Eu nu sunt rau.................spun ce simt .
Abuzuri ale utilizatorilor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
-
...ce am ajuns sa citesc pe forumOriginally posted by HonDanutzzz View PostAzi implinesc 29!
Si incerc ca prostul de cateva luni sa-i impac pe colegi pe aici, sa nu-i sparga capul' lu' asta micu'.
... atunci promit in mod public ca-l gasesc pe Jazzy si-l bat la curu' gol in fata lu' tacsu'.
Pana atunci insa, prezumtia de nevinovatie ne obliga sa-l lasam in pace!
Extra: Si eu iubesc Honda si Pepsi, dar JUR ca NU SUNT EU *NVR
s-a cam ales prafu' de initiativa lui cryo.'18 BMW X1 18xd
'15 BMW i3 range extender
ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe
Comment
-
Atunci ban pentru amandoi mascaricii. Eu nu inteleg de ce lui Pinochio i se da voie sa posteze in continuare iar Yamacri (macar avea FN2) are ban permanent.
A nu se intelege ca ii iau apararea lui Yamacri, dar si Pinochio parca avea ban permanent.Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
2 roti
Comment
-
hai sa faca cineva ordine aici intr-un mod mai dictaturist ca e cazul
man ... eu te inteleg, dar presupunerile astea de tip arhaic nu dau bine, si pana la urma intepaturile astea dau nastere "abuzurilor unor useri"Originally posted by toto View Posttre sa recunosc ca sunt putin curios in privinta varstei voastre, danutzzz, jazzy, nvr.
daca as juca la pariuri as zice un 20 +/- 2,5 (ani), dar nu joc...
if you ask me, (unu la 30 +/- x ani), atat limbajul cat si postarea lui pe forum sunt condamnabile. se putea posta fapta si fara exemplu (si eventual aratat doar admin-ului).
n-am inteles semnatura lui jazzy ("cel mai destept..."). unde/ce a cedat el...?!?...ca vad ca a raspuns cu aceasi moneda, din cate spune chiar el...
enjoy in continuare...plictis mare moncher...
ca fapt divers, am 22 de ani si de mai bine de 3 ani sunt pe forum. nu cred ca m-am comportat vreodata imatur, asa ca atunci cand citesc asa ceva de la cineva "cu 3 in fata" mi se pare o jignire. in fine...
presimt ca si aici ca in cazul altor topicuri se vor umple rapid 15-20 de pagini si toti vor vbi de ce ii doare, fara sa citeasca ce scriu altii si fara sa lase putin de la ei... de aia ziceam si in alta parte ca suntem rai
The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR
Comment
-
atentie !!!...in caz de Pinochio = Yamacri, s-ar putea de fapt chiar sa ii iei aparareaOriginally posted by ramm View Post...
A nu se intelege ca ii iau apararea lui Yamacri, dar si Pinochio parca avea ban permanent.

PS : sunt de acord cu propunerea ta
'18 BMW X1 18xd
'15 BMW i3 range extender
ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe
Comment
-
RAMM, ai uitat de http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=6843 !Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
Comment
-
ba... cineva ???Originally posted by Achim View Posthai sa faca cineva ordine aici intr-un mod mai dictaturist ca e cazul
The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR
Comment
-
BogdanRR
Guest
Acest topic reprezinta unul din exemplele pentru care a ajuns sa ma doara in partea nebutata de Soare de soarta forumului, astfel incat reiterez avertismentul catre Udo in ceea ce priveste calitatea actuala a forumului si managementul nefericit al acestuia.
Danut, eu iti urez sanatate si fericire de ziua ta, insa nu pot sa nu observ ca iarasi percepi problema mai mult din punct de vedere al stratului decat al substratului. Si iarasi ma declar dezamagit, sa-mi fie cu iertare.
In fine, treaba voastra cum va asterneti, eu sunt doar un simplu cetatean.
Comment
-
Bogdan, imi pare ca ar trebui sa privim problema dintr-o alta perspectiva: ne aflam in situatia unui om cu suflet mare (Hondanutzzz) care-l apara pe unul mic (pentru ca Jazzy are are doar 17 aniOriginally posted by BogdanCTR View PostAcest topic reprezinta unul din exemplele pentru care a ajuns sa ma doara in partea nebutata de Soare de soarta forumului, astfel incat reiterez avertismentul catre Udo in ceea ce priveste calitatea actuala a forumului si managementul nefericit al acestuia.
Danut, eu iti urez sanatate si fericire de ziua ta, insa nu pot sa nu observ ca iarasi percepi problema mai mult din punct de vedere al stratului decat al substratului. Si iarasi ma declar dezamagit, sa-mi fie cu iertare.
In fine, treaba voastra cum va asterneti, eu sunt doar un simplu cetatean.
- sa fiu mai explicit).
Fata de situatia asta, imi permit sa-i dau un sfat/avertisment lui Jazzy: sa nu inseli increderea pe care Hondanutzzz ti-a acordat-o! Totodata e bine sa stii ca nu te-ai ridicat pana acolo incat s-o meriti. E un dar care te obliga.
O spun astazi, de ziua lui Hondanutzzz!
Comment
-
Originally posted by vtin View PostBogdan, imi pare ca ar trebui sa privim problema dintr-o alta perspectiva: ne aflam in situatia unui om cu suflet mare (Hondanutzzz) care-l apara pe unul mic (pentru ca Jazzy are are doar 17 ani
- sa fiu mai explicit).
Fata de situatia asta, imi permit sa-i dau un sfat/avertisment lui Jazzy: sa nu inseli increderea pe care Hondanutzzz ti-a acordat-o! Totodata e bine sa stii ca nu te-ai ridicat pana acolo incat s-o meriti. E un dar care te obliga.
O spun astazi, de ziua lui Hondanutzzz!
Stiu Hondanutzzz a fost singurul care a avut un suflet mare si a avut incredere in mine,in cele mai nasoale momente in care unii userii au facut alte miscari!Eu am ajuns la concluzia ca Nvr vrea sa rada de noi si cred ca se amuza foarte tare in timp ce noi facem"valuri intr-un pahar de apa"
Comment
-
Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar nu imi aduc aminte sa iti fi adresat injurii pe messenger.Daca am zis ceva rau pe messenger uitate in arhiva si ai sa veziOriginally posted by Jazzy View PostSi ce ai rezolvat cu asta,nu vreau sa fac flame,de ce nu le spui baietilor ce ai zis tu pe messenger,acum 1 saptamana,ai luat-o ca hotu inainte!Inrest imi asum vina pentru acest mesaj(PM),dar consider ca n uar trebui sa se fi dat pe forum,PM-ul este pentru discutii care nu ar trebui date pe forum,asa ar da toti userii mesajele si ar fi umplut forumul de bazaconii!Eu atat am avut de spus si cum am scris si mai sus nu vreau sa fac un flame si im iasum vina pentru PM,dar ceea ce a zis el pe messenger era mult mai rau,iar mesajul ti l-am dar pentru ca te credeai prea tare si mare si pe forum asta mult prea putin conteaza!sa ai o viata frumoasa in continuare!
!!!Pe messenger am vorbit doar ca vrei tu sa iti iei FN2,eu am spus ca imi place mai mult 5D 1.4 sau 2.2 si alte chestii deastea
Daca nu vreti sa fiu user pe acest forum rog sa fiu banat permanent.Mersi Achim si ceilalti care ma sprijina
.
Poza spune ToT

Comment
-
l-am aparat pt ca ne-am nteles bine pana acum si pentru ca e apropiat de varsta mea..daca va intereseaza asa mult am 17 aniOriginally posted by tokyodream View PostDanut, NVR e inscris in ianuarie, cand era mare scandal cu Bflorinel ; are in semnatura PEPSI si CIVIC, ce iubeste Florinel mai mult, sunt "prieteni" ( au acel + ), NVR l-a aparat de multe ori pe Florinel.............
de aici am tras concluzia ca s-ar putea sa joace la "dublu".
daca am jignit pe cineva, cer scuze
Poza spune ToT

Comment

Comment