If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.. ha ha... stiu bine sa manageriez si o tornada.. de vartejuri ce sa mai zic... dar .. invat ... si asta ma ajuta...
pacat ca nu pot sa zic si felicitari Romania... doar noi suporterii am iesit pe primele locuri...
-Cei mai civilizati
-Cei mai dotati in masini de lux si superlux
-Cei mai apreciati pt cheltuieli si bagsisiuri oferite..(doar rusii ne-au mai concurat.. poate ne-au si invins ..)
-Cei mai... pt cele mai frumoase femei in galerie..
-Cei mai... etc...
nu nu... nu suntem... cum vor unii... asta tot incerc sa spun...
suntem mult peste... cei ce se cred super... in lume... pacat ca nu suntem si constanti... dar nu vor trece multi ani si ... vom fi si respectati ca .. de ex .. acum la CE cant toti hotelierii nu stiau ce sa ne mai faca....
scuze pt off.. ma opresc..
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Ce bine imi pare ca nu mi-am luat-o cu proiectoare...sunt patit de la masina de dinainte. In Romania, proiectoare=motiv de vizita la casco.
Bafta pe viitor!
Eu cred ca de vina este proasta lor pozitionare....
Majoritatea proiectoarelor sunt montate un pic mai in interior si astfel sunt cat de cat protejate. La Civic sunt la linia barii fata si orice pietricica inseamna POC
Sunt de vina drumurile noastre de rahat, in rest eu ma simt bine: nu am asa ceva.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment