Originally posted by rezare
View Post
In alta ordine de idei tu consideri ca HTR ar fi trebuit sa ii dea cu bata in cap lui Hachi inca de acum 7 luni... nu vad nimic constructiv in asta. O sa-mi spui ca asa i-ar fi scutit pe cei 4-5 pagubiti de situatia actuala. Ai dreptate dar in puzzle sunt mai multe piese. Te-ai gandit ce ar fi facut cei cu Honde din zona Iasi-ului ? unde isi mai fac reviziile, garantiile etc etc.
HTR probabil a incercat sa rezolve problema punand in balanta si riscurile si "pierderile", respectiv clientii zonali existenti. Cu siguranta nu exista o varianta perfecta si cum e vorba aia : mai bine sa faci o alegere proasta decat nici una... a ales cum a ales. Daca nu o facea, tipau restul clientilor care erau nevoiti sa-si faca reviziile si garantiile in alte orase si tot asa.
Pe de alta parte nu sunt de acord sa impusti un om la prima greseala... poate fi o situatie de moment, o spirala a datoriilor cauzata de un management defectuos si totusi in spate sa nu fi existat rea-vointa. Nici acum nu stim nici unii din noi care e situatia reala dar continuam sa ne sustinem parerile bazate pe... ? Pe subiectivism.
Eu nu mai intervin in subiectul asta si nu-mi imaginam ca o sa se ajunga la discutii atat de inversunate, cu dislike-uri care mie personal mi se par niste chestii infantile. Nu am incercat sa conving pe nimeni de nimic ci doar sa prezint situatia pe baza informatiilor pe care le am si sa le impartasesc cu voi ca sa nu ne lasam manipulati sau dezinformati de "binevoitori". Atat si nimic mai mult.
In continuare va consider prieteni si nu sunt ironic, iar cine nu intelege asta cred ca nu are ce cauta pe forum... multi uita motivele pt care ne aflam pe acest forum : pasiunea pentru marca si produsul Honda si ma uit putin dezamagit la cele 10 pagini unde multi asa-zisi "fani Honda" se dezic de marca si dau de inteles ca motivele pt care au ales o masina sau motocicleta Honda nu are de-a face cu pasiunea sau apreciere reala fata de brand / produs / istorie etc. Nu va obliga nimeni sa detineti Honda iar pe forum ar trebui sa fim uniti si constructivi in legatura cu pasiunea asta. Nu sa ne dam in cap sau mai rau sa ajungem sa ne jignim pt ca avem pareri diferite.
De asta in decurs de 7 ani am atat de putine postari si o perioada nu am mai intrat pe forum... tot pt ca in alte thread-uri lumea nu putea sa-si spuna parerea fara sa incerce sa convinga ca el are dreptate si fara sa se ajunga la atacuri la persoana. Mai incerc peste ceva timp... .
Multumesc.
Comment