unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unixro: '19 Honda Civic Type R GT Polished Metal Metallic

Incepand cu acu 1-2h am adaugat o noua masinuta la colectie.

Singura chestie enervanta e ca n-am unde pune extinctorul asa ca daca are careva idei sunt binevenite

Comment

Comment

S-o alergi cu placere!

Daca gaseste cineva un loc sa scrie, al meu sta in casa de 1 an si ceva de cand am masina . Nu m-am indurat sa dau gauri prin ceva tapiserie ca sa-l montez.

Comment

Originally posted by closchkutza View Post
          S-o alergi cu placere!

Daca gaseste cineva un loc sa scrie, al meu sta in casa de 1 an si ceva de cand am masina . Nu m-am indurat sa dau gauri prin ceva tapiserie ca sa-l montez.
          Eu l-am pus in roata de rezerva, invelit intr-o carpa sa nu faca zgomot

Comment

Originally posted by unixro View Post
            Incepand cu acu 1-2h am adaugat o noua masinuta la colectie.
            Superba masina! Sa te bucuri la maxim de ea.

Comment

Ehe, tu ai roata de rezerva si oala suficient de adanca, eu nu am si nici initiatorul la R-ul lui . Asa il tineam si eu la fostele masini, la roata de rezerva, invelit in ceva sa nu zdrangane.
              La noi oala e mai putin adanca si in oala e o tava de spuma. In tava nu incape datorita diametrului, daca era cu 1-1.5cm mai subtire era parfum insa asa nu se mai aseaza podeaua ca lumea, sta pe extinctor. Sub tava nici nu poate fi vorba.

L.E: eu am mai experimentat cu benzi de arici si merg bine daca nu au de tinut chestii grele. Extinctorul prins cu 2 benzi de arici de laterala portbagajului - > la prima curba entuziasta a zburat.

Comment

Ar mai fi asa ceva: https://www.amazon.de/gp/product/B07...AOCYO59D&psc=1

Comment

Originally posted by closchkutza View Post
                  Ehe, tu ai roata de rezerva si oala suficient de adanca, eu nu am si nici initiatorul la R-ul lui . Asa il tineam si eu la fostele masini, la roata de rezerva, invelit in ceva sa nu zdrangane.
                  La noi oala e mai putin adanca si in oala e o tava de spuma. In tava nu incape datorita diametrului, daca era cu 1-1.5cm mai subtire era parfum insa asa nu se mai aseaza podeaua ca lumea, sta pe extinctor. Sub tava nici nu poate fi vorba.

L.E: eu am mai experimentat cu benzi de arici si merg bine daca nu au de tinut chestii grele. Extinctorul prins cu 2 benzi de arici de laterala portbagajului - > la prima curba entuziasta a zburat.
                  Tava aia din spuma nu poate fi scobita cumva ca sa bagi si extinctorul?

Comment

Ba banui ca da insa n-am vrut s-o stric / risc sa se rupa. Plus ca sub ea nu e nimic decat tabla ("oala" nu e tapisata) si ma gandesc ca poate mai opreste si ceva zgomote (??).

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Cel mai racing ar fi sa cumperi o rama si sa prinzi extinctorul in fata scaunului de la sofer, sub picioarele tale cum ar fi. E si cel mai aproape de tine, poate fi util in caz de nevoie.
                      '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! arata super culoarea asta.

Originally posted by DarthMaul40 View Post
                        am eu mizeriile alea. Nu stau deloc prinse. Se dezlipesc imediat. Mai degraba niste curele cu arici, alea am vazut ca isi fac treaba mai bine.

Comment

Xander
                          Senior Member
                          Xander daca ia foc numa bine ca o schimb =)), nu ma agit.
                          In kk ala de spuma din spate din pacate nu intra , triunghiurile si trusa sunt ok acolo, dar asta nimic, am incercat si in loc de cric. Oricum nu inteleg ce kkt nu au dat nici macar un cric. Cred ca o sa-i iau o gentuta dar credeam ca ati gasit ceva locuri mai interesante (nu de alta dar n-am apucat sa vad pe unde se pot pune lucruri in masina =)) ), nici nu m-a interesat prea tare.
                          closchkutza
                          Senior Member
                          closchkutza spuma aia poate cel mult sa amplifice sunete nu sa le opreasca, in rest e buna doar de umplut golul. Ma uitam pe afara ca exista kit sa pui roata (400 lire ) , doar ca nu stiu in ce masura imi afecteaza spatiul, n-am reusit sa gasesc poze
                          In rest masina se conduce ok(surprinzator suspensia mai confortabila decat la masina veche =)) ), am fost bland cu ea si o sa fiu macar in primii 1000 km

Comment

Cat ghinion sa am inca 10 si aveam si eu un numar cool asa-s ca la nr alea de pe vremuri

Comment

Pe motivul intemeiat al sigurantei, ar fi trebuit sa ... refuzi masina, nu-i asa ?!? SUPERBA !!! Sa te poarte sanatos ! ... cat despre satisfactii "dinamice" se va ocupa FK8!

Comment

Working...
                              X