If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel. Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05 ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R| ex -CRX '92 DelSol VTI |ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000 ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Salut
Nu prea am timp acum, sunt in pauza de masa dar incearca asa:
Einstellungen anpassen-Display Einstellung-Sprache-English.
Daca meniul este identic cu al meu in 4 pasi il schimbi fara probleme. Bafta!!!
Salut
Nu prea am timp acum, sunt in pauza de masa dar incearca asa:
Einstellungen anpassen-Display Einstellung-Sprache-English.
Daca meniul este identic cu al meu in 4 pasi il schimbi fara probleme. Bafta!!!
A mers de minune Mersi frumos, acum inteleg si eu ceva din ce e pe acolo
"In 30 years, Honda has made 15 million V-Tec System and they have never, not even once single failure" - Jeremy Clarkson Top Gear.
))) Mersi frumos , chiar asta este porecla pe care i-a dat-o prietena mea )) tare.
Legat de domesticit, usor usor o fac sa asculte , nu am condus pana acum masina cu putere de peste 200cp si are niste nebunie in ea la peste 3000rpm.
Mi-a placut foarte mult pe niste serpentine de langa Valcea, atunci cand am adus-o la intoarcere, mi se pare incredibil cat de bine poate sa stea pe sosea (cred ca un mare ajutor e oferit si de anvelopele stock).
E frumos cand vine un golf ceva langa tine si tureaza motorul , ZiDan parca mai povestea de astia , acum am vz si eu )). Funny
))) Mersi frumos , chiar asta este porecla pe care i-a dat-o prietena mea )) tare.
Legat de domesticit, usor usor o fac sa asculte , nu am condus pana acum masina cu putere de peste 200cp si are niste nebunie in ea la peste 3000rpm.
Mi-a placut foarte mult pe niste serpentine de langa Valcea, atunci cand am adus-o la intoarcere, mi se pare incredibil cat de bine poate sa stea pe sosea (cred ca un mare ajutor e oferit si de anvelopele stock).
E frumos cand vine un golf ceva langa tine si tureaza motorul , ZiDan parca mai povestea de astia , acum am vz si eu )). Funny
Pe Dealul Negru ultima oară m-am jucat cu un jaguar 😎 Chiar īmi părea rău ca nu aveam camera de bord.
Sa o stăpānești sănătos! Este o mașina care cu greu regreți banii cheltuiți 😬 Și ma bucur ca te-am putut ajuta.
Honda Type R 2.0 - Black Pearl GT Pack
Ex: Honda Civic 5D 1.8 Sport - Orange Tangerine 2008
Comment