DRAQ: '10 Honda Civic Type R LSD, Milano Red

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DRAQ: '10 Honda Civic Type R LSD, Milano Red

Salut,
    Bine v-am gasit de ieri sunt proprietarul unui nou CIVIC Type R culoare Milano Red (ultimul de pe stoc din Romania, cel putin asa mi-a spus dealerul) si ma bucur ca am ajuns sa fac parte dintre voi.

Povestea mea : am condus inainte un citroen C4 coupe diseal si dupa 4 ani mi s-a propus sa imi schimb masina daca ma las de fumat (am zis ca merita mai ales ca am pus conditia ca masina sa fie in jur de 30.000e ), chinul de a te lasa de fumat trebuie sa fie rasplatit pe masura ) Am oscilat intre BMW 320-325 coupe SH sau Sirocco 2.0 TFSI si Civic Type R (NOI). Aceasta aventura de cautare, care a duart cam 1 luna si era programata sa se termine prin ianuarie, s-a terminat brusc sambata trecuta cand m-am suit pentru prima oara in Type R...m-am indragostit pe loc. Dealerul mi-a spus ca mai sunt doar 4 in romania ,2 cu LSD (a mea - rosie , si una alba - rezervata) si 2 normale (ieri mai era doar 1 dintre ele) asa ca nu am stat pe ganduri si luni mi-am rezervat-o si ieri am condus-o pentru prima oara. Prima impresie - LA NOAPTE DORM IN EA...imi picau ochi de somn dupa ce facusem 200km prin Bucuresti ,dar nu vroiam sa ma mai opresc.

Una peste alta mersi Xander ca m-ai adus in lumea Honda.
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 30-11-10, 15:10.

Am vazut-o ieri la ASko cand ti-o pregateau de livrare (cred ca ta era)..s-o stapanesti sanatos si s-o alergi cu placere.
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

Bine ai venit si sa te bucuri de masina!
      Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
      sigpic
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Iti scriu si aici sa ai parte de ea, desi am fost primul care s-a urcat in ea la livrare! :P Sa mearga maxim minim 500.000 km!
        '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Frumos "schimb"
          Sa o alergi cu placere!
          Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

@Den1GRator : Mersi mult...da pe mine ma astepta

Comment

Dammit, cand m'am lasat de fumat prin 2008 nu mi'a dat nimeni nimic, doar am castigat bani si sanatate..

Sa o stapanesti sanatos! Dupa C4 hdi o sa fie un "mic" soc consumul.
              sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
              Honda Civic Type-R FN2

Comment

@strumfuadi : compensez cu banii care ii economisesc pe tigari plus cartela de metrou

Comment

that's the way to go! si eu incerc sa ma las de fumat, de vreo luna de zile am redus de la 1,5-2 pachete/zi la ~1pachet/saptamana. Efectul la buzunar e foarte important, ca atare vreau sa fac pasul catre o masina care consuma cam dublu fata de actuala, cel putin in oras

S-o stapanesti sanatos, o masina superba!
                  Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                  Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                  ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

Originally posted by dragostan View Post
                    ca atare vreau sa fac pasul catre o masina care consuma cam dublu fata de actuala, cel putin in oras
                    CTR incinsa bine?
                    sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
                    Honda Civic Type-R FN2

Comment

sa ai noroc de ea!
                      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Au, cred ca trebuie incinsa tare de tot CTRica ca sa consume ~22/100. Daca reusesc s-o vand pe asta mica(greu de crezut in perioada urmatoare) va fi altceva Dar sa nu poluam topicul omului.
                        Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                        Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                        ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

Bun venit si sa o stapanesti sanatos mult timp de acum incolo!
                          Felicitari pentru achizitie!
                          Rated R for non-stop crude and sexual humour, pervasive strong language and drug content.

Comment

Felicitari pentru achizitie,bine ai venit pe forum!
                            Mai ales ca esti printre ultimii posesori de FN2 nou din tara si din Europa,iti doresc sa ai parte numai senzatii tari alaturi de "mica bestie"!
                            "The Beast"-RRR
                            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/typerrr/

Comment

Felicitari pentru jucarie.Poze?:P
                              next VW

Comment

Working...
                              X