Dupa aproape 11 ani de Accord Type S, o masina foarte misto, a venit vremea sa o vand si sa ma gandesc la altceva. Avand in vedere ca mai am un touareg, masina de familie, sigura, puternica, am zis sa imi iau o masina doar pentru sufletul meu. In prima faza eram setat pe Lexus Is din 2017 sau pe acolo, hybrid 2.5 sau turbo 2.0., insa am renuntat. Am mai trecut pe la Kia Stinger o super masina, super accesorizata insa sufletul si inima ma tragea tot la honda si la Type R. Am inceput discutiile cu diversi dealeri, insa am batut palma cu cei de la Asko, prin domnul Andrei Beta, care pana la urma s-a dat peste cap si mi a obtinut masina care trebuia expusa la SIAB.Deja am aproximativ 1000 de km, in 3 zile. Pot sa spun doar atat: SENZATIE! Merge si se comporta intr-un mare fel. Parca mergi cu o nava spatiala pe strada, toata lumea isi lungeste gatul, face poze, etc. Nici acum nu imi vine sa cred ca este a mea si ca viata si D-zeu m-au facut atat de norocos sa pot avea o asemenea masina. Sunt multe de spus, probabil o sa tot spun pe aici.O sa urmeze o sesiune de poze mai profi.Revin. 

Comment