mi-a ajuns flexibilul , din pacate nu sta exact exact cum ar trebui dar si asa sunt foarte multumit de cum a iesit
poate era mai simplu daca il aveam inainte sa fixez cutia de admisie dar asta e acum , si asa fixarea / fabricarea suportilor pentru cutie i-au scos peri albi prietenului care s-a ocupat de ea

am iesit azi -dimineata la o plimbare si masina se simte foarte bine , upgrade-urile isi fac treaba cum trebuie

in primavara urmeaza softul si .. mai vedem
poate era mai simplu daca il aveam inainte sa fixez cutia de admisie dar asta e acum , si asa fixarea / fabricarea suportilor pentru cutie i-au scos peri albi prietenului care s-a ocupat de ea

am iesit azi -dimineata la o plimbare si masina se simte foarte bine , upgrade-urile isi fac treaba cum trebuie

in primavara urmeaza softul si .. mai vedem

Valorile sunt reale parerea mea, totusi K20-ul este "gatuit" de fabrica iar daca este facut sa respire cum trebuie...este capabil de asemenea cifre in specul acesta. Si in uk, unde baietii sunt foarte specializati pe EP3, tot cam pe la valorile acestea se invart cu "bolt-ons". Oricum, sa iesim la niste teste zic :P
Comment