Incepand cu acu 1-2h am adaugat o noua masinuta la colectie.
unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic
Collapse
X
-
Originally posted by closchkutza View PostS-o alergi cu placere!
Daca gaseste cineva un loc sa scrie, al meu sta in casa de 1 an si ceva de cand am masina . Nu m-am indurat sa dau gauri prin ceva tapiserie ca sa-l montez.
Comment
-
Ehe, tu ai roata de rezerva si oala suficient de adanca, eu nu am si nici initiatorul la R-ul lui . Asa il tineam si eu la fostele masini, la roata de rezerva, invelit in ceva sa nu zdrangane.
La noi oala e mai putin adanca si in oala e o tava de spuma. In tava nu incape datorita diametrului, daca era cu 1-1.5cm mai subtire era parfum insa asa nu se mai aseaza podeaua ca lumea, sta pe extinctor. Sub tava nici nu poate fi vorba.
L.E: eu am mai experimentat cu benzi de arici si merg bine daca nu au de tinut chestii grele. Extinctorul prins cu 2 benzi de arici de laterala portbagajului - > la prima curba entuziasta a zburat.
Comment
-
Originally posted by closchkutza View PostEhe, tu ai roata de rezerva si oala suficient de adanca, eu nu am si nici initiatorul la R-ul lui . Asa il tineam si eu la fostele masini, la roata de rezerva, invelit in ceva sa nu zdrangane.
La noi oala e mai putin adanca si in oala e o tava de spuma. In tava nu incape datorita diametrului, daca era cu 1-1.5cm mai subtire era parfum insa asa nu se mai aseaza podeaua ca lumea, sta pe extinctor. Sub tava nici nu poate fi vorba.
L.E: eu am mai experimentat cu benzi de arici si merg bine daca nu au de tinut chestii grele. Extinctorul prins cu 2 benzi de arici de laterala portbagajului - > la prima curba entuziasta a zburat.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos! Cel mai racing ar fi sa cumperi o rama si sa prinzi extinctorul in fata scaunului de la sofer, sub picioarele tale cum ar fi. E si cel mai aproape de tine, poate fi util in caz de nevoie.'02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! arata super culoarea asta.
Originally posted by DarthMaul40 View PostAr mai fi asa ceva: https://www.amazon.de/gp/product/B07...AOCYO59D&psc=1
Comment
-
In kk ala de spuma din spate din pacate nu intra , triunghiurile si trusa sunt ok acolo, dar asta nimic, am incercat si in loc de cric. Oricum nu inteleg ce kkt nu au dat nici macar un cric. Cred ca o sa-i iau o gentuta dar credeam ca ati gasit ceva locuri mai interesante (nu de alta dar n-am apucat sa vad pe unde se pot pune lucruri in masina =)) ), nici nu m-a interesat prea tare.
In rest masina se conduce ok(surprinzator suspensia mai confortabila decat la masina veche =)) ), am fost bland cu ea si o sa fiu macar in primii 1000 km
Comment
Comment