Probleme de organizare INH 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme de organizare INH 2009

va rog pe toti sa-mi suportati CAPS LOCK-UL si sa ma ajutati sa gasim o rezolvare la urmatoarea situatie:

DIN PACATE, PE LANGA INCIDENTELE CARE LE-AM AVUT CU MASINILE SI CU ADI, SE PARE CA ASISTAM SI LA UN CAZ MAI "SPECIAL". AVEM PRINTRE NOI 8 PARTICIPANTI LA INTALNIRE CARE AU PLECAT FRUMOS DUMINICA DE LA ALBAC FARA SA ACHITE NIMIC. NU ESTE RESPONSABILITATEA MEA SA-I TRAG DE MANECA SA ACHITE, NU SUNT NICI MAMA SI NICI TATA LOR SA RASPUND PENTRU EI, DAR MA SIMT PENIBIL FATA DE ACEI OAMENI MINUNATI DE LA ALBAC CARE NE-AU GAZDUIT SI S-AU PURTAT CU NOI EXTRAORDINAR. CA SA NU MAI LUNGESC POVESTEA, ESTE VORBA DESPRE TRUPA CARE A VENIT VINERI NOAPTEA TARZIU CU ACHIM. ESTE VORBA DE 8 OAMENI PENTRU CARE DL. POPA, SUNAT LA ORA 5:00 DIMINEATA S-A TREZIT SI A VENIT SA LE DEA SA MANANCE. ESTE VORBA DE 8 OAMENI CARE AU FOST TRATATI EXACT LA FEL CA SI RESTUL GRUPULUI.

imi pare rau, nu vreau sa aduc injurii, insa nici un moment nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva. nu-i cunosc personal pe nici unul din ei, nu ma intereseaza de ce bani dispun, dar daca stiau ca nu pot plati eu sincer ma lipseam de ei. mi-e mai mare jena de familia aceea care ne-a gazduit. poti sa ai x s2000-uri super tunate si sa arunci cu banii pe piese, dar daca nu ai obraz parerea mea ca nu esti om.

mai mult, li s-a oferit o compensare la 2 dintre ei, in sensul ca sa-i dea banii lui dacian ulterior, pentru ca el nu a mai putut veni. dacian achitase pentru 2 persoane cazarea. deci mai ramasesera de achitat pentru 6 persoane. daca nu le-a convenit ceva de ce nu au zis nimic? li s-a parut pretul mare, dl. sau dna popa au fost mereu acolo si puteau discuta civilizat si se gasea o rezolvare.

duminica dimineata, chiar inainte sa plec eu am vorbit cu achim despre plata si mi-a spus ca atunci faceau ei socoteala sa plateasca. se pare ca socoteala a fost simpla...

de aceea vreau sa va rog cei care ii cunoasteti pe cei din grupul cu pricina sa luati va rog legatura cu ei pentru a remedia problema. nr. de la pensiune este 0744197124. sper ca cei in cauza sa vada ce am scris si sa se simta in consecinta.

ma rezum la atat, desi as avea mult mai multe de spus. sper sa se rezolve pana la urma.
    CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT
    NEW ???
    HONDUTA: '08 - Civic 5D - FK2 140 CP
    EX: FOXY: '93 - CRX Del Sol - EH6 125 CP

Salut, eu sunt unul dintre cei "8", si ma simt aiurea de ce se discuta aici si de faptul ca " x s2000 si bla bla". nimeni din grupul nostru nu plecat fara sa plateasca (din cate stiu eu), eu cu siguranta am platit tot tot (inclusiv consumatia de la bar ). D-l Achim a facut "cheta" din partea noastra asa ca ptr alte nelamuriri vb cu el.

oricum urat din partea ta ca ai putut sa gandesti ca cineva din grupul nostru nu a platit ce era pe acolo si comentariile tale ma lasa rece

Comment

Hoinar, eu zic sa stai calm, din cate am observat eu sunt niste baieti excelenti si cred ca a fost doar o confuzie, nimic altceva, cat despre bani, nu cred ca se este cazul lor in sensul de a nu avea. totusi cei de la Tm erau 3 sau 4 , care sunt ceilalti ? pana la 8 ...
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/caramalau/
      Nimic nu este ceea ce pare a fii !

Comment

Originally posted by luci s2k View Post
        Salut, eu sunt unul dintre cei "8", si ma simt aiurea de ce se discuta aici si de faptul ca " x s2000 si bla bla". nimeni din grupul nostru nu plecat fara sa plateasca (din cate stiu eu), eu cu siguranta am platit tot tot (inclusiv consumatia de la bar ). D-l Achim a facut "cheta" din partea noastra asa ca ptr alte nelamuriri vb cu el.

oricum urat din partea ta ca ai putut sa gandesti ca cineva din grupul nostru nu a platit ce era pe acolo si comentariile tale ma lasa rece
        eu "nu am gandit" ca voi nu ati platit. am fost sunat adineaori de dl. popa si mi s-a spus acest lucru. acelasi lucru i l-au spus lui adi (den1grator) duminica, dupa ce s-a intors de la spital si a revenit la pensiune. despre consumatia de la bar nu a spus nimeni nimic. ce cred si sunt sigur 100% e ca oamenii aia nu aveau dc sa minta.
        NEW ???

Comment

Cred ca a fost o neintelegere undeva, pentru ca nu accept ideea de teapa, cu atat mai putin din partea unor oameni pe care ii cunosc si stiu ca astfel de gesturi nu le face parte din comportament. Hai (hoinarule) ca inainte sa ponegrim sa ascultam si varianta lor! Peace!

Comment

hoinar, poate e doar o neintelegere la mijloc. eu si cu dumi_id, spre exemplu am fost cazati intr-o camera de 4 persoane, doua locuri ramanand libere. ma gandesc ca poate, aceeasi situatie o fi fost si la camerele de la parter din cabana, camerele 3 si 5 fiind ocupate de baietii de la tm, iar gazda s-o fi gandit ca au fost ocupate toate locurile din cabana.
            civic 2.2 5D FK3
            CR-V 2.2 AT RE6

Comment

il sun de juma de ora pe achim si nu reusesc sa dau de el. eu cu el am vorbit duminica inainte de plecare si a spus ca urmau sa se duca sa achite. la pensiune era dna. popa atunci. am vb si cu dansa si i-am spus acelasi lucru. ma simt penibil. eu vreau sa mai merg la albac la ei. si nu pot sa nu am obraz.

@chipson: calculul s-a facut pe nr de persoane, nu pe numar de locuri din camere. lista facuta de mine a ramas la albac. acolo sunt mentionate toate "compensarile". pentru 41 persoane s-a platit, au fost cazati 47. au ramas 6 neachitati. 2 trebuie sa compenseze cu dacian. total exact 8.
              NEW ???

Comment

ok,
                hai sa lamurim niste lucruri:
                din tm am fost 4 masini
                in cele 4 masini 6 oameni
                deci in concluzie 4 masini 6 oameni

cand NOI AM FACUT CALCULUL IMPREUNA CU ACHIM (ASTA DUPA CE DENIGRATOR ERA DEJA LA SPITAL)., TOTI CE 6 DE FATA CU MINE AU DAT BANII LA ACHIM SUMA X PE CARE ACHIM O CALCULASE.
                DECI REPET NU CRED CA ESTE VB DE O NEPLATA SAU NE NESIMTIRE SAU ALTCEVA DIN PARTEA NOASTRA.
                CHIAR NU CRED CA CINE VA DINTRE NOI REPET 6 SA NU FII PLATIT(REPET BANII NOI I-AM DAT LUI ACHIM)

Comment

ok,
                  hai sa lamurim niste lucruri:
                  din tm am fost 4 masini
                  in cele 4 masini 6 oameni
                  deci in concluzie 4 masini 6 oameni

cand NOI AM FACUT CALCULUL IMPREUNA CU ACHIM (ASTA DUPA CE DENIGRATOR ERA DEJA LA SPITAL)., TOTI CE 6 DE FATA CU MINE AU DAT BANII LA ACHIM SUMA X PE CARE ACHIM O CALCULASE.
                  DECI REPET NU CRED CA ESTE VB DE O NEPLATA SAU NE NESIMTIRE SAU ALTCEVA DIN PARTEA NOASTRA.
                  CHIAR NU CRED CA CINE VA DINTRE NOI REPET 6 SA NU FII PLATIT(REPET BANII NOI I-AM DAT LUI ACHIM)
                  voi atunci vineri noaptea ati venit 8 persoane in total. 8 persoane ati fost cazati. nu 6 cati zici tu. eu nu va stiu ca sa zic tu ai fost sau tu nu ai fost. din ce zici firul se rupe la achim. suna-l te rog si vezi cum e faza. mie nu-mi raspunde.
                  NEW ???

Comment

CITEZ:
                    "imi pare rau, nu vreau sa aduc injurii, insa nici un moment nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva. nu-i cunosc personal pe nici unul din ei, nu ma intereseaza de ce bani dispun, dar daca stiau ca nu pot plati eu sincer ma lipseam de ei. mi-e mai mare jena de familia aceea care ne-a gazduit. poti sa ai x s2000-uri super tunate si sa arunci cu banii pe piese, dar daca nu ai obraz parerea mea ca nu esti om."

parerea mea d-l hoinar ca acest comentariu zice multe despre tine NU despre noi. eu unu chiar ma simt foarte aiurea

Comment

nu exista posibilitatea ca Achim sa fii uitat sa plateasca banii ?
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/caramalau/
                      Nimic nu este ceea ce pare a fii !

Comment

da asa e vineri seara am fost 8 cazati eu vb de gasca din tm.
                        pe langa noi au mai achim + un preten din deva
                        6 din tm + achim+ preten deva= 8 corect

eu am zis ca 100% cei sase din tm printre care si eu am platit.
                        i-am dat bani la achim cu vreo 1 ora inainte sa plecam, si in momentul in care am iesit pe poarta ne-am oprit si am salutat gazda( lucru care mi se pare normal dupa cum s-a purtat cu noi)

repet intentiile noastre sunt departe de ce se vb aici

Comment

CITEZ:
                          "imi pare rau, nu vreau sa aduc injurii, insa nici un moment nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva. nu-i cunosc personal pe nici unul din ei, nu ma intereseaza de ce bani dispun, dar daca stiau ca nu pot plati eu sincer ma lipseam de ei. mi-e mai mare jena de familia aceea care ne-a gazduit. poti sa ai x s2000-uri super tunate si sa arunci cu banii pe piese, dar daca nu ai obraz parerea mea ca nu esti om."

parerea mea d-l hoinar ca acest comentariu zice multe despre tine NU despre noi. eu unu chiar ma simt foarte aiurea
                          bine, man. parerea ta. pana una alta eu mi-am pus obrazul pentru toti, inclusiv pentru tine. pana una alta eu m-am ocupat de tot ce inseamna organizare pentru toata lumea, sa va simtiti toti bine si sa iasa o intalnire nationala reusita. pana una alta am stat cu adi pana la ora aceea dimineata sa va asteptam sa ajungeti sa ne asiguram ca sunteti cazati si in regula toti. puteam sa dorm. ca nu ne obliga nimeni sa stam pana la 5 dupa voi. multumesc de aprecieri.

daca vrei sa ma ajuti acum, suna-l te rog pe achim si spune-i sa ma sune sa vedem rezolvata problema.
                          NEW ???

Comment

Eu am primit 600 de lei de la Achim pentru a-i da lui Dacian, adică să se compenseze. Mai departe nu știu nimic.
                            Confuzia s-ar putea să fie de la faptul că băieții de la TM au venit "la buget", ei stând câte 4 persoane în cameră de 2 persone. Ei or fi crezând că trebuie să plătească pe cameră uar gazdele pe persoană...
                            CR-V e:HEV
                            JAZZ GD1 CVT
                            Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                            Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                            Ex - ACCORD Type-R
                            Ex - DEL SOL EH6

Comment

da asa e vineri seara am fost 8 cazati eu vb de gasca din tm.
                              pe langa noi au mai achim + un preten din deva
                              6 din tm + achim+ preten deva= 8 corect

eu am zis ca 100% cei sase din tm printre care si eu am platit.
                              i-am dat bani la achim cu vreo 1 ora inainte sa plecam, si in momentul in care am iesit pe poarta ne-am oprit si am salutat gazda( lucru care mi se pare normal dupa cum s-a purtat cu noi)

repet intentiile noastre sunt departe de ce se vb aici
                              atunci e ok din punctul meu de vedere ce spui tu. trebuie sa te cred pentru ca nu am obiceiul sa tratez altfel oamenii. dar trebuie sa ii cred si pe cei de la pensiune. inseamna ca firul se rupe la achim daca spui adevarul.
                              NEW ???

Comment

Working...
                              X