If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Furtunasele mele au o protectie de silicon/cauciuc transparenta peste sertizare.Poate modelul asta a avut niste probleme.Eu cel putin sunt ingrijorat de postarile voastre...pentru ca e nasol sa ramai fara frana....daca esti prin serpentine si mori naibii...
In fine...o sa verific si eu furtunasele si o sa le fac niste poze.Sunt curios ce raspund cei de la Goodridge
Azi am fost la Asko sa schimb uleiul si cat timp masina era pe elevator baiatul s-a uitat si la furtunasele de frana Goodridge, vechi de 3 ani, uite aici am gasit postul cand colegul CTRnovice le-a instalat pe masina: http://www.hondafan.ro/forum/showthr...l=1#post399775
Furtunasul de la roata stanga fata e varza - invelisul exterior metalic arata "desfacut", ca si cum ar fi fost taiat de jur imprejur si ies fire din el. Pe drumul spre casa am folosit frana de motor la maxim, cei de la Asko m-au avertizat sa nu franez puternic si sa schimb furtunasul ASAP, ca pot ramane fara frane. Nu aveau pe stoc furtunase OEM, ca le-as fi schimbat atunci.
Acum nici nu stiu ce sa mai fac, daca sa iau tot din astea sau din cele originale...
Azi am fost la Asko sa schimb uleiul si cat timp masina era pe elevator baiatul s-a uitat si la furtunasele de frana Goodridge, vechi de 3 ani, uite aici am gasit postul cand colegul CTRnovice le-a instalat pe masina: http://www.hondafan.ro/forum/showthr...l=1#post399775
Furtunasul de la roata stanga fata e varza - invelisul exterior metalic arata "desfacut", ca si cum ar fi fost taiat de jur imprejur si ies fire din el. Pe drumul spre casa am folosit frana de motor la maxim, cei de la Asko m-au avertizat sa nu franez puternic si sa schimb furtunasul ASAP, ca pot ramane fara frane. Nu aveau pe stoc furtunase OEM, ca le-as fi schimbat atunci.
Acum nici nu stiu ce sa mai fac, daca sa iau tot din astea sau din cele originale...
am cautat acasa furtunasele vechi si nu le-am gasit...mai am un loc unde tre sa caut si daca le gasesc te sun; nasoala rau faza cu ruperea....sunt alea pe care le-am luat impreuna de la racing nick, nu? (parca asa tin minte)
Alea sunt ....
Au comandat cei de la Asko unele noi (stock). Ma intorc la OEM.
Mi-au raspuns si cei de la Goodridge si o sa le trimit poze....
am cautat acasa furtunasele vechi si nu le-am gasit...mai am un loc unde tre sa caut si daca le gasesc te sun; nasoala rau faza cu ruperea....sunt alea pe care le-am luat impreuna de la racing nick, nu? (parca asa tin minte)
N-au invelis cauciucat. Marius mi le-a montat si mie.
Au frecat in prinderea aia metalica (de fiecare data cand virez).... cred ca de acolo s-au rupt.
S-au rupt din interior, de la exterior nu se observa nimic ... ca si eu le inspectez periodic.
Le-am dat mail celor de la Goodridge. O sa fac si poze luni sau marti cand ma duc sa iau masina.
Realizez acu ca le am din 2011, deci au 3 ani.
Iti mai amintesti daca au invelis cauciucat sau nu ?
Stiu ca Stoptech si altii, folosesc un invelis cauciucat peste , dar nu mai stiu daca si cele de la Goodridge au asa ceva ...
Eu le am de aproape 4 ani, le inspectez periodic si deocamdată arată foarte foarte bine. Dar cand le-am montat am stat mult cu Marius de la Asko sa le așezăm foarte bine a.i. sa nu frece, sa nu se ๎ntindă, etc
Cred ca ar trebui sa le scrii celor de la Goodridge sa-i intrebi despre asta.
Suntem destul de multi pe aici cu furtunasele acestea.
Nu-mi mai amintesc, au camasa de cauciuc peste ?
Leave a comment: