Probleme forum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa este, ca venea un miros de bautura de nu se putea sta langa calculator.
    "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
    "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Problema persista
      ....

Comment

• mda, nici macar nu a rezistat pana la 44, a baut doar 40
        sigur nu e roman, ca ar fi rezistat la 44
        civic 2.2 5D FK3
        CR-V 2.2 AT RE6

Comment

• Trebuie sa ii fac upgrade, a fost actualizat softul de pe server si cel al forumului a ramas putin in urma..
          2.0i 2005

Comment

• Done? Ca la mine inca mai apare (
            HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Nu cred ca e inca facut
              '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Necazu´ e ca si site-ul e gol de continut iar asa ceva nu s-a mai intamplat.
                HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

• Daca vreau ultimul post citit apare

Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6988

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:5615) in [path]/includes/functions.php on line 4513

Daca vreau ultma postare o arata.

Comment

• Zicea dio ca trebuie sa faca ceva update (vezi mai sus).
                    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• I-am dat kitul nou de ieri, dar acum cred ca nici el nu cred ca sta mai bine cu timpul.
                      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Cred că nu se mai pot ataşa fişiere. Cel puţin eu nu reuşesc.
                        '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

• Eu nu mai pot sa-mi editez posturile. Cand dau "edit post". se deschide postul dar nu are text in el
                          I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                          My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                          '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                          '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                          '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                          EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                          EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                          EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                          EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                          EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                          EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Da... şi asta. Copiezi textul din post şi îl pui în editor.
                            Acelaşi lucru se întâmplă şi după "preview post".

Şi încă ceva. La accesarea forumului pe Chrome
                            prin Google search, click-ul pe rezultatului căutării nu intră pe forum, ci se duce la http://filestore72.info/download.php?id=08ff5f03
                            Doar prima dată. Cu un înapoi + înainte ajung în cele din urmă pe forum. Şi asta de mult.
                            bekxy
                            VIP Member
                            Last edited by bekxy; 14-03-15, 08:12.
                            '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

• E clar o conspiratie Honda, nici macar forumurile europene nu mai sunt prioritare.

Comment

• @CatalinP : ce-ai vrut sa spui? Ca nu ma prind...
                                I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                                My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                                '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                                '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                                '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                                EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                                EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                                EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                                EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                                EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                                EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Working...
                                X