyCR-VFAN
  replied
  Trista....pare ca n-are nicio legatura cu titlul topicului...sau are ?!.... Dumnezeu stie !!...timpul o va dovedi !!
  Mai concret...actiunile civila/penala merg inainte?...totul e ok ?!...bafta !

  Leave a comment:


 • KMR
  replied
  Nu, nu are nicio legătură cu titlul topicului.

  Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

  Leave a comment:


 • robertkiran
  replied
  O fabula gasita intamplator pe net. Nu are legatura cu topicul. Sau are???

  Un soricel tragea cu ochiul printr-o crapatura a zidului si a vazut taranul si nevasta deschizand un pachet.
  - Interesant de vazut ce mancare este in pachet, s-a gandit soricelul in sinea lui si s-a cutremurat vazand perechea scotand o capcana de soareci. A iesit soricelul in curte si a inceput sa strige:
  - Este o capcana de soareci in casa, este o capcana de soareci...! !!!!
  Gaina a cotcodacit si-a ridicat capul si i-a zis:
  - Stimate soricel, eu stiu ca-i o nenorocire pentru tine, dar pentru mine nu are nici o importanta. Soricelul s-a indreptat catre purcelul din curte, care i-a aratat simpatie si i-a spus:
  - Imi pare asa de rau domnule soricel, dar nu este nimic de facut decat sa ma rog pentru tine. Soricelul s-a indreptat spre vaca, dar ea l-a privit cu dispret:
  - Poti sa crezi ca sunt in pericol, aa... Trist si speriat s-a intors soricelul acasa sa se descurce singur cu capcana de soareci. Noaptea s-a auzit un clic, ca atunci cand se inchide o capcana de soareci. Nevasta taranului a sarit din pat sa vada ce s-a prins in capcana. In intuneric nu a vazut ca era coada unui sarpe otravitor ce s-a prins in aparat. Sarpele a muscat-o si ea a fost transportata la spital. A fost tratata si a revenit acasa cu temperatura mare. Toti stim ca cel mai bun tratament in caz de temperatura mare e o supa calda, proaspata, de gaina.
  A luat taranul gaina si a taiat-o ca sa gateasca supa. Vecini si prieteni au venit sa viziteze bolnava si stateau cu ea cu schimbul.
  Ca sa-i hraneasca s-a vazut nevoit taranul sa taie porcul.
  Femeia era pe moarte si nu dupa mult timp a murit. Multi cunoscuti au venit si pentru masa de dupa inmormantare a trebuit taranul sa taie vaca.

  Morala: Data viitoare cand veti auzi ca cineva are o problema si vi se va parea ca ea nu va atinge, amintiti-va ca atunci cand cel mai slab e amenintat, toti suntem in pericol!

  Leave a comment:


 • robertkiran
  replied
  http://www.bzi.ro/teapa-de-proportii...lientii-432736

  Leave a comment:


 • WillyCR-VFAN
  replied
  Am inteles ! Exista justitie, exista Dumnezeu, sper sa treci peste "mizeria" asta si sa rezolvi problema, bafta !

  Leave a comment:


 • robertkiran
  replied
  Daca la promisiuni te referi la Honda Bucuresti sau la Hachi Motors, de la ei nu mai am nici o promisiune. Daca inainte Ionut Saviuc de la Hachi Motors mai spunea ceva de genul "platim luni", "platim saptamana viitoare", ei bine acum Ionut Saviuc nu mai spune nimic. Cand l-am sunat ultima data mi-a spus ca nu stie cand mi se vor plati banii inapoi. Cei de la Honda Romania spun ca nu e vina lor, desi mobra platita de mine e la ei in batatura. Ei nu pot face nimic, cica. Deci ii doare undeva, ca un dealer a tepuit cu peste un miliard sapte sute de milioane trei clienti Honda. Deviza lor este "descurcati-va"! Pardon, ma invita politicos sa ma adresez organelor de stat competente. Asta dupa ce un dealer de-al lor a furat peste un miliard sapte sute de milioane de lei de la trei pagubiti. Ba a mai pagubit si statul roman cu 41365 de lei prin neplata TVA-ului.
  Solutii? Doar prin actiunea civila si actiunea penala pe care le-am demarat, si care deja au inceput sa se miste. Atat.

  Leave a comment:


 • WillyCR-VFAN
  replied
  iti inteleg lupta, cred ca nimeni de pe forum n-ar vrea sa fie in pielea ta ! Totusi, mai concret, cum stai ? Instanta, bani, moto (e la HTR, nu?) solutii, variante, promisiuni ?

  Leave a comment:

Working...
X