Originally posted by unixro
View Post
unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic
Collapse
X
-
Se recalibreaza singur. Nu stiu exact cum si dc. Urmareste-l si tine-ti o lista cu perioadele in care da eroare. Daca sunt f dese, mergi la ei la garantie.
Leave a comment:
-
Hmm aseara cand am ajuns acasa n-am mai avut nici o eroare in bord, azi mergea perfect asa ca
Leave a comment:
-
A btw total revizie de 8700 :
ulei (6 litrii) , filtru ulei si sump washer luate de pe honda parts - ~ 380 ron
Manopera la Asko 116,64 ron
Leave a comment:
-
E ceva de missaligment la senzorul ala nu au reusit sa-l stearga nici cu diagnoza nici cu baterie scoasa.. N-am retinut exact eroarea, dar inca e acolo. N-aveau azi timp pentru recalibrare asa ca astept pana marti dc nu mai ninge.. Oricum tare dubios ca eram in mers si nici n-am luat zapada pe el
LE. probabil asta "the millimeter wave radar malfunctions resulting in error code DTC U12B7-00"
Leave a comment:
-
Mda o sa mai dureze, azi in drum spre reprezentanta m-am ales cu erori de honda sensingaparent trebuie sa fac o realiniere a senzorului ...
Pana una alta 87xx km si exceptand mici probleme (gen tweeter bazaitor, asta din prima zi, si aparent capac ecu care nu vrea sa stea la locul lui =)), si acum cu senzorul de acc) masina e ok.
Leave a comment:
-
Pai pentru TC l-am luat in special si sa pot sa ajustez torque request pe pedala sa nu mai alunece atatAstept sa se faca putin vremea mai ok si ii fac si unlock momentan abia a venit.
Leave a comment:
-
Daca mergi "frecvent pe circuit, sesiuni lungi, vreme calda" ai nevoie de cu totul alt ulei + un cooler de ulei serios. Nu e cu "poate".
Leave a comment:
Leave a comment: