Hello all!
De azi sunt posesoarea unui superb fn2,dupa lungi cautari.Initial ma orientasem spre o corsa OPC(am avut o astra gtc 1.6 inainte) dar am gasit din intamplare intr-un parc auto/masini recuperate de leasing,un Type R parasit de aproape 8 luni de zile.Masinuta e an de fabricatie 5/2008 si are doar 19900km..Nu a avut nici un accident grav din fericire
are vopseaua un pic ciupita de pe capota si de pe bara/fusta.Pe 6 aprilie ma duc s-o ridic (momentan am dat doar avansul) ,urmand dupa o revizie,schimbat placute etc
Multumesc Laviniei !!! :P pentru ca m-a acompaniat si a verificat-o dintr-un capat in altul :x (cred ca era mai emotionata/fericita ca mine
) ) Urmeaza sa revin cu impresii si poze profi dupa ce o iau

De azi sunt posesoarea unui superb fn2,dupa lungi cautari.Initial ma orientasem spre o corsa OPC(am avut o astra gtc 1.6 inainte) dar am gasit din intamplare intr-un parc auto/masini recuperate de leasing,un Type R parasit de aproape 8 luni de zile.Masinuta e an de fabricatie 5/2008 si are doar 19900km..Nu a avut nici un accident grav din fericire

Comment