unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    alexme24
    Senior Member

• alexme24
    replied
    Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! arata super culoarea asta.

Originally posted by DarthMaul40 View Post
    am eu mizeriile alea. Nu stau deloc prinse. Se dezlipesc imediat. Mai degraba niste curele cu arici, alea am vazut ca isi fac treaba mai bine.

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Sa o stapanesti sanatos! Cel mai racing ar fi sa cumperi o rama si sa prinzi extinctorul in fata scaunului de la sofer, sub picioarele tale cum ar fi. E si cel mai aproape de tine, poate fi util in caz de nevoie.

Leave a comment:

• closchkutza
    Senior Member

• closchkutza
    replied
    Ba banui ca da insa n-am vrut s-o stric / risc sa se rupa. Plus ca sub ea nu e nimic decat tabla ("oala" nu e tapisata) si ma gandesc ca poate mai opreste si ceva zgomote (??).

Leave a comment:

• DarthMaul40
    Senior Member

• DarthMaul40
    replied
    Originally posted by closchkutza View Post
    Ehe, tu ai roata de rezerva si oala suficient de adanca, eu nu am si nici initiatorul la R-ul lui . Asa il tineam si eu la fostele masini, la roata de rezerva, invelit in ceva sa nu zdrangane.
    La noi oala e mai putin adanca si in oala e o tava de spuma. In tava nu incape datorita diametrului, daca era cu 1-1.5cm mai subtire era parfum insa asa nu se mai aseaza podeaua ca lumea, sta pe extinctor. Sub tava nici nu poate fi vorba.

L.E: eu am mai experimentat cu benzi de arici si merg bine daca nu au de tinut chestii grele. Extinctorul prins cu 2 benzi de arici de laterala portbagajului - > la prima curba entuziasta a zburat.
    Tava aia din spuma nu poate fi scobita cumva ca sa bagi si extinctorul?

Leave a comment:

• DarthMaul40
    Senior Member

• DarthMaul40
    replied
    Ar mai fi asa ceva: https://www.amazon.de/gp/product/B07...AOCYO59D&psc=1

Leave a comment:

• closchkutza
    Senior Member

• closchkutza
    replied
    Ehe, tu ai roata de rezerva si oala suficient de adanca, eu nu am si nici initiatorul la R-ul lui . Asa il tineam si eu la fostele masini, la roata de rezerva, invelit in ceva sa nu zdrangane.
    La noi oala e mai putin adanca si in oala e o tava de spuma. In tava nu incape datorita diametrului, daca era cu 1-1.5cm mai subtire era parfum insa asa nu se mai aseaza podeaua ca lumea, sta pe extinctor. Sub tava nici nu poate fi vorba.

L.E: eu am mai experimentat cu benzi de arici si merg bine daca nu au de tinut chestii grele. Extinctorul prins cu 2 benzi de arici de laterala portbagajului - > la prima curba entuziasta a zburat.

Leave a comment:

• DarthMaul40
    Senior Member

• DarthMaul40
    replied
    Originally posted by unixro View Post
    Incepand cu acu 1-2h am adaugat o noua masinuta la colectie.
    Superba masina! Sa te bucuri la maxim de ea.

Leave a comment:

• DarthMaul40
    Senior Member

• DarthMaul40
    replied
    Originally posted by closchkutza View Post
    S-o alergi cu placere!

Daca gaseste cineva un loc sa scrie, al meu sta in casa de 1 an si ceva de cand am masina . Nu m-am indurat sa dau gauri prin ceva tapiserie ca sa-l montez.
    Eu l-am pus in roata de rezerva, invelit intr-o carpa sa nu faca zgomot

Leave a comment:

• closchkutza
    Senior Member

• closchkutza
    replied
    S-o alergi cu placere!

Daca gaseste cineva un loc sa scrie, al meu sta in casa de 1 an si ceva de cand am masina . Nu m-am indurat sa dau gauri prin ceva tapiserie ca sa-l montez.

Leave a comment:

• holaciabi
    Member

• holaciabi
    replied

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    Singura chestie enervanta e ca n-am unde pune extinctorul asa ca daca are careva idei sunt binevenite

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic

Incepand cu acu 1-2h am adaugat o noua masinuta la colectie.
Working...
X