unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Sheva_C
    Senior Member

• Sheva_C
    replied
    Originally posted by unixro View Post
    Sheva_C
    Senior Member
    Sheva_C dap arata super bine , sunt 99% sigur ca merg capacele de pe cele originale si cred ca arata mult mai bine cu ele. Tu cum le ai cu cele de la Honda sau OZ?
    Le-am tinut cu capacele OZ. Arata foarte bine si ele.

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    157km era la 30km de Bucuresti dupa 1100km facuti )
    Sheva_C
    Senior Member
    Sheva_C dap arata super bine , sunt 99% sigur ca merg capacele de pe cele originale si cred ca arata mult mai bine cu ele. Tu cum le ai cu cele de la Honda sau OZ?

Leave a comment:

• Sheva_C
    Senior Member

• Sheva_C
    replied
    MIe, cand am revenit la cele originale dupa OZ-urile astea iarna si ceva din vara, mi s-au parut mai urate originalele .

Leave a comment:

• RemusMihai
    Senior Member

• RemusMihai
    replied
    Frumos! Cu cat te-a prins radarul? Ne-o dai nouă să mai facem o tura cu ea? Nu e bine sa stea nemișcată prea mult timp ))

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    Astazi mi-au venit si rotile de iarna, trebuie sa comand si cauciucurile si sa le pun cat mai am voie sa ma plimb cu masinuta pana o bag la o pauza.

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    Am plecat prin concediu cu masinuta . Tocmai pana in Syvota. Cam 2200km dus intors plus plimbat pe acolo cu un avg de 9.3 . Toate bune si frumoase masina a mers frumos. O placere sa te plimbi pe drumurile grecilor care sunt inclinate in curbe si poti intra cu viteza mai mare. Scaunele daca sunt reglate corect iar sunt foarte confortabile si n-am avut probleme sa stau mai multe ore in ele. M-am mai obisnuit si cu motorul si nu mi se pare asa deranjant la drum lung. Una peste alta e o placere sa conduci masina asta, daca nu stai in aglomeratie ca la noi. Spre surprinderea mea Bulgarii au avansat destul de mult cu infrastructura de cand n-am mai trecut pe la ei. In 3-4 ani estimez ca or sa aiba autostrada completa pana la greci. La greci singura chestie enervanta e ca n-au benzinariile langa autostrada, trebuie sa iesi. Si cu fk8 cam trebuie sa tot faci plin , Am facut cam 5-6 plinuri, alimentam mai mereu la jumatate sa n-am surprize.
    Las aici 2 poze.

Din pacate am facut si o boacana pe intoarcere si o sa fiu pieton curand
    unixro
    Senior Member
    Last edited by unixro; 24-09-19, 19:49.

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    Eu o tin pe sport mai mult din cauza volanului, suspensia o preferam pe confort ca sta mai bine ca fk2 ). Din cate am vazut doar suspensia e diferita pe R probabil si raspunsul pe pedala si ceva mai putina sensitivitate pentru vsa... n-am prea mers pe R. Volanul e la fel. E funny ca initial faceam muschi cu el pe sport/r acu pe confort mi se pare mult prea usor(nu chiar fara feedback ca pe golf dar nici departe). Franele sunt destul de ciudate modulatia la ele cam lipsa pauza sunt mai mult on off, probabil e mai agresiv ebd pe R

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Originally posted by unixro View Post
    Xander
    Senior Member
    Xander vreau hondata pentru a putea seta mai multe lucruri nu neaparat pentru putere, desi nu m-ar deranja o accelerare mai rapida 100-200 , mi se pare cam aiurea map-ul pe ea, TCR de la hondata iar ar fi ceva nice to have, asta din VSA ma enerveaza maxim mai ales la denivelari ramai fara putere. Eventual raspuns mai rapid pe pedala (desi cred ca e lag-ul de turbo mai degraba)
    Cel mai interesant dar nu cred ca a facut careva e sa ai volanul pe mod sport si in mod confort. Asta mi se pare singura chestie periculoasa , in confort zbori de pe o banda pe alta, mai ales daca si o accelerezi.
    Evacuarea as schimba-o doar sa o fac mai silentioasa sau na sa fie si si, cum e acum ma face de cap la drumuri lungi, prea mult bass.
    E incredibil cum se schimba masina asta intre modul R si modul Confort. Totul e altfel, de la cum pune puterea pe sosea (in Confort da in gol in toate directiile, pana la fermitatea directiei si mai ales a franelor - asta ultima nici nu stiu cum o face...). Si eu zic totusi ca modul ala intermediar e degeaba, trebuia ales altfel...

Leave a comment:

• Dan P
    Senior Member

• Dan P
    replied
    Cea mai tare chestie la Hondata mi s-a parut varianta lor de traction control, imbunatateste muuuult tractiunea, cel putin conform reclamei.
    https://youtu.be/yhWGb3_Jq3s
    Dan P
    Senior Member
    Last edited by Dan P; 04-09-19, 16:38.

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    Xander
    Senior Member
    Xander vreau hondata pentru a putea seta mai multe lucruri nu neaparat pentru putere, desi nu m-ar deranja o accelerare mai rapida 100-200 , mi se pare cam aiurea map-ul pe ea, TCR de la hondata iar ar fi ceva nice to have, asta din VSA ma enerveaza maxim mai ales la denivelari ramai fara putere. Eventual raspuns mai rapid pe pedala (desi cred ca e lag-ul de turbo mai degraba)
    Cel mai interesant dar nu cred ca a facut careva e sa ai volanul pe mod sport si in mod confort. Asta mi se pare singura chestie periculoasa , in confort zbori de pe o banda pe alta, mai ales daca si o accelerezi.
    Evacuarea as schimba-o doar sa o fac mai silentioasa sau na sa fie si si, cum e acum ma face de cap la drumuri lungi, prea mult bass.

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    A disparut de ceva timp acel buton pentru muritorii de rand...

@Unixro: Ti se pare ca ar avea nevoie de mai multa putere masina asta? Eu cand o conduc prin Bucuresti (ma refer la FK8) mi se pare atat de stupid de rapida ca imi e frica sa nu ajung in sitiatii periculoase sau sa raman fara permis. Mai repede as face-o mai dramatica: admisie, raspuns mai rapid, poate evacuare.

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Ți l-au furat ))) Credeam că îl au toți

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    KMR
    Super Moderator
    KMR eu n-am butonul :P https://prnt.sc/p1lmet

Pana la urma mi-a confirmat Michelin ca au protectie janta PA-urile

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Originally posted by Sheva_C View Post
    Pacat ca nu e buton de apreciere pe aici . Bravo, esti tare ! Asta am vrut sa spun si eu, dar mie nu prea mi-a iesit . Toate cele bune!
    Sau există? https://prnt.sc/p1in05

Leave a comment:

• unixro
    Senior Member

• unixro
    replied
    Pana una alta ma uitam dimineata cati km mai am si soc si groaza aproape 3.5k )
    Ca “mods” am atasat un dashcam Xiaomi 70mai pro. Se vede acceptabil dar cred ca o sa-l schimb curand. Mi-am dat seama dupa ce l-am pus ca e cu baterie si poate nu e o idee tocmai stralucita sa stea ziua in geam. In rest instalarea destul de simpla. Cablu tras prin plafon, partea de sus de la plasticul de pe stalp dupa prin cheder si dupa tras prin bord. Dupa capacul de la sigurante si iesit la priza din mijloc(undeva la 5 minute distractia). Am comandat si un hardwire dar mai dureaza ceva pana vine. Am pus ochii pe o koreanca ) doar ca nu o gasesc inca de cumparat.

Urmeaza sa schimb boxa centrala si dupa sper ca o sa apuc anul asta si cele de pe usi si tweetere, am adaptoarele comandate si am vazut ca pot scoate boxa relativ usor.

Xander
    Senior Member
    Xander inclin spre PA dar nu scrie pe nicaieri ca au protectie janta, in poze asa pare dar ...
    Nu prea inteleg de ce inca exista PA4, jantele vin mai incolo, poate intre timp apar si testele ADAC

Sunt curios daca si-a luat careva Hondata/Ktuner si daca da unde ati facut unlock. Am vazut ca baietii de la PRL cu Hondata chiar scot niste cifre impresionante cu ceva mici modificari undeva pe la 460hp, daca ajung spre 400 eu o sa fiu multimit. Daca nu gasesc pe la noi, probabil o sa ajung prin Atena la anul) E prea devreme acum pentru modificari

Leave a comment:

Working...
X