FBogdan: 2007 Honda FR-V, EX 1.8 i-vtec automatic, Milano Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Update Mai 2025!
    Km sunt cam la fel, nu s-a circulat mult cu masina.
    S-a identificat un disc fisurat pe spate stanga si etrierul gripat la partea de frana de mana.
    Cum nici celelalte discuri nu aratau prea bine , nici placutele, am agreat sa schimb tot ce tine de frane, mai putin conductele si cablul de frana de mana.
    Sa recapitulam:
    1. Placute fata Brembo (astea le-am avut eu cumparate, deci nu le-am platit)
    2. Placute spate Textar
    3. Discuri fata Textar
    4. Discuri spate Juratek
    5. Etrier stanga spate TRW
    6. distantiere placute fata Textar
    7. Kit montaj etrier stanga spate
    8. lichid de frana Honda OE.
    9. curatat rugina + vopsit ceilalti 3 etrieri

Total ~ 2400 RON

Separat, am mai schimbat ventilele de la gurile de umplere ale instalatiei de aer conditionat + o umplere freon, tot mai avea o pierdere mica undeva si incercam cu ventile noi, unul din ele era terminat oricum, pierdea presiune pe la el. Cost aditional 200 RON.
    Era asa de frig afara, incat atunci cand am vrut sa-l scuip pe unul, i-am infipt un țurțure in gat!

Comment

Salutare!

Cred ca mașina are in jur de 219.000 km acum pe bord, am uitat sa verific și am lasat-o parcată la curte.
      S-a constatat ca radiatorul de clima este belit, asa ca am cautat piesa pe Nissens și spre uimirea mea, am gasit-o la un preț incredibil de bun pe autodoc24, doar 544 lei, īn timp ce toți ceilalți furnizori mari de piese online aveau preturi de la 650 lei īn sus.
      Am mai pus si niste cleme de plastic in cos, ca sa ajung la 570 lei si sa am transport gratuit. BINGO!
      Probabil am prins un stoc mic oferit la reducere, parca-mi amintesc că autodoc avea doar 5 bucati pe stoc.
      Urmează sa o duc la doctor specializar pe instalații de climatizare, sa vedem apoi dacă mai pierde freonul.
      I-am cumparat si antena noua originala si niste clipsuri si mini amortizoare de cauciuc de la torpedou. Astea-s comandate din Japonia impreuna cu alte piese, vreo 25 de Euro īn total.

Sa auzim de bine!
      Era asa de frig afara, incat atunci cand am vrut sa-l scuip pe unul, i-am infipt un țurțure in gat!

Comment

Update!
        Climatizarea merge perfect momentan.
        Pe lāngă costurile enumerate mai sus, am mai achitat 250 lei manopera montaj radiator clima + reumplere cu freon.

Comment

Working...
        X