Originally posted by IB
View Post
LYN: '10 Honda Civic TYPE-R, Championship White
Collapse
X
-
Originally posted by IB View Post10W40-ul asta despre care spui, este sintetic natural?
Ai folosit si ulei gr III in motorul tau si l-ai comparat cu uleiul de mai sus, iar consumul de ulei nu a fost influentat de aceasta ipoteza?
nu inteleg denumirea de sintetic natural, doar sintetic si hydrocracked !
prin definitie ceva sintetic nu poate fi natural.
nu a fost nevoie sa folosesc altceva din moment ce uleiul de mai sus se potriveste perfect cu uzul care-l primeste masina !
Comment
-
Originally posted by IB View PostAdevarul e ca nici ala de masline nu mai e ce-a fost.
Deci acum folosesti un anume LM, care desi are o cantitate mai mare de moly, consumul de ulei este la fel. Sper ca am inteles corect.
Repet: cu ce alt produs sau tip de ulei l-ai comparat?
consumul este 0 sau la fel ca si cu un Gulf 10w40 ce l-am tinut cca 3000km, il pusesem ca nu am gasit MoS-ul .
Comment
-
Ieri am montat cai-ul CPL, sunt placut impresionat de sunet, suna mult mai tare ca Injenul de pe fosta masina!Last edited by LYN; 22-05-14, 01:32.Ex:Civic Type S FN1 '08
Civic Type R FN2 '10
Comment
-
In urma 6 luni am avut aceeasi dilema ca si tine: ce sa aleg intre PS2 si PSS. Si pana la urma am optat pentru...Potenzele cu care vine masina stock
Acum depinde de tine ce faci cu masina. Daca te duci pe circuit, daca mergi cu ea mai mult in oras sau mai mult afara, daca o ai doar ca masina de week-end, etc.
Mie mi-a convenit la Bridgestone-uri ca au ranforsare laterala zdravana si protejeaza foarte bine jantele la denivelari (in 4 ani nu am strambat nicio janta, desi am mers destul de mult in oras). Si desi nu sunt cine stie ce anvelope dpdv al aderentei, pentru utilizare zilnica mi se par suficiente.Not so bored owner of the last FN2 in Romania
Comment
Comment