Update Mai 2025!
Km sunt cam la fel, nu s-a circulat mult cu masina.
S-a identificat un disc fisurat pe spate stanga si etrierul gripat la partea de frana de mana.
Cum nici celelalte discuri nu aratau prea bine , nici placutele, am agreat sa schimb tot ce tine de frane, mai putin conductele si cablul de frana de mana.
Sa recapitulam:
1. Placute fata Brembo (astea le-am avut eu cumparate, deci nu le-am platit)
2. Placute spate Textar
3. Discuri fata Textar
4. Discuri spate Juratek
5. Etrier stanga spate TRW
6. distantiere placute fata Textar
7. Kit montaj etrier stanga spate
8. lichid de frana Honda OE.
9. curatat rugina + vopsit ceilalti 3 etrieri
Total ~ 2400 RON
Separat, am mai schimbat ventilele de la gurile de umplere ale instalatiei de aer conditionat + o umplere freon, tot mai avea o pierdere mica undeva si incercam cu ventile noi, unul din ele era terminat oricum, pierdea presiune pe la el. Cost aditional 200 RON.
Km sunt cam la fel, nu s-a circulat mult cu masina.
S-a identificat un disc fisurat pe spate stanga si etrierul gripat la partea de frana de mana.
Cum nici celelalte discuri nu aratau prea bine , nici placutele, am agreat sa schimb tot ce tine de frane, mai putin conductele si cablul de frana de mana.
Sa recapitulam:
1. Placute fata Brembo (astea le-am avut eu cumparate, deci nu le-am platit)
2. Placute spate Textar
3. Discuri fata Textar
4. Discuri spate Juratek
5. Etrier stanga spate TRW
6. distantiere placute fata Textar
7. Kit montaj etrier stanga spate
8. lichid de frana Honda OE.
9. curatat rugina + vopsit ceilalti 3 etrieri
Total ~ 2400 RON
Separat, am mai schimbat ventilele de la gurile de umplere ale instalatiei de aer conditionat + o umplere freon, tot mai avea o pierdere mica undeva si incercam cu ventile noi, unul din ele era terminat oricum, pierdea presiune pe la el. Cost aditional 200 RON.

Comment