If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si mie mi se intampla uneori fie sa raspunda mai greu fie deloc. Acum vreo zi doua era mort de tot, azi (marti seara - miercuri early morning) a avut perioade cand a raspuns mai greu.
In ultimele saptamani, data centerul a anuntat ca va efectua migrari, ceea ce a rezultat in 2 downtimeuri. Sper ca asta sa rezolve probleme intampinate lunile trecute. Daca nu, ne mutam, iar. Probabil in cloud - costul ar fi undeva la 50 euro/luna, dar imbunatateste experienta utilizatorilor.
In rest, am avut un atac care a incetinit site-ul pana cand a picat baza de date.
Dupa doua saptamani de moarte clinica (cauzata de un hacker din Republica Moldova care foarte probabil are legatura cu cineva de aici), am revenit si noi la normal.
In rest, vor exista anumite schimbari de structura dar care nu vor afecta cu nimic mersul lucrurilor de aici.
Uf
Citisem undeva ca una dintre platformele care gazduiesc astfel de forumuri face nu stiu ce upgrade si ca unele forumuri ar putea avea probleme. Cind colo, iaca, hacking-ul moldovenesc. Misto, sa fii rupt in cur si sa-ti chioraie matele de foame dar sa furi tu identitati pe Hondafan. Sa ti le cumpere cine si de ce naiba?
Ma bucur ca ati rezolvat-o
"In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."
Dupa doua saptamani de moarte clinica (cauzata de un hacker din Republica Moldova care foarte probabil are legatura cu cineva de aici), am revenit si noi la normal.
In rest, vor exista anumite schimbari de structura dar care nu vor afecta cu nimic mersul lucrurilor de aici.
Multumesc/multumim ptr munca depusa pentru a aduce din nou totul la normal
HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/
Chiar nu știam ce s-a īntămplat! Eram īn mijlocul unei postări mai lungi și mi s-a tăiat... rāndul. Am tot sperat că după concediile unora forumul īși va reveni. Bine că l-ați īnviat. Mulțumim!
Oamenii, nu se poate face ceva cu gusteru-ala care spameaza forumul? N-ar merge ceva de genul: mesajul unui nou membru nu este publicat pina cind este aprobat de un moderator?
"In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."
Comment