Salut,
Bine v-am gasit de ieri sunt proprietarul unui nou CIVIC Type R culoare Milano Red (ultimul de pe stoc din Romania, cel putin asa mi-a spus dealerul) si ma bucur ca am ajuns sa fac parte dintre voi.
Povestea mea : am condus inainte un citroen C4 coupe diseal si dupa 4 ani mi s-a propus sa imi schimb masina daca ma las de fumat (am zis ca merita mai ales ca am pus conditia ca masina sa fie in jur de 30.000e
), chinul de a te lasa de fumat trebuie sa fie rasplatit pe masura
) Am oscilat intre BMW 320-325 coupe SH sau Sirocco 2.0 TFSI si Civic Type R (NOI). Aceasta aventura de cautare, care a duart cam 1 luna si era programata sa se termine prin ianuarie, s-a terminat brusc sambata trecuta cand m-am suit pentru prima oara in Type R...m-am indragostit pe loc. Dealerul mi-a spus ca mai sunt doar 4 in romania ,2 cu LSD (a mea - rosie , si una alba - rezervata) si 2 normale (ieri mai era doar 1 dintre ele) asa ca nu am stat pe ganduri si luni mi-am rezervat-o si ieri am condus-o pentru prima oara. Prima impresie - LA NOAPTE DORM IN EA...imi picau ochi de somn dupa ce facusem 200km prin Bucuresti ,dar nu vroiam sa ma mai opresc.
Una peste alta mersi Xander ca m-ai adus in lumea Honda.
Bine v-am gasit de ieri sunt proprietarul unui nou CIVIC Type R culoare Milano Red (ultimul de pe stoc din Romania, cel putin asa mi-a spus dealerul) si ma bucur ca am ajuns sa fac parte dintre voi.
Povestea mea : am condus inainte un citroen C4 coupe diseal si dupa 4 ani mi s-a propus sa imi schimb masina daca ma las de fumat (am zis ca merita mai ales ca am pus conditia ca masina sa fie in jur de 30.000e
), chinul de a te lasa de fumat trebuie sa fie rasplatit pe masura
) Am oscilat intre BMW 320-325 coupe SH sau Sirocco 2.0 TFSI si Civic Type R (NOI). Aceasta aventura de cautare, care a duart cam 1 luna si era programata sa se termine prin ianuarie, s-a terminat brusc sambata trecuta cand m-am suit pentru prima oara in Type R...m-am indragostit pe loc. Dealerul mi-a spus ca mai sunt doar 4 in romania ,2 cu LSD (a mea - rosie , si una alba - rezervata) si 2 normale (ieri mai era doar 1 dintre ele) asa ca nu am stat pe ganduri si luni mi-am rezervat-o si ieri am condus-o pentru prima oara. Prima impresie - LA NOAPTE DORM IN EA...imi picau ochi de somn dupa ce facusem 200km prin Bucuresti ,dar nu vroiam sa ma mai opresc. Una peste alta mersi Xander ca m-ai adus in lumea Honda.

that's the way to go! si eu incerc sa ma las de fumat, de vreo luna de zile am redus de la 1,5-2 pachete/zi la ~1pachet/saptamana. Efectul la buzunar e foarte important, ca atare vreau sa fac pasul catre o masina care consuma cam dublu fata de actuala, cel putin in oras 

Comment