Mario: '15 Honda Civic Type R GT, Championship White

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ieri am instalat GENUINE HONDA FK8 UPGRADE AIR BYPASS VALVE KIT CIVIC TYPE R FK2 15+ achizitionat de pe Tegiwa UK. Simplu de montat ,cu efecte notabile.Motorul raspunde foarte prompt.Tutoriale de montaj si scopul kitului gasiti pe net.Costul e mic si cred ca e un must have pe FK2. T valve lipseste de pe FK8 deci nu e o inventie aiurea ci o imbunatatire a celor de la Honda.Kitul contine 3 dopuri si un furtun toate OEM.Il recomand celor cu FK2 pentru plusurile aduse.
    Urmeaza discuri si placute care trebuie doar montate si ne pregatim de revizie la Honda Sibiu...sper sa ma inteleg cu ei pt. ca sant extrem de pretentios si nu prea am incredere in reprezentante care doar schimba filtre si ulei (nu e cazul cu ASKO). Acum vreo 3 ani am avut o discutie cu cei de la Sibiu despre distributia EP3 ului si au zis ca sant "dus" ca vreau sa schimb lantul la 160k km.Eu l am schimbat si era intins,inca il am in garaj.Sper sa comunicam mai bine ca preturile sant extrem de mari.De exemplu la ei lant+intinzator 1800 pe Tegiwa 750 tot OEM...nu mai zic nimic ca dau in flame, dar imi e teama de mecanici care vor pune mana pe masina.


    ps-sper ca n am facut reclama.
    Civic EP3,Civic FN2
    După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez

    Comment


    • #17
      Acum 3 4 ani gaseai un ep3 bun in jur de 7000€ .ingrijit km sub 150.000
      Acum 10000€ fara probleme.
      De ex aici in Franta au preturile ca un fn2.in Belgia si mai scumpe .


      Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

      sigpic

      Comment


      • #18
        Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum. Intre timp EP3 ul si FN2 ul au plecat din "ograda" mea. Am ramas doar cu FK2 ul... era foarte greu cu 3 masini. Prea multe nu sant de spus ,masina merge impecabil doar ca sant diferente intre N/A si turbo destul de evidente...trage ca o locomotiva in toate treptele. Am trecut la jante pe 18' de vara cu gume noi Falken Azenis FK510 care de la prima iesire pe asfalt uscat m au impresionat ca si grip dar mai ales ca duritate a peretilor laterali.Gumele au redus foarte mult subvirarea in virajele stranse ,comparativ cu Goodyear assy 3 care sant prea soft.
        Mai trebuie montat throttle pedal spacer de la Acuity ,in actuala configuratie OEM ,hell&toe se face forte greu spre imposibil. Jantele dedicate BMW se potrivesc la marele fix...sper ca va plac si voua albe
        Am pus cateva poze sa va delectati .
        Civic EP3,Civic FN2
        După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez

        Comment


        • #19
          Superbă.
          În sfârșit citesc o opinie despre pereții laterali, deci nu eram singurul cu pitic pe creier.
          Țin minte, când am tocit niște Falken-uri ZIEX 912 și am trecut pe Bridgestone Potenza RE002, pe vechea, îmi lipsea comportamentul ăla impasibil al pereților de pe Falken.
          Aș avea o întrebare: de ce Falken și nu Michelin PS4? Sunt în dubiu, că trebuie să cumpăr pentru Accord. Despre Azenis am citit de bine, astfel că nu știu dacă merită surplusul de bani pe Pilot Sport.

          Comment


          • #20
            La o poveste, criticam si eu marci premium la peretii laterali si zicea lumea ca exagerez. Cautam pereti laterali strong (deci nu ai pitici) pt. ca nu ma intereseaza confortul si liniile drepte Azenis au depasit asteptarile posibil si pt ca sant facute in Japonia iar diferenta de 150 lei/pneu fata de PS4 a contat pt. ca mai am o masina care mananca gume pe paine-un e36 de drift.
            Azenis sant peste Ziex asa ca eu zic ca se merita. Niciodata nu au montat la vulcanizare atat de greu gumele pe jante, au zis si ei ca peretele lateral e piatra.Gripul e fenomenal pe uscat si pe ploaie si o spun dupa 2 saptamani de dat , comfortul lasa de dorit dar nu le poti avea pe toate.Pentru Accord cred ca sant perfecte la 96% performanta fata de Michelin.
            Civic EP3,Civic FN2
            După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez

            Comment


            • #21
              Atât voiam să știu. Mulțumesc.
              De fapt, încă ceva: le-ai luat XL sau sunt normale?

              Comment


              • #22
                XL.. daca tot era optiunea
                Civic EP3,Civic FN2
                După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez

                Comment

                Working...
                X