DRAQ: '10 Honda Civic Type R LSD, Milano Red

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Draq View Post
    Azi am avut parte de prima liniutza spontana prin oras cu un posesor de Honda CRX verde brotacel cu nr B xx (37 cred)CRX pe langa Real palady. Multumesc mult pentru initierea in liniutze cu toate ca eram FOARTE VESEL sper ca m-am descurcat binisor .
    in cartier acolo pe langa pallady suntem 3 type r-uri...fanatic, eu, un tip razvan dar care nu prea intra pe forum si doua crx-uri, cel brotacel cu care te-ai dat si inca unul rosu...nu ne-ai zis cine a castigat

Comment

Nu va faceti griji nu o sa ma vedeti la stiri pentru simplu motiv ca nu ma risc aiurea.Era oricum linie drepta uscat pe jos 3 benzi pe sens si foarte liber.
      @CTRnovice: sincer nu stiu....nu prea cunosc regulile :P de facut l-am facut doar ca posibil sa fi furat startul si pe la 110 m-am oprit si am tinut-o constant si m-a depasit. Oricum eu stau pe langa Palady asa ca am inmultit hondele din zona :P
      PS : Mi-au venit numerele luni B 86 JDM

Comment

Originally posted by Draq View Post
        Nu va faceti griji nu o sa ma vedeti la stiri pentru simplu motiv ca nu ma risc aiurea.Era oricum linie drepta uscat pe jos 3 benzi pe sens si foarte liber.
        @CTRnovice: sincer nu stiu....nu prea cunosc regulile :P de facut l-am facut doar ca posibil sa fi furat startul si pe la 110 m-am oprit si am tinut-o constant si m-a depasit. Oricum eu stau pe langa Palady asa ca am inmultit hondele din zona :P
        PS : Mi-au venit numerele luni B 86 JDM
        Pe unde stai la pallady, poate ne "inhaitam" intr o seara?

Comment

pe pallady mai sta si un accord si un del sol
          EX. Accord '05 CL9 Satin Silver
          Del Sol '94 ESI
          CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT
          BMW Z4 '03 Titan Silver

Comment

Originally posted by pretorian View Post
            pe pallady mai sta si un accord si un del sol
            ce mai...o punem de o gasca de cartier )

Comment

Baiatu sta, lucreaza, doarme si bea apa pe la Nicolae Teclu. :P
              '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

poate sa-mi spuna si mie cineva cum e cu locurile din spate la type-r?... este suficient loc pentru picioare sau se sta inghesuit?

Comment

este destul loc daca nu ai mai mult de 1,80...de acolo in sus incepi sa stai inghesuit
                  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/tucuras/

Comment

Am un coleg de 1,93 care a stat in spate si mi a spus ca a stat comod...cred ca aspectul asta tine de fiecare in parte

Comment

Si eu am un prieten care are 1.95 si a stat in spate 400 km si a zis ca a stat f comod
                      www.MobShop.ro www.Mobila-online.ro

Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

EX - Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red
                      Honda .:. Injen : HKS : CPL Racing : EXEDY : Quaife : Mugen : Hondata : BLoX : OMP : Recaro : Yokohama : OZ : JVC : DLS : Alpine : Focal : 3M : Ferodo .:. Type-R

Comment

da tu ai sta 400 de km acolo in spate Silviu? )
                        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/tucuras/

Comment

Ma ... eu as sta ...
                          Si mie mi se pare comod in spate. N-am stat foarte mult dar chiar mi se pare mult spatiu. Normal... daca soferul are 1.95 si tu (tot 1.95) stai in spatele lui probabil ca nu mai e asa mult spatiu
                          ex-FN2 owner
                          Loved it every second!

Comment

Working...
                          X