PROBLEME CU BAZA DE DATE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PROBLEME CU BAZA DE DATE

Din pacate ieri au existat niste probleme cu baza de date si toate informatiile postate ieri impreuna cu conturile noi facute au disparut si nu mai pot fi reactivate.

Invit persoanele care si-au facut cont ieri (Hondafana si pfanner), 4 februarie, sa isi faca cont din nou.

Ne cerem scuze pentru neplacerile produse.
    "Forget about Boxster, SLK, Z4. They are cars for ladies. Honda S2000 is a car for real men..." Jeremy Clarkson, TopGear guru.

Eu am sesizat de ieri dimineata ca ceva nu e in regula, dar am crezut ca trece sau e doar la mine, partea proasta e ca domnii raspunzatori nici nu ne-au instiintat ca baga serverul in santier, iar datale care s-au putut recupera, sunt cele de ieri dimineata de la 10. Tot ce s-a intamplat dupa aia, e dus pe apa sambetei cu zero sanse de a mai putea fi recuperate.
    Si eu imi cer scuze fata de cei ce au postat/inregistrat ieri si sper sa fi fost cat mai putini, iar printre ei ma aflu la loc de cinste, dupa 5zile fara net.
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Nu este sigur ca totul se trage din cauza serverului. Cine stie ce s-a intamplat...
      "Forget about Boxster, SLK, Z4. They are cars for ladies. Honda S2000 is a car for real men..." Jeremy Clarkson, TopGear guru.

Comment

Working...
      X