200CTR: '10 Honda Civic Type R Plus, Milano Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 200CTR: '10 Honda Civic Type R Plus, Milano Red

Salutare si tot respectul pentru posesorii Honda. Numele meu este Cristi si sunt din Bucuresti.
    De acum 3 zile sunt si eu fericitul posesor al unui Type R Plus nou nout.
    Stiu ca am mai zis cineva ca l-ar fi cumparat pe ultimul ..dar de fapt mai era al meu care ma astepta .Parca ar mai fi si unul negru,asa am inteles de pe la dealer, dar in fine...nu asta conteaza ,ci faptul ca am propriul meu type r , o super masina pe care mi-am dorit-o demult. Avem putini km impreuna dar parca ne stim de o viata eu si "RED" :d

Multumesc pe aceasta cale celor de la Asko care s-au "miscat" repede si lui Vale46 de pe forum care a acut placerea sa ma dea o tura cu a lui .

Eu am trecut direct de pe un peugeot 307 care nu are nici o legatura cu Civic, dar fiind posesor de motocicleta spoer m-am acomodat repede cu puterea motorului. Imi place tot la ea , in special nebunia cu care urca in ture si transformarea ei odata cu intrarea V-TEC-ului.

Sper sa ne vedem si pe la intalniri ,o sa ma documentez unde ,cand , sa mai ascult niscaiva teorie .
    Multumesc si s-auzim de bine !
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 11-12-10, 17:07.

bine ai venit! multi km fara probleme alaturi de furia rosie
    Honda Civic Type R '08

Comment

Cel care a zis ca a cumparat-o pe ultima (Draq) mai minte, deci nu trebuie sa iti faci griji! :P

Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Tu ii puneai acum 2 zile gume de iarna? Te-a vazut un prieten si a crezut ca e Draq, dar nu era el, era alt FN2 rosu cu numere rosii.
      '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Sa o alergi cu placere!
        Dar de ce 200 CP si nu 201 in nickname-ul tau
        Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

Originally posted by Xander View Post
          Cel care a zis ca a cumparat-o pe ultima (Draq) mai minte, deci nu trebuie sa iti faci griji! :P

Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Tu ii puneai acum 2 zile gume de iarna? Te-a vazut un prieten si a crezut ca e Draq, dar nu era el, era alt FN2 rosu cu numere rosii.

Mutumesc pentru urari tuturor.

Eu am pus acum doua zile gume la un service Sama in Militari. Le-am schimbat repede ca nu ma prinda frigul . Daca acolo m-a vazut , da, eu eram.

Comment

sa ai noroc de masinuta!
            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa o alergi cu placere si fara probleme!
              Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Sa ai parte de ea si sa va bucurati impreuna de cat mai multi km!
                R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

Originally posted by 200CTR View Post
                  Mutumesc pentru urari tuturor.

Eu am pus acum doua zile gume la un service Sama in Militari. Le-am schimbat repede ca nu ma prinda frigul . Daca acolo m-a vazut , da, eu eram.
                  Da, la Sama Service te-a vazut!
                  '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Salutare si s-o stapanesti sanatos. Cred ca te-am vazut aseara prin trafic cu ea pe la Piata Revolutiei. Chiar ma gandeam daca o fi cineva de pe forum cu masina. Am vrut sa iti zic de forum dar nu ne-am potrivit la semafor prea aproape unul de altul.Pentru intalniri poti intra la sectiunea de intalniri - bucuresti - Intalniri nocturne. Acolo se intampla mai des evenimente.
                    Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!

La Multi KM, masinutza mea... Peste 245k km. and counting... Accord4 Quality Rules!

Comment

Felicitari pt achizitie si s-o stapanesti sanatos !
                      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Sa va mearga din plin.

Cam pe unde locuiesti? La mine, prin spatele blocului, a aparut un Type-R nou-nout, cu numere provizorii, rosu.
                        IB
                        Senior Member
                        Last edited by IB; 13-12-10, 18:57.

Comment

felicitari pentru noul CTR. Sa-l stapanesti santos si sa ne vedem prin oras. Iar cu faza cu ULTIMUL Type R...asa mi-au spus cei de la ASKO ca este ultimul de pe stoc din Romania cu LSD si stiu ca mai era unul rosu dar FARA ))

Comment

Originally posted by ionutbratu84 View Post
                            Sa va mearga din plin.

Cam pe unde locuiesti? La mine, prin spatele blocului, a aparut un Type-R nou-nout, cu numere provizorii, rosu.

Salutare !
                            Stau pe strada Turda , o las ba in fata ,ba prin spatele blocului ca nu am loc rezervat . Si da ,am nr rosii . Cu cateva zile inainte sa o iau pe a mea a aparut un alt CTR cu nr de BT . Poate esti chiar tu.

@draq : da ,al meu este ultimul CTR , si da ,nu are LSD .

Comment

Inseamna ca suntem vecini.

Nu, eu am un Civic Sedan. Mi se pare ca vazusem si un CTR cu BT la numar.

Comment

Working...
                              X