Unde e anunțul?
BizaRRe: '08 Honda Civic TYPE-R GT, Electric Lime Green
Collapse
X
-
-
Originally posted by BizaRRe View PostCateva foto inainte de ploaie
Imi poti te rog spune si de unde ai achizitionat acel knob de carbonsi la ce pret?
P.s- foarte frumoasa masina sa te bucuri de ea!FORGET BUTTERFLIES, TypeR WILL PUTBEES
IN YOUR STOMACH !!
Comment
-
Originally posted by BizaRRe View PostSalut! Ai avut norocul sa o vezi curata, multumesc! Pe emblema din spate este aceeasi folie ca si pe stopuri, iar knob-ul l-am luat de pe ebay, de la un utilizator BKR, nu mai stiu cat am platit....
Originally posted by iAmRuSu View PostAm vazut pe aliexpress nuci de genul.singura diferenta va fi pe rosu
FORGET BUTTERFLIES, TypeR WILL PUTBEES
IN YOUR STOMACH !!
Comment
-
Si ultima poza inainte de a trage din nou pe dreapta. Anul trecut a primit ulei Motul 300V, filtru si un cap de planetara nou. Nu i-am montat setul Eibach-pro pentru ca ma gandesc si la un set de amortizoare noi si nu am vrut sa o duc in service de doua ori. Anul trecut si ianuarie anul acesta am mers aproximativ 2000 de km cu ea, ultimul drum serios a fost ieri 400 de km dus -intors pana la Rm. Valcea si s-a comportat exemplar. Daca totul va merge cum trebuie, anul acesta va primi niste lucrari radicale.
Comment
Comment