basera: '09 Honda Civic Type-R, Nighthawk Black

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• basera: '09 Honda Civic Type-R, Nighthawk Black

Salutare,

De curand am intrat in posesia unui FN2, achizitionat de la noi din Romania, mai precis din Bucuresti. In momentul achizitiei avea 106k km, iar acum are 107k.
    Ca si nivel de echipare, sincer nu stiu la care se incadreaza (nici nu m-am uitat in mod special). In prima saptamana de la achizitie sincer nu prea am putut sa dorm noaptea din cauza ei sau mai bine zis a senzatiei care ti-o da in momentu in care o conduci.

Cand a ajuns la mine masina avea mici defecte vizuale (plasticuri rupte sau care nu erau la locul lor).
    Am refacut/lipit plasticele rupte. Grila din fata acum, dupa ce a fost refacuta, are o folie de carbon si arata superb.
    Pe langa plasticuri i-am vopsit si etrierele (am avut eu niste pitici pe creier cu asta).

Bineinteles pe langa verificarile astea vizuale, i-am schimbat fluidele si am pus si un tester pe ea, doar ca sa dorm linistit noaptea.

Click image for larger version

Name:	23030488_1542780125781409_1676114626_o.jpg
Views:	1
Size:	72.5 KB
ID:	730705

Name:	WhatsApp Image 2017-09-18 at 12.19.35.jpg
Size:	65.2 KB
ID:	730704

Name:	23030527_1542780152448073_1261265746_o.jpg
Size:	62.6 KB
ID:	730706
    Unele modificari:

Name:	23023151_1542779992448089_1855070338_o.jpg
Size:	49.6 KB
ID:	730707

Name:	23022943_1542779955781426_1767474327_o.jpg
Size:	64.4 KB
ID:	730708
    basera
    Junior Member
    Last edited by basera; 31-10-17, 06:53.

Bine ai venit pe forum si felicitari pentru achizitie!

Comment

Sa o conduci cu placere multi km. si fara probleme.

Comment

Felicitari pentru achizitie!!!
        Sa o conduci cu placere!!!

Comment

Salut si bine ai venit!

Sa te bucuri de ea fara probleme si asteptam cateva poze!

Comment

Sa ai noroc de ea!
            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Originally posted by basera View Post
              Salutare,

In prima saptamana de la achizitie sincer nu prea am putut sa dorm noaptea din cauza ei sau mai bine zis a senzatiei care ti-o da in momentu in care o conduci.

.
              Bine ai venit, si s-o stapanesti sanatos!

Cam aceeasi enzatie am avut si eu acum multi ani cand am avut prima Honda. Tot atunci m-am inscris pe forum si iata anul acesta dupa multi ani de asteptare am reusit sa-mi iau masina dorita care este bineinteles tot o Honda! Se pare ca microbul Honda intrat in sange cu greu scapi de el!

Comment

Va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit.
                Asa cum am promis, am atasat cateva poze pentru cei curiosi

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Arata foarte bine masina!

Comment

Cat mai multi km de placere si adrenalina!
                    Civic EP3,Civic FN2
                    După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez

Comment

Sa o stapanesti sanatos!Stiu masina am fost sa o vad si eu,masina e decenta pacat ca nu stia baiatu acela sa isi prezinte produsul...a avut o atitudine foarte sfidatoare.

Comment

@alex0205 mie nu mi s-a parut asa baiatul. Masina asta era inainte B-99-WEJ. A fost a unui tip din sectorul 2. Deci ori vorbim de masini diferite ori nu stiu eu sa judec oamenii (foarte posibil).
                        Eu cand l-am sunat i-am zis sa imi spuna despre masina, si sa puna accentul pe defectele care le are, fie de ordin tehnic, fie de ordin estetic ca iti dai seama ca nu mi-ar fi convenit sa ma duc din cj pana in bucuresti si sa aflu ca de fapt nu corespunde ceea ce mi-a zis cu realitatea.

Din nou, va multumesc tuturor pentru urari. Observ ca pe forumul de intalniri la Cluj nu mai este activitate de ceva vreme. Nu se mai fac intalniri sau nu mai sunt oameni cu honda in cj ?

Comment

A trecut ceva vreme de cand am postat aici ultima data si s-au intamplat multe intre timp.
                          Masina a ajuns la 110k km, iar la 108k i-am facut schimbul de ulei si de filtre la reprezentanta din Cj.
                          Din nefericire, acu vreo 2 luni cineva a considerat ca drumul e prea ingust si mi-a zdrobit oglinda din dreapta, masina fiind parcata pe trotuar in fata casei. Cu ocazia asta am aflat ca se potriveste oglinda de la FN1 si pe FN2. Oglinda am luat-o de la dezmembrari pentru ca noua costa mult prea mult.

Comment

Working...
                          X