Ce nota merita forumul Hondafan?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #91
  trebuia sa pun un smaili, sa intelegi ca glumesc si sa nu te oftici iar pe mine
  Jante si Anvelope --> www.gumebune.ro

  '02 Stream - http://www.hondafan.ro/forum/showthr...-0-i-VTEC-Grey

  Comment


  • #92
   Am notat cu 7 din urmatoarele considerente:
   - uneori cand il accesez de pe smartphone ma innebuneste cu Tapatalk version, iar dupa ce am instalat Tapatalk pe Android, am constatat probleme functionale.
   - au fost perioade cand forumul se incarca foarte greu sau deloc (aici poate fi vorba de host, flood, mentenanta, etc). Nu stiu motivele, dar nici nu s-a anuntat nimic.
   - in opinia mea, o mare parte din colegii de pe forum nu fac share de informatii si know how si de aici si interesul scazut manifestat de ceilalti membri, care intra foarte rar si mai posteaza cate ceva. De ce sa intre daca n-au ce citi si cu cine conversa? Nici eu nu mai intru zilnic, din aceleasi motive, nu ma simt motivat, ma simt sigur, parca e o comunitate parasita.
   - Nu inteleg anumite restrictii, cum ar fi faptul ca am incercat sa pun un anunt de vanzare pe aria non auto si nu s-a postat nimic (dar nici nu mi-a afisat motivul). Posibil sa am unele restrictii ca-s user mai nou, dar din ce sa fac postari domnilor daca totul e adormit pe forum? Sa vorbesc eu singur asa ca sa ma aflu in treaba? N-ar fi hilar? Oricum o fac pe topicul masinii mele, eu intreb, cer un sfat, eu imi raspund singur, tot eu vin cu argumente....singur. Robotel
   Era asa de frig afara, incat atunci cand am vrut sa-l scuip pe unul, i-am infipt un țurțure in gat!

   Comment


   • #93
    Nota mea pentru acest forum e 10. Asta e de departe cel mai activ forum auto pe care l-am urmarit, cu multe persoane dispuse sa ajute si sa dea informatii utile! Jos palaria!
    Nota ar fi de fapt pentru oamenii de pe acest forum
    DarthMaul40
    Senior Member
    Last edited by DarthMaul40; 08-04-18, 10:06.

    Comment

    Working...
    X