Schimbare username
Collapse
X
-
Salutare
As dori si eu schimbare nick ului in Daniel
Tin sa precizez ca mai este acest nick pe forum insa nu s-a mai logat din data de 09-12-2008 si are 0 posturi.
Tnx.
Comment
-
Originally posted by hondatu View PostDaca nickname.ul exista, tu ce parere ai, am vreo sansa sa prostesc softul sa-mi accepte ceva deja existent?
In fine, Multam ptr raspunsLast edited by Daniel.; 13-10-10, 10:17.
Comment
-
Si in plus creezi un precedent, dacă s-a putut acum, înseamnă ca se poate in orice situatie, si chiar nu ai cum sa știi dacă userii respectivi nu s-au logat pentru ca citesc forumul doar, sau au uitat, si La un eventual mail trimis de noi la toată baza de date nu revin.
Altfel, sunt atâtea idei de nickuri încât chiar nu vad o problema in a-ti pune de exemplu numele complet, chiar ar fi interesant sa ne știm toți după nume2.0i 2005
Comment
-
As vrea si eu daca se poate din godspeed in fetherw80.
MultumescLast edited by fetherw80; 17-12-10, 20:04.'08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear
Comment
-
Va rog foarte mult sa-mi schimbati si mie username-ul in: "HondaTom" sau "Aramia2008" daca nu se poate prima varianta! Nu mai pot ramene cu id-ul actual si sunt singurul user care are numele adevarat. Acest lucru a fost o greseala a mea ce trebuia rectificata cu multi ani in urma. Multumesc pentru intelegere!
Comment
Comment