Comanda piulite ptr MSW77 8-185x120 ET48

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comanda piulite ptr MSW77 8-185x120 ET48

Salutare,
    Este prima data cand scriu pe forum, fiind doar un cititor si vin cu o banala intrebare dar intens dezbatuta de alti colegi legata de kitul instalare jante aftermarket.
    Am cumparat jantele WSW 77Grey dark 8-18 5x120 ET48 64,06,dar la vulcanizare au aparut probleme cu piulitele. Mi s-a spus ca merg cele originale,dar cele originale au cap sferic si nu merg ,iar WSW sunt evident conice.Rugamaintea este de as putea sa comand kitul corect de instalare? Multumesc anticipat. Gabi Stan - Honda Civic Type R model 2020.
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 08-11-20, 21:48.

Salut! Mergi la o vulcanizare cu oameni competenti. Eu am mers la vreo 4 pana am dat de unii care stiau ce au de facut. Pentru ca era ceva iesit din comun, au preferat sa spuna ca nu sunt bune piulitele si ca trebuie altele. Jantele sunt Superturismo LM Matt Black, special facute pentru FK8 si baietii de unde le-am luat m-au asigurat ca piulitele originale sunt cele care trebuie folosite. Cheia trebuie sa fie de 22 si foarte subtire in carne, altfel nu le poti strange pe jantele astea. Dar, baietii astia, neavand cheie si nedorind sa se complice, au preferat sa imi spuna ca imi trebuie alte piulite. Intr-adevar, gaurile OZ-urilor sunt putin conice, dar merg foarte bine, nu sunt probleme. Confirma cu cei de unde ai luat jantele ca merg piulitele originale si ca nu iti trebuie altele (cere-le si ceva acte care sa confirme, nu asa, dupa ureche). In mod normal, tot ei ar trebui sa iti spuna / vanda piulitele corespunzatoare. Si eu am avut ceva discutii pe forum, caci nu eram hotarat, desi ma asigurasera ca merg piulitele originale. Din nov 2018 le am montate cu anvelope de iarna si ceva km si cu anvelope de vara si nu am avut probleme.

Bafta!
    '18 Honda Civic Type-R FK8, 2.0 VTEC Turbo, 320 HP, Championship White
    '10 Honda Civic Type-R FN2, 2.0 i-VTEC. 201 HP, Championship White
    Ex '10 Honda Civic 5D FK2, 1.8 i-VTEC, 140 HP, Milano Red

"Without music, life would be a mistake" - Friedrich Nietzsche

Comment

Salutare,

Exact MSW77 folosesc si eu pe FK8, asta fiind a treia iarna cand le pun.
      Piulite stoc si atat...

I believe that we developed a Type R that the driver will fall in love with and will want to drive forever.

https://www.youtube.com/watch?v=h1YiQwqYV4s

Comment

Working...
      X